Månedens favoritter: Oktober 2017

11.11.17
Månedens favoritter: Oktober 2017

Månedens favoritter: Oktober 2017

Er du begyndt at gøre status over året? Det kan jeg mærke, at jeg er. Der sker nogle vilde ting i øjeblikket, og jeg føler, at lyset er lige ved at bryde igennem. Det er ikke meningen, at det skal være underligt, kryptisk eller bekymrende. Det er bare status her og nu… I de sidste par år har der været lidt flere forhindringer, end jeg har været vant til. De har i hvert fald haft en ganske anden karakter. Eller måske er jeg bare blevet voksen…
I øjeblikket får jeg så mange søde beskeder fra skønne mennesker rundt omkring, klap på skulderen og alt det der, der bare gør, at man kan smile lidt mere. Det er virkelig en gave, tak for jer <3
Listen over nyheder blandt Månedens favoritter: Oktober 2017 er lang. Der er nærmest kun én gammel besættelse, men den fortjener virkelig også at være med…

*Teksten indeholder reklamelinks

1. Dyson Supersonic
Er der virkelig endnu en hårtørrer blandt Månedens favoritter? Svaret er ja! Og denne gang har min gode gamle favorit Aura, endnu en gang fået kamp til stregen. Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at Dyson Supersonic er en helt unik føntørrer. Der er endnu kun få føntørrere med digitalmotor på markedet, Dyson er en af dem. Fælles for dem er, at de er en hel del dyrere, men de skulle tilsvarende holde meget længere. Det er selvfølgelig svært at svare på endnu…
Hele familien er svært begejstrede for den reducerede tørretid. Motoren er som forventet meget støjsvag. Min familie værdsætter det ikke helt, fordi jeg bryder ud i sang, hver gang jeg tørrer hår. Navnet henleder nemlig min opmærksomhed på min studentertid og Oasis Supersonic, og den bliver jeg jo nødt til at synge. Du kan læse mere om Dyson Supersonic i anmeldelsen.

2. Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint i farverne 02 Pink Perfection og 03 Nectar*
Det er en lidt sjov geléagtig konsistens. Alligevel er Cool Glow Cheek Tint let nok at bygge op, en helt kraftig farve bliver det dog ikke. Farverne er meget fine, meget klædelige og ret diskrete. Der hvor Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint for alvor markerer sig er på mængden af perlemor. Oftest bruger jeg dem som en slags highlighter eller sammen med en pudderblush. Især i kombination med min blushpalette fra sidste måned, har jeg virkelig svært ved at lægge dem fra mig.
Det er vigtigt at bruge lidt ad gangen, fordi geléen er ret våd, og du kan være uheldig at få opløst basen. Du kan sagtens bruge fingrene, men jeg synes, det er meget lettere at styre mængden af glitter med en pensel eller svamp. De er også vildt fine på læberne.

3. OPI Nail Lacquer i farven Turn on the Northern Lights! (Magasin og Matas)
Det handler efterhånden sjældent om neglelak her på bloggen. Alligevel er jeg stadig nærmest besat af at følge med i de nye kollektioner. Iceland er den nyeste meget fine kollektion fra OPI. Turn on the Northern Lights! fangede selvfølgelig min opmærksomhed, jeg vidste straks, at den skulle være min. Den er dyb blålilla med pink, lilla og guld perlemor, så den matcher sit navn virkelig fint, synes jeg.
I september kom jeg desværre galt af sted med min højre tommelfinger, så jeg har ikke brugt så meget neglelak, som jeg plejer. Heldigvis vokser mine negle meget hurtigt, så nu er min tommelfingernegl med igen. Sagen er den, at jeg foretrækker, at mine negle er nogenlunde lige lange. Det er måske lidt skørt, men jeg kan næsten ikke holde ud at have neglelak på uens negle.

4. Clean Reserve Amber Saffron Eau de Parfum*
Forrige vinter da jeg blev præsenteret for alle Clean Reserveduftene, var det duften Amber Saffron, jeg faldt for. Faktisk faldt jeg så hårdt, at den har spøgt i min bevidsthed lige siden.
Efteråret er typisk sæson for lancering af de mere krydrede dufte. Traditionen tro er der landet et hav af spændende dufte i de sidste par måneder. Det var egentlig med tanke på en gennemgang af dem, tankerne igen faldt på Clean Reserve Amber Saffron. Det er en meget unik duft, der på en gang er skarp og afrundet, krydret, sød, flygtig og dyb. Duften af safran holder jeg virkelig meget af, her er den blandet med citrus, hindbær, rav, moskus, malurt og rose. Den bedste sammenligning til denne skønne men anderledes kombination er en duft af ruskind og nyt tøj. Den er ikke frisk, men den dufter nyt og rent.

5. Murad MattEffect Blotting Perfector*
Iiihh, hvor bliver man altså bare træt af sådan en evigt skinnede T-zone… Det er sædvanligvis kun et problem, fordi jeg er så åndssvagt dårlig til touch-ups i løbet af dagen. Det er virkelig irriterende, og selvom jeg kender mange gode produkter, så er jeg bare stadig så dårlig til at få dem brugt. I øjeblikket tester jeg noget, der får min T-zone til at skinne mere, og derfor er det et større problem end vanligt. Heldigvis er Murad MattEffect Blotting Perfector blevet lanceret samtidig, det er et anderledes og vanvittigt effektive produkt. Emballagen ligner en cushion foundation, men det er i stedet en matterende væske, du dupper på problemområderne. Det bedste er, at produktet ikke opløser din foundation eller lægger sig som et uskønt lag oven på makeuppen. Det er virkelig en effektiv hjælp på en bytur, hvor huden måske fedter lidt mere.

6. NARS Precision Lip Liner* (Sephora)
Når der ikke er plads i tasken, så vælger jeg en lip liner frem for en læbestift. Farven er mat, holdbarheden er fantastisk og så er det nemt. NARS Precision Lip Liner er nye, jeg tænker, at det er en reformulering, men jeg ved det ikke. Uanset om det er en nyhed eller ej, er jeg vild med formlen. En lip liner danner en fin ramme om læberne, hvis det er det, du ønsker. Du kan også vælge at fylde hele læben ud med lip liner som et grundlag eller base for din læbestift eller gloss.
NARS Precision Lip Liner har en skøn konsistens, der glider let på læberne. Det er ikke noget problem at bruge lip lineren som base. Nogle lip linere er så hårde, at det er næsten pinefuldt at tegne på læberne, det er ikke tilfældet med NARS Precision Lip Liner.

7. bareMinerals BarePRO Performance Wear Liquid Foundation*
Der er kommet så mange nye foundations på det sidste, to af dem har jeg glædet mig til længe. Den ene er bareMinerals BarePRO Performance Wear Liquid Foundation, og heldigvis lever den og den tilhørende pensel <3 op til mine forventninger. De fleste nylancerede foundations er så dækkende, at jeg slet ikke kan forestille mig at bruge dem. Oftest er de også så knastørre, at de ikke ligger pænt på tør hud. Det er slet ikke det, jeg går efter, tværtimod… mine præferencer hælder mod den vandige konsistens med en let til medium dækkeevne, man kan bygge op. Det er i øvrigt den dækning, jeg til hver en tid vil foreslå, når nogen spørger mig til råds. bareMinerals BarePRO Performance Wear Liquid Foundation er meget dækkende uden dog at være svær at fordele, og den kan også bruges til dækning hist og pist.

8. BioBeauté by NUXE Anti-Pollution Gentle Exfoliating Gel*
Hvorfor denne scrub hedder noget med gel, er en gåde for mig. Den har sådan en skøn, lidt sej og fedtet konsistens. Det er da noget at være stolt af! En gel er defineret ved at være baseret på vand tilsat fortykningsmiddel, denne skønne skrub er baseret på solsikkeolie. Bortset fra at navnet er misvisende, har jeg intet at udsætte på BioBeauté by NUXE Anti-Pollution Gentle Exfoliating Gel. Den er mild og behagelig, den giver huden den fineste glød og så er den god selv til sart hud. Helt generelt er jeg vildt begejstret for BioBeauté by NUXE, der er simpelthen så mange gode produkter i den serie. Og med meget få undtagelser dufter produkterne skønt, i hvert fald er min næse glad. Er du til naturlige produkter med en god sjat økologi, så bør du give BioBeauté by NUXE en chance!

9. Kiehl’s Rosa Arctica Youth Regenerating Cream
Da jeg skrev om en anden creme for nylig, blev jeg spurgt om jeg var gået på kompromis med dåser. Det er jeg sådan set ikke, men det er desværre ikke alle cremer, der kan være i en pumpeflaske. De rige cremer er ærlig talt et mareridt at finde emballage til, og måske derfor er jeg lidt mere tilgivende. Betyder det, at jeg er vild med alt i dåser… Nej, selvfølgelig ikke! I dette og i øvrigt ovennævnte tilfælde er jeg dog gået på kompromis, for jeg er så vild med de to cremer. Min hud har det fantastisk i øjeblikket, og det er jeg ikke så vant til. Hvis det er creme i dåse, der skal til, så overgiver jeg mig gerne. Kiehl’s Rosa Arctica Youth Regenerating Cream er så rig og behagelig, og min hud bliver glad med det samme.

10. Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion*
Det er simpelthen fantastisk, at jeg stadig kan blive SÅ begejstret for et produkt efter alle de år som dåse. Når det sker, er det med lige stor forundring, fordi jeg altid tænker: ”Nu kan det ikke blive bedre”. Det kan det heldigvis, og så er der atter plads til store armbevægelser og jubel. Skin tonic, toner og essence… hvad er forskellen egentlig? Er det noget man skal bekymre sig om, eller er det et ligegyldigt produkt? Det er noget man må tage stilling til et produkt ad gangen. For der er selvfølgelig en del produkter i den kategori, man kan være foruden. Og så er der stjerner som Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion. Et produkt hvor ingredienserne, konsistensen og effekten går op i en højere enhed. Huden bliver bare i bedre form dag for dag.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Julie

Hej Pudderdaaserne. Tak for en vildt god blog, som jeg har fulgt længe efterhånden.
Jeg er 23 år, og jeg kan se, at jeg er begyndt at få synlige rynker omkring munden og på panden. Jeg har meget nem hud med få urenheder, let fedtet hud, og jeg har et indtryk af, at min hud bare godt kan lide: fugt, fugt fugt. Jeg bruger en ansigtscreme fra Beauty Pacifique, og indimellem en serum under fra Lush.
Jeg overvejer dog at købe en creme med anti-age og a-vitamin, som jeg kan forstå er det, der dokumenteret skulle virke. Kan I anbefale en til en 23-årig som mig?God weekend 🙂

Helene Randløv

Kære Julie
Jeg beklager den lange svar tid. Der er mange gode cremer… Jeg vil foreslå dig at læse disse to indlæg: Niacinamid og A-Vitamin. De to ingredienser er bestemt værd at kigge efter.
Siden du skrev din kommentar, har vi selv lanceret et serum med 10% Niacinamid, måske det var noget?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *