Tirsdagstip: Sådan bruger du…

14.10.14
EOS Shave Cream Lavender Jasmine

EOS Shave Cream Lavender Jasmine

Er der en ting, som virkelig kan irritere mig, så er det, når folk udtaler sig meget negativt, om noget som ikke virker efter hensigten… simpelthen fordi de bruger produktet forkert. Det er virkelig ærgerligt, især fordi de dårlige historier har det med at vandre med lynets hast. Vi ved det… Når vi er sure, har vi flere læsere, end når vi er glade. Sådan er det! Tirsdagstip: Sådan bruger du… skal handle om et misforstået produkt, og det der med at læse…

Jamen der står jo…
Et af de produkter, som virkelig har fået tæv er EOS Shave Cream… Det er en af mine personlige favoritter af mange grunde, og derfor bliver jeg selvfølgelig nysgerrig efter at finde ud af, hvorfor andre hader lige netop dette produkt så intenst. I alle de dårlige anmeldelser, jeg har læst eller hørt, er grunden den samme, nemlig at den fugtgivende creme ikke skummer!?
Kære venner, gider I lige vende emballagen, så læser vi vejledningen sammen…
Der står nemlig ”Rich, non-foaming eos shave cream…”, ydermere gør samtlige forhandlere, jeg lige kiggede hos, opmærksom på, at cremen ikke skummer i deres beskrivelsen af produktet. Så hvor fejlantagelsen om et skummende produkt kommer fra, ved jeg ikke lige.

Vejledning
Du må endelig ikke misforstå, jeg har da også brugt produkter forkert i tidens løb, men det er som regel med vilje. Læs for eksempel, hvordan krøllecremen blev en favorit til mit helt ekstremt glatte hår.
Når det er sagt kan det virkelig anbefales lige at tjekke vejledningen eller brugsanvisningen, inden man lægger produktet over i ”dur ikke”-bunken.

Sådan bruger du…
Selvfølgelig skal det helst ikke kræve en længerevarende akademisk uddannelse at forstå vejledningen på helt almindelige skønhedsprodukter, men indimellem er der jo heldigvis nogen, som ryster posen og finder på noget nyt. Og derfor er det da almindelig høflighed lige at gøre både producenten og i særdeleshed dig selv den tjeneste at finde ud af, hvad hensigten er med det produkt, du har i hånden. Hvis det stadig ikke virker… så må du for min skyld gerne hade det!

Har du selv prøvet at bruge noget helt forkert? Og har du netop elsket eller hadet produktet af den grund?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Camilla - Cfashion

Den største brøler jeg har lavet, var med en lille prøvetube creme, jeg læste kun alle hudtyper og smækkede et lag i ansigtet. Det var så en opstrammerne øjencreme – Hahaha 🙂 Nøj hvor jeg brokker mig den dag, og så var det bare fordi jeg ikke havde læst det hele på æsken. Det morede vi os meget over dagen efter på kontoret 🙂
God dag.

Helene Randløv

Det har jeg en gang gjort med en maske… Jeg havde selvfølgelig vildt travlt og tænkte hey jeg bruger den der tester… Det var så en lermaske, UPS!
Kh. Helene

Maria

Hmm, ved ikke om jeg har brugt netop det produkt forkert så. Købte det ovre i USA – dyreste “barberskum” på hylden til 3,49 dollars, haha …. men syns bare det var aaalt for tykt. Kunne slet ikke få det skyllet ordentligt ud af skraberen – føltes lidt som om, der var lim i eller lign. Smed skidtet ud, mens vi var derovre.
Men siden det er din yngling, hvordan skal det så bruges, hvis det skal være til at skylle ud mellem bladene ? 🙂

Helene Randløv

Hej Maria
Det er ikke så meget barbercremen det handler om… Alle produkter fortjener en chance for at gøre sin opgave 😛
Jeg har overhovedet ingen problemer med at få det ud af bladene, jeg tænker at der er for meget på 😉
Kh. Helene

tina nymann

Godt skrevet:-)

Helene Randløv

Tak Tina :-*

lovisen

Da jeg var meget ung, og facineret af min mors cremer, skulle jeg selvfølgelig i smug også afprøve den nyeste dagcreme hun havde…
Synes godt nok ikke den var behagelig, og fortalte det til hende… Hun grinede en hel del da det gik op for hende at der var hendes nye Lancome Creme Deo jeg havde smurt i hovedet……

Helene Randløv

Hahahaha Lovisen, eeeej det kan jeg godt forstå, det må virkelig have været ubehageligt 😛
Kh. Helene

Saima

Hej dåser
Kan i anbefale en rensemælk til Rosacea ramt hud
De bedste hilsner herfra

Katja Moikjær

Kære Salma
Det vigtigste i forhold til rosacea er “bare” at finde en rensemælk, der er absolut mild og helt uparfumeret. Dem er der heldigvis mange af og de behøver ikke være dyre. Det kan fx være en uparfumeret rensemælk fra Matas striber eller apotekets egen. De fleste billige serier har milde og uparfumerede rensemælk: Änglamark, Decubal, Neutral osv. Bare sørg for at vælge en uparfumeret variant.
Hvordan er din hud – udover rosacea?
Kh. Katja

Penny

Jeg har en veninde der smed sin Touche Eclat fra YSL ud, fordi hun brugte den som concealer, og ikke syntes, den dækkede ret godt. Dér var jeg alligevel lige ved at pande hende én ;).

Helene Randløv

Den kæmper vi rigtig meget med. Jeg lærer aldrig at forstå det, men den bliver desværre ofte solgt som concealer rundt om i landet… SUK!
Kh. Helene

Dina

Jeg har tænkt på at smide min ud! Hvordan skal den da bruges? Jeg har tænkt at det var et af mine dumme køb

Helene Randløv

Hej Dina
Er det Touche Eclat vi taler om? I så fald skal du bruge den som highlighter 🙂
Øverst på kindbenene, på amorbuen, under øjenbrynet og i øjenkrogen.
Kh. Helene

Lærke

Jeg har altid vendt mine hårnåle forkert, og irriteret mig over, at de ikke sad ret godt fast. Det var først da jeg læste her hos jer, hvordan de i virkeligheden skulle vende, at jeg fik en kæmpe åbenbaring! Hårnåle er jo gode, og gør det de skal…..hvis man altså vender dem rigtigt 😉
Vh Lærke

Helene Randløv

Det er vildt smart… når det virker 😛
Kh. Helene

Mille

Jeg går altid meget op i at prøve at forstå, hvordan et produkter skal bruges. Faktisk lidt hysterisk. Hvis der ikke er en udførlig vejledning, så bruger jeg simpelthen ikke produktet. Jeg har haft mange små prøver, som jeg simpelthen ikke har brugt, fordi jeg ikke syntes, at der var en ordentlig brugsanvisning på den. Så bliver det altså lidt for hysterisk… 🙂

Helene Randløv

Hej Mille
Det ved jeg nu ikke, om jeg synes. Det lyder da meget smart :-*
Kh. Helene

Eva B

DET er dæleme en god ide, i har fundet på her. Det glæder jeg mig til at følge!
Personligt brugte jeg selvbrunere helt forkert i starten. Indtil min lillesøster sagde, at hun altid blandende m alm cream. Og det fungerer også for mig;half-and-half er godt som udgangspunkt. Hellere bygge gløden op over 4-5 dage, end bruge for meget første gang! Det ser SÅ tumpet ud…

Helene Randløv

Hej Eva B
Tak for det 🙂 Er det bloggen eller vores tirsdagstips du mener? I hvert fald skal du være så velkommen 🙂
Det er altid en god idé at blande lidt creme i selvbruneren, thumbsup for gode tips!
Kh. Helene

Pernille Aaby Larsen

Kommer til at tænke på min søde mor, som aldrig læser på produkterne – hun nægter i øvrigt at gå med briller, selv om hende syn er dårligt 😉 Engang kunne hun ikke forstå, hvorfor hendes hud blev så skinnende af ansigtscremen, som jeg så kunne fortælle hende var en læbebalsam 😀

Helene Randløv

Noooo! Hun vil få det så meget bedre med briller <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *