Pudderdåsernes Niacinamid 10%

15.12.17
Pudderdåserne 10% Niacinamid

Pudderdåserne 10% Niacinamid

I Niacinamid 10% finder du to særdeles potente ingredienser, der har god effekt på mange forskellige problemområder:

  • Niacinamid (B3-vitamin): Vi har tidligere kaldt niacinamid for ‘ingrediensen der virker mod alt‘. Med en høj andel af niacinamid, får du et effektivt middel mod blandt andet forstørrede porer, mærker efter bumser, hudorme og pigmentpletter. Samtidig giver niacinamid generelt en finere hud med glød.
  • Miniporyl: Miniporyl er et helt nyt ekstrakt af rødkløver, som ikke er ret kendt, men som har vist nogle imponerende resultater i vores leverandørs forsøg. Miniporyl kan reducere mængden af overskydende talg i hudoverfladen, mindske udseendet af forstørrede porer og reducere antallet og størrelsen af iøjnefaldende porer.

Niacinamid 10% er en let serum til alle hudtyper. Vi har ikke brugt udtørrende ingredienser, tværtimod er vores Niacinamid 10% lige så god til tør som til fedtet hud. 

Hvem er Niacinamid 10% til?
Alle. Når vi kalder Niacinamid for “ingrediensen der virker mod alt”, så mener vi det. Videnskaben har studeret effekten af niacinamid på alt lige fra ar til bumser.

Sådan bruger du Niacinamid 10%
Brug Niacinamid 10% 1-2 gange om dagen og se effekt efter cirka 2-4 uger. Brug gerne Niacinamid 10% oven på Pudderdåsernes AHA SERUM eller T-ZONE PEELING. Brug anden creme eller serum ovenpå efter ønske og behov.

Her kan du købe det
Pudderdåsernes Niacinamid 10% koster 199,95 kroner for 50 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

PS. Og må vi så have lov at slutte af med vores personlige erfaringer her, for vi har begge to haft en særlig gavn af netop dette serum. Helenes næse med de store porer er blevet synligt pænere. Katjas hyperpigmentering i læbekanten og tindingen, der skyldes en kombination af hormoner og medicin, og som kommer frem hver gang hun glemmer solcreme, er også blevet synligt mindsket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
261 kommentarer
rina

Hej…kan Niacinamid 10%cremen også bruges under øjnene som udglattende serum under anti-age cremen eller er det for skrapt?

Helene Randløv

Hej Rina
Hvis du sørger for god fugt ovenpå og du ikke kommer alt for tæt på øjet, så går det fint!
Kh. Helene

Charlotte

Jeg skal helt klart prøve jeres I Niacinamid 10% creme. Jeg bruger normalt Embryolisse lait-créme concentré som dagcreme, samt deres øjencreme. Jeg vil egentlig gerne fortsætte med dette, men oplever mere og mere problemer med forstørrede porer og hudorme på næse og stykket før kindbenene. Skal jeg bruge Niacinamid 10% under min dagcreme, som almindelig rutine, dag og aften. Om aftenen alene eller som daglig rutine UDEN min dagcreme?
Og er det nødvendigt at kombinere med jeres creme til t-zone?

Helene Randløv

Kære Charlotte
Hvor gammel er du? Kan det være tyngdekraften, der er begyndt at drille? Hvis du kæmper mere og mere med hudorme, er det måske fordi, cremen, du bruger, er for fed… Niacinamid 10% vil sandsynligvis virke udtørrende i starten, og så er cremen helt sikkert nødvendig. Husk at starte stille og roligt og trap op efterhånden, så du til sidst bruger Niacinamid 10% morgen og aften. Hvis du oplever, at huden er lige lovlig fedtet i dagtimerne, er det der jeg ville undvære cremen og bruge Niacinamid 10% alene.
Det er ikke nødvendigt at kombinere med T-Zone Peeling, men hvis du har rigelig med hudorme er det ikke en fjollet idé.
Kh. Helene

Charlotte

Jeg er 54 år og ved god at det sikkert er hormonelt. ;o)
Min hud er ikke fedtet som sådan, men almindelig kombineret vil jeg tro. Men de forstørrede hudporer irriterer mig grænseløst, for det har jeg ikke tidligere haft problemer med. Jeg håber jeg 10% cremen kan hjælpe på… Jeg har købt jeres Alt i en make-up fjerner og tænker at jeg vil bruge den om aftenen og 10% cremen om morgenen, før min dagcreme og mineral pudder, som er det jeg bruger. Hvad tænker du om den rækkefølge?

Helene Randløv

Kære Charlotte
Du må godt kalde mig noget grimt, men det nok mest tyngdekraften og ikke så meget hormonerne, der driller :/
Jeg synes bestemt, du skal bruge Niacinamid 10% både morgen og aften, men du skal starte stille og roligt ud, med et par gange om ugen og trappe langsomt op. Hvis dagcremen stadig er Embryolisse, så er det en fin rækkefølge.
Kh. Helene

Henriette

Jeg er lidt i tvivl om, hvad der vil være bedst til mig – ikke mindst fordi det forvirrer mig, at beskrivelserne på et par af jeres cremer lyder ret ens. Det drejer sig om A Serum og Niacinamid. Det lyder umiddelbart som om de gør det samme. Jeg vil gerne bekæmpe forstørrede porrer og linjer/rynker. Jeg overvejer at kombinere med T Zone Peeling.
Jeg har tidligere haft Niacinamid, men jeg syntes ikke, at jeg oplevede den store effekt.
Mvh Henriette

Helene Randløv

Hej Henriette
Hvordan brugte du Niacinamid 10%, hvor længe brugte du den, og hvad forventer du af effekt?
Beskrivelserne minder om hinanden, fordi Granactive Retinoid og Niacinamid har lignende effekt på huden, men de virker forskelligt.
Kh. Helene

Henriette

Vil du ikke uddybe, hvordan de virker forskelligt.
Hmm… Jeg synes bare stadig, at mine porer ser lidt store ud. Måske er det mig selv, der er lidt kritisk.
Jeg brugt cremen hver morgen.
Nu prøver jeg morgen og aften – kombineret med jeres A-Serum 2% om aftenen.

Helene Randløv

Kære Henriette
Læs om Niacinamid her: Ingrediensen mod alt
Læs om A-vitamin her: Pudderdåsernes store guide til A-vitamin
Porerne er ikke blevet den mindste smule mindre? Hvor lang tid har du brugt den?
Kh. Helene

Henriette

Årh… Det ved jeg faktisk ikke. Jeg brugte én flaske og den er jo ret drøj, men det er svært at sætte tid på.
Jeg kan ikke umiddelbart vurdere, om de er blevet lidt mindre, men nu har jeg i hvert fald købt den igen, så helt skidt kan det jo ikke have været 😉

Helene Randløv

Næææh, det er desværre ikke et mirakel på flaske. Det ville jeg selv ønske… men jeg kan se forskel så snart jeg har holdt pause med den.
Kh. Helene

Line

Hej dåserne 🙂
Jeg har noget misfarvning efter en del år med akne (har ikke akne mere), og nogle mindre texturproblemer. Hvad ville i anbefale mod dette ?
jeg har planer om at køber niacinamide 10% men jeg er i tvivl om der er et andet produkt der kan hjælpe på min hudstruktur også ?
-jeg tørre kinder og fedtet t-zone. Jeg har hovedsaligt problemer med textur på min fedtede pande og mine knastører kinder :/

Katja Moikjær

Kære Line. Hvad bruger du nu? Hvad virkede mod din akne?

Bianca

Er vild med jeres produkter og de har virkelig gjort en forskel for min hud!
Jeg bruger hver morgen T-zone peeling, Niciamid og så dagcreme. Vil høre om jeg kan gøre det samme til nat, bare med en natcreme? Har indtil nu brugt T-zone, en serum og så natcreme.

Katja Moikjær

Kære Bianca. Hvor er det dejligt at høre! Ja selvfølgelig kan du det 🙂

Victoria

Hej, kan denne også bruges til nye ar, som fx et kejsersnit ar? Det er 4 måneder siden jeg fik kejsersnit, men jeg har endnu ikke turde eller haft lyst til at røre ved det endnu. Det er stadig meget rødt.

Kathrine

Hej. Jeg er lige startet med at bruge t-zone, niacinamid samt alt-i-en cremen, men jeg er i tvivl om hvor længe de enkelte dele skal sidde, før jeg påfører det næste produkt, og om dette har en indflydelse på resultatet?

Katja Moikjær

Kære Kathrine. Du kan påføre direkte ovenpå hinanden. Du behøver ikke vente. Kh. Katja

Louise

Min hud er blevet stor fan af “olierens” men den har lige brug for et sidste skub. Kan T-zone peelingen bruges oven på en olierenset hud? Og kan der kommes lidt af min dagolie oven på niacinamid? Min dagolie er 50% ren mandelolie og 50% jojobaolie – begge økologiske.

Katja Moikjær

Hvilken olie renser du med?

Louise

Jeg renser med 1 del ricinusolie/castor oil og 3 dele mandelolie

Caroline

Hvad er pH-værdien for Niaciamid 10% serummet? Jeg er interesseret i at vide dette da min hud ikke tåler produkter der har en anden end omkring hudens naturlige pH.

Helene Randløv

Hej Caroline
PH-værdien ligger mellem 5 og 6.
Kh. Helene

Mie

Hej Dåser.
Mon I har et forslag til, hvad jeg stiller op med min hud…. Den er håbløs.
I panden har jeg solskader fint kombineret med et groft, rødt område med store porer og urenheder. Hudorme på næsen. Tørt hud på kinderne med urenheder samt de der mærkelige hvide hudorme.
Og begyndende linier/rynker ved munden.
Hjæææælp 🙂

Katja Moikjær

Niacinamid er et rigtig godt bud 🙂 Sammen med T-Zone Peeling.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *