Anmeldelse: Trinny London Miracle Blur

Miracle Blur
07.03.22
Miracle Blur

Miracle Blur

Jeg hader ansigtsprimere – de virker jo aldrig. Jeg får hverken færre porer, færre rynker eller mindre fedtet næse af dem. Tværtimod fremhæver de ofte mere end de skjuler. Derfor har jeg også skrevet denne anti-ansigtsprimerguide.

Det kommer derfor som en stor overraskelse for mig i forbindelse med denne anmeldelse, at jeg ikke hader Trinny London Miracle Blur. Jeg kan endda godt lide den. Jeg får ikke grimmere hud, ikke mere synlige porer, og den kager ikke. Jeg får måske endda lidt pænere hud, når jeg har den på – selv under makeup. Men den giver mig altså ikke mindre shine i løbet af en lang aften – træerne vokser ikke ind i himlen!

Miracle Blur er en lillebitte krukke med blot 4 gram i. Det er mindre end, hvad der normalt er i en concealer. Det er mindre end en MAC Paint Pot – det er latterligt lidt. Også selvom der virkelig skal meget meget lidt til.

Fylder linjer og porer

Miracle Blur er en “lip and line filler”. Det vil sige et produkt, der kan udfylde linjer, og så kan bruges til at udfylde linjer omkring læberne, så læbestift og lignende ikke flyder ud i linjerne. Du kan også bruge den til porer, ar og andre ujævnheder.

Jeg synes som sagt den fungerer  – til min egen store overraskelse. Jeg er dog en dårlig testperson. Jeg har hverken dybe rynker eller store porer at udfylde, kun mindre af slagen i forhold til andre. Men på dem kan jeg se en mindre forskel. Og vigtigst af alt: Den forbliver pæn og kager ikke. Selv når jeg lægger makeup ovenpå. Den giver bare en fin “blurry” effekt.

Trinny London er grundlagt af Trinny Woodall, der blev kendt for i 00’erne sammen med Susannah Constantine at fortælle kvinder, hvordan de skulle klæde sig i “What not to wear”.

Trinny London har en mindre men interessant serie produkter. Udover Miracle Blur har jeg købt en øjenskygge, som jeg er vild med. Eye2Eye er en cremeøjenskygge i en tilsvarende krukke, som er både holdbar, nem at bruge og meget fin. Hendes hudpleje er ny og bestod kun af to rejseprodukter, sidst jeg bestilte. Jeg har ikke prøvet noget af det.

Her kan du købe det

Trinny London findes endnu ikke på det danske marked, men Trinnylondon.com sender til Danmark. De skriver selv at:

“For countries in the European Union, please note that duties, customs and taxes are included in the final price at checkout.”

Du betaler altså IKKE ekstra told eller moms ved ankomst til Danmark, selvom Trinny London er et engelsk firma.

I praksis betyder det, at du blot skal vælge “EUR” som valuta i øverste højre hjørne. Så kommer du ind på EU-shoppen og får vist priserne i euro, inklusive forudbetalt moms. Dertil kommer fragt på 8,95 euro. Der er gratis fragt, hvis du køber for over 120 euro.

Miracle Blur koster 31 euro, hvilket selvfølgelig er absurd for 4 gram.

Jeg har selv købt fra Trinny Londons europæiske webshop på denne måde uden at skulle betale ekstra told eller moms ved modtagelse.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Anette

Jeg kan ikke åbne Miracle Blur krukken. Hvad gør jeg min forkert?

Helene Randløv Hansson

Hej Anette
Jeg håber du har fået den op?

Kh. Helene

Petra Olsen

Alle skal betale kæmpe import moms på varer fra England nu i 2022.

Helene Randløv

Hej Petra
Ja, når tingene bliver sendt fra UK, ofte har de engelske webshops af samme grund et lager i EU.
Kh. Helene

Armgarð

Dejligt at læse om Trinny London produkter på dansk☺️ Er helt vild med det jeg har bestilt, så som “just a touch”, hendes BBF creme, “better off” osv☺️ Men vil gerne prøve flere af hendes produkter. Er du helt sikker på at der ikke kommer told og moms på hvis jeg bestiller i euro til DK og pakken har en værdi på 7-800kr?

Helene Randløv

Hej Armgarð
Hvis lageret ligger i EU, ja… men altså vi kan jo ikke garantere noget som helst. Det vi forholder os til, er det de selv skriver på webshoppen. Der kan jeg anbefale dig at spørge, hvis du er bekymret.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *