Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Clara

Hvad vil konsekvenserne for huden være, hvis man ikke får brugt spf om dagen, når man bruger a-serum om aftenen? Skal der meget til/solbadning feks, eller gælder det feks også hvis der er overskyet og solen ikke er gennemtrængende?

Helene Randløv

Hej Clara
Huden kan blive lysfølsom, det er derfor ikke noget, jeg vil anbefale, at du eksperimenterer med. Det er helt misforstået, at solen kun påvirker huden, når du kan se den. Udtrykket over skyerne er himlen altid blå, gælder om noget for UVA strålerne, der for eksempel giver dig pigmentpletter. Vores anbefaling er, at du altid bruger høj SPF.
Kh. Helene

Sine

Hej
Det mest optimale produkt til trælse store porer, er det A-serum eller T-zone peeling?
Tak
Sine

Helene Randløv

Hej Sine
Det er en kombination af god mild eksfoliering (T-Zone Peeling) og PD Niacinamid 10% (der indeholder et ekstrakt til at reducere porestørrelsen).
Kh. Helene

Nina

Hej. Tak for nogle rigtig gode produkter! 😊 Jeg bruger jeres a-serum 2% om aftenen, og skal til at afprøve Ecookings C-vitamin serum som en del af rutinen. Betyder det noget, om den påføres før eller efter a-serum?

Helene Randløv

Hej Nina
Nææh, det gør det egentlig ikke. Vælg den letteste først. Det plejer at fungere bedst.

Kh. Helene

Paula

Må jeg bruke A-serum under øjnene?😊

Helene Randløv

Hej Paula
Ja, men hver forsigtig og trap langsomt op.

Kh. Helene

Line

Hejsa 🙂
Er er en holdbarhedslængde på jeres retinol produkter? Jeg har oplevet, at andre produkter kun holder i 3 måneder, hvilket er ærgerligt for så ender jeg med at have en halv flaske tilbage jeg ikke kan bruge.

Og skal retinol produkterne opbevares i køleskabet eller er det fint bare på badeværelset? 🙂

Helene Randløv

Hej Line
Da de jo er i luft- og lystæt emballage kan du regne med den tidsangivelse, der står på flasken. I dette tilfælde 12 mdr. Nej, der er ingen grund til at lægge dine produkter i køleskabet.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *