Lørdagslook: Fully Charged

30.09.17
Lørdagslook: Fully Charged

Lørdagslook: Fully Charged

Sådan en helt almindelig hverdag kan godt kalde på et mørkt smokey eye. Måske er det bare nødvendigt med lidt mere overtalelse end sædvanligt. Når det samtidig er et look, man kan lægge på virkelig kort tid, så bliver det nemt en favorit. I hvert fald er det ofte sådan, det ender for mig. Mange af de skønne kvinder, jeg ser jævnligt, bruger stort set altid flydende eyeliner. Det ser da også elegant ud, men det keder mig hurtigt, når der går for meget rutine i den… og et smokey eye er meget lettere at variere.

Fully Charged
Det er ikke første gang, det er en mascara, der lægger navn til et lørdagslook… Først og fremmest er det et perfekt navn til looket. Det er det bestemt også til den fine mascara, der giver en masse volumen, form og længde.
Det har taget mig en krig at komme i gang med at bruge de fine Lid Pop øjenskygger fra Clinique. Nu er jeg bare så glad for, at jeg endelig kom i gang.

Lørdagslook: Fully Charged

*Indeholder reklamelinks

Lørdagslook: Fully Charged

Hvis du aldrig har hørt om W7 Lip Twister i farven Pink, så har du med garanti aldrig set en af Cecilias videoer <3, hun har talt om den så mange gange, at jeg til sidst måtte prøve den… Og den er så fin, men hellige makrel, hvor den bare ikke dufter ret godt. Derfor skal jeg på jagt efter noget i den farve, der dufter lidt bedre 😀

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Heidi Winther

Vild med det her look!
og håret! Wauw, Helene! <3
Kan du anbefale Lock it pudderen?

Helene Randløv

Kære Heidi
Tak :-* Ja, farven er så fin, desværre holder det SÅ kort tid :-/
Hmmm, jeg synes ikke, at jeg er vildt begejstret for Lock It serien generelt. Helt ærlig har jeg ikke brugt den siden jeg lagde makeuppen, fordi den straks blev lagt ned til et ny look, jeg ikke har lagt endnu… Jeg prøver lige at finde den frem igen :-*
Kh. Helene

Mia

Vild flot makeup. Hvor ser du bare godt ud 🙂

Helene Randløv

Tusind tak Mia <3
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *