Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Julie

Juhuuuuuuu, den har jeg ventet længe på 😀 Tusind tak!
På The Ordinary’s står der 2% granactive retinoid og nedenunder står der, at det svarer til 0,2% ester of all-trans retinoic acid.
Gælder det samme for jeres?

Katja Moikjær

Jep 🙂

Anne

Kom med uheld og købe A-serum 5%..
Kunne jeg starter med den alligevel selvom i anbefale og starter med 2%?
Og skal man ikke skylden den ud?
Tak forforhånd!
Kh Anne Cox

Helene Randløv

Hej Anne
Det er ikke vores anbefaling. Hvis du kaster dig ud i det, så må du love mig ikke at bruge den hver dag! Det er simpelthen ALT for hårdt for huden. Den skal ikke skylles af 🙂
Kh. Helene

Conny

I skriver, man sagtens kan bruge A serum SAMMEN med feks niaciamid eller c vitamin, men det er vel stadig ikke SAMTIDIG? Altså kan man feks bruge niaciamid om aftenen før A serum eller kan man bruge c vitamin creme ovenpå A serum – er det ikke noget med at det kan ophæve hinandens virkning?

SH

Hej pudderdåser
Tillykke med jeres nye produkt. Jeg er allerede fan af jeres serie og især jeres T-zone peeling som jeg ikke kan undvære. Både til T-zone peelingen og denne A-serum anbefaler i at bruge en dagcreme med solfaktor, men jeg har simpelthen så svært ved at finde en som passer til min fedtet hud 🙁 Jeg har fundet en som passer til rundt om mine øjne (da jeg har tør hud her), men til resten af ansigtet kniber det. Jeg har både prøver jeres egen, paula’s choice og diverse andre som forhandles i matas. Men med alle fedter jeg helt vildt. Så pt bruger jeg ingenting. har i nogle råd?

Lise

Giv mig grunde til at jeg skal bruge jeres A-vitamin 5% is stedet for The Ordinarys Granactive Retinoid 5% in squalane, som jeg bruger nu.
Overbevis mig 😉

Helene Randløv

Hej Lise
Hvis du synes, den er dejlig, synes jeg, at du skal bruge den. Vores er meget anderledes og i en emballage, der faktisk sørger for at ingredienserne forbliver aktive.
Kh. Helene

Sanne

Kære Katja og Helene. Tak for en rigtig hjælpsom blog!
Ved i om produkter mod pigmentpletter kan gøre skønhedspletter/modermærker lysere? Jeg har mange tydelige i ansigtet, og får flere og tydeligere pletter hvert år,

Katja Moikjær

Nej det kan de ikke. Jeg har selv mange modermærker og får stadig flere. Dem kan vi ikke gøre noget ved 🙂

Stine

Kære dåser.
Jeg kan ikke se, at Matas.dk sælger jeres nye A-vitamin. Er den ikke landet i Matas-butikkerne endnu?
Jeg er stor fan af jeres produkter (bruger aktuelt Alt i en creme, T-zone Peeling, Niacinamid og Alt i en fodcreme).
Jeres Alt i en creme gør underværker for mine hænder. Har i overvejet at lave den i en pixi udgave, så man kan have den med i den lille håndtaske? Ville være så skønt at have den med på farten 🙂

Helene Randløv

Hej Stine
Vi er på den… Den burde være på vej. Den er landet i langt de fleste butikker. Det er ikke alle Matas-butikker, der har det fulde sortiment af vores produkter, så det kan være, at du skal spørge efter den. Vi har sandelig lavet en pixiudgave af Alt i en Creme, den kan du købe online i dåseshoppen.
Kh. Helene

Anne Kirstine

Hej Pudderdåserne.
Jeg har fået at vide, at man skulle bruge ENTEN syre ELLER A-vitamin (noget med at pH-værdierne ellers bare udligner hinanden?), og har derfor aldrig kunnet få A-vitamin til at passe ind i min rutine.
Jeg bruger både en toner med AHA samt Azeliac Acid og Mandelic Acid fra The Ordinary dagligt, og ville gerne vide, om A-vitamin kunne passe ind i det.
Nu hvor I anbefaler den sammen med både salicyl og AHA, bringer det håb!

Katja Moikjær

Du kan sagtens bruge både syre og A-vitamin. Bare brug A-vitamin ovenpå. Hvem siger noget andet?

Anne Kirstine

Ok, tak for svar 🙂
Har bl.a. læst det her: https://theskincareedit.com/2017/07/06/acids-and-retinol
og mener også at The Ordinary fraråder at blande dem sammen – både grundet irritation og det med forskellige pH-værdier…
Men det er også svært at sortere i, hvem man skal stole på og ikke!
Derudover – mener I så, at 3 forskellige syrer er for meget i en rutine? I et andet indlæg anbefaler i nemlig max én – men glykol og mandelic er ikke så skrappe vel?
Tusind tak fordi I tager jer tid til at svare 🙂

Katja Moikjær

Du har allerede brugt de syrer længe, ikke? Fungerer det? Kan din hud lide det? Virker det? Er din hud irriteret og rød?

Anne Kirstine

Jo, har brugt dem dagligt i over et halvt år og har aldrig oplevet rødme eller noget. Kun positiv virkning.
Er dog LIGE startet på mandelic i denne uge, men den giver indtil videre ingen irritation.
Så var mere nervøs for, om jeg ‘annullerer’ syrernes virkning med A-vitaminet – og derfor ville køre en ret ligegyldig rutine…

Katja Moikjær

Hvis den virker så er det ingen problem 🙂 risikoen er blot irritation.
Og nej, syre og A-vitamin går fint sammen. Husk a-vitamin nederst

Anne Kirstine

Ok, det vil jeg prøve. Tusind tak for svar! 🙂

Dorthe

Ved I, om der er noget man skal være opmærksom på, hvis man bruger Metronidazol mod rosacea?
Jeg bruger lige nu både den her A serum, jeres AHA serum og Niacinamid (og selvfølgelig jeres antiagecreme :-). Og skal så have puttet Metronidazol ind et sted…..
Mange hilsner Dorthe

Dorthe

Og et lille tillægsspørgsmål 🙂 Må man bruge jeres ansigtsolie sammen med Metronidazol?

Anja

Tak for lækre produkter og ærlige og konkrete anmeldelser.
Men nu et spørgsmål. Jeres A-serum – skal den i HELE ansigtet, om øjne og hele molevitten? 😊

Katja Moikjær

Yes! Over det hele – gerne halsen også hvis den trænger

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *