Becca Velvet Blurring Primer Perfecting Base – en primer der virker

05.08.18
Becca Velvet Blurring Primer

Becca Velvet Blurring Primer Becca har lavet en primer, der virker. Efter et langt livs søgen, så har jeg fundet en primer (udover vores egen solcreme), der rent faktisk får min foundation til at holde bedre, og som gør huden pænere og glattere.

Nogen burde faktisk sætte et “breaking” banner på, fordi det er den eneste primer, der kan det for mig. Som jeg skrev i vores anti-primer guide, så skuffer primere mig gang på gang. Der findes brugbare ansigtsprimere derude, men de er sjældent breaking news. Det er Becca Velvet Blurring Primer Perfecting Base.

Denne ferskenfarvede primer giver en glat og næste glas-agtig overflade til huden, som er meget nem at lægge foundation på. Og vigtigst af alt: Den forbedrer holdbarheden af min foundation.

Jeg bruger normalt Estée Lauder Double Wear, og den holder godt i sig selv, men min hud spiser foundation hurtigere end de fleste. At få selv en holdbar foundation til at blive sidden er virkelig en bedrift. Og det hjælper Beccas primer faktisk med. Jeg kender kun en anden, der hjælper med det, og det er  som sagt vores egen solcreme. Derudover kan All Nighter fra Urban Decay også noget, men den er en setting spray, der kommer med nogle andre ulemper.

Noget om at læse manualen…
Det tog mig dog det meste af et halvt år at opdage hvad Becca Velvet Blurring Primer Perfecting Base kunne. For hver gang jeg brugte den, så skilte den og blev til fnuller på mit ansigt. Jeg spurgte hos Becca, hvad f…. der var galt og fik det gode råd at ryste den MEGET grundigt før brug. Det virkede. Rigtig godt endda.

At ryste den grundigt transformerede primeren fra ubrugelig til fantastisk. Hvilket i øvrigt også står øverst på Beccas hjemmeside, som jeg jo bare kunne have læst. (Pratice what you preach: Husk altid at læse vejledningen!)

Her kan du købe det (reklamelink)
Becca Velvet Blurring Primer Perfecting Base koster 280 kroner i Sephora. Du kan købe den online på Sephora.dk.

Vi har modtaget produktet gratis til test.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Josefine

Kan den bruges under alle foundations? Tænker særligt på Estee Lauder double wear og Mac Studio Sculpt. 🙂 Tak for en god og gennemarbejdet blog, som altid kan hjælpe med gode råd!

Katja Moikjær

Jeg har ikke oplevet at den ikke virkede med nogen. Jeg har brugt den med netop Double Wear.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *