Nyheder fra Sandstone Scandinavia

13.07.17
Nyheder fra Sandstone Scandinavia

Nyheder fra Sandstone Scandinavia

Indlægget er sponsoreret af Sandstone Scandinavia

I slutningen af oktober sidste år var jeg så heldig at få en præsentation af Sandstone Scandinavia, og siden da har jeg brugt produkterne flittigt. Der er især en skøn læbestift, der har vundet mit hjerte, en blush der ligger fast i makeuptasken, fordi den passer til det hele og fast pudderfoundation, der er med på farten, både fordi den ligger pænt på huden, men også fordi den holder til knap så pæn behandling, når den ligger i tasken og rasler rundt i cykelkurven, eller bliver kastet over i hjørnet. Det er altså tre produkter, der indtil nu ikke har været langt uden for rækkevidde.
Siden oktober er der kommet flere produkter og flere nuancer af nogle af de skønne produkter, og denne sommer har Sandstone Scandinavia lanceret:

Herunder kan du læse mere om de enkelte produkter, og om hvordan selv en dåse kan genvinde tilliden til et ellers for længst afskrevet produkt.

Velvet Matte Lipstick
Denne læbestift tørrer i modsætning til Matte Liquid Lipstick fuldstændig mat op. Det betyder blandt andet, at du ikke behøver at bekymre dig om, at den vandrer ud i linjerne omkring læberne eller smitter af på alt dine læber er i kontakt med.
Holdbar læbestift gør bare ens liv så meget lettere, man behøver ikke at kigge sig i spejlet konstant af frygt for at læbestiften sidder både på hagen og på kinden. Selv når læbestiften er blevet slidt af måltider, masser af snak, kaffe og andre hverdagsaktiviteter, sidder den rigtig pænt, og hvis du alligevel får brug for at friske op, er der hverken fnuller, krakeleringer eller andre uheldige udfordringer, du skal tage højde for.
Udvalget af farver rammer bredt, de, der har det bedst med nude, har flere og meget fine valgmuligheder. Er du mere til lidt spræl, så er der også flere variationer over temaet rød.
Læbestifterne er rare på læberne, og selvom jeg har dem på flere dage i træk, får jeg ikke tørre og sprukne læber, der ellers er en helt almindelig bivirkning ved hyppigt brug af læbestifter, der har den lidt tørre, matte konsistens og den lange holdbarhed.
Mine favoritter blandt de smukke nuancer af Velvet Matte Lipstick er indtil videre:

Og jeg mistænker, at det primært skyldes det faktum, at det var dem der endte i kufferten… for de tolv nuancer er smukke hver og en.

Pressed Mineral Foundation
Det er lidt sjovt at tænke på, at jeg aldrig brugte andet end mineral foundation, da vi startede bloggen. Det havde fungeret rigtig godt i en årrække, og så var det så uendelig nemt og hurtigt om morgenen. Pludselig ændrede min hud sig markant, og det var næsten umuligt at få det til at ligge pænt. Efter mange forskellige og ret så dårlige oplevelser med denne type foundation opgav jeg at bruge det. Siden da har jeg selvfølgelig testet flere forskellige mærker, men kæmpe fan er jeg altså aldrig blevet igen. Det kan skyldes flere ting, blandt andet er min motivation til at finde den eneste ene på det ret uoverskuelige marked af mineral foundation nok ikke så stor, og så gider min hud ikke ret godt den metode, man oftest benytter sig af, når man tager den løse pudderfoundation på. De få, der er nået gennem nåleøjet, har alle en ting til fælles… de er nemlig faste. Og derfor kastede jeg mig glad ud i testen af Sandstone Scandinavia Pressed Mineral Foundation, fordi jeg havde på fornemmelsen, at vi godt kunne blive venner. Selvom jeg endnu er uvant med pudderfoundation, så er det gået glimrende. Det er den medfølgende svamp, jeg påfører den med, og så plejer jeg at slutte af med en mist af en art, så det pudrede look er knap så støvet. Sandstone Scandinavia Pressed Mineral Foundation er ikke fuldstændig mat, men der er stadig meget langt til diskokuglelooket, den giver blot en smule liv til huden. Når man oftest nøjes med håndbagage på rejsen, så er det altså vanvittig praktisk at bruge Sandstone Scandinavia Pressed Mineral Foundation, der både kan klare T-zonen og festmakeuppen.

Mascara Waterproof
Da jeg modtog produkterne til dette indlæg, skyndte jeg mig at skrive, at jeg på ingen måde er fan af vandfast mascara. Og at jeg da godt kunne nævne, at der nu også er sådan en i sortimentet, men at det ville blive i en bisætning… Da jeg senere talte med grundlæggeren af Sandstone Scandinavia, overtalte han mig til at prøve den trods mine mange forbehold.
Sagen er den, at mange af de vandfaste mascaraer enten SKAL fjernes med olie eller noget andet fedtet, det er desværre ikke noget jeg kan bruge på øjnene, og så er det lige pludselig umuligt at få mascaraen af. Der er andre igen, der ”bare” skal fjernes med “lunkent vand”, dem jeg har prøvet af denne type, er mindst lige så umulige at få af, og jeg bryder mig ikke om at gnide og gnubbe for at få min mascara af. Det er bare nogle af grundende til, at jeg aldrig selv bruger vandfast mascara.
Selvfølgelig skulle jeg prøve mascaraen, når nu den rent faktisk skulle være til at fjerne igen… Og til min overraskelse er det faktisk rigtigt.
Sandstone Mascara Waterproof er altså en vandfast mascara, der både holder til regnvejr, løbende cykeløjne, en tåreperser og samtidig er til at fjerne igen med helt almindelig øjenmakeupfjerner. Så selvom det har været en noget modstræbende dåse, der temmelig nervøst har testet produktet, så kan jeg med stor glæde fortælle at Sandstone Scandinavia har lanceret en Mascara Waterproof til os med sarte og løbende øjne.

Nyheder fra Sandstone Scandinavia
Sådan ser standeren i Magasin på Kongens Nytorv ud

Nye forhandlere
Det er ikke bare produkterne, der er blevet flere siden sidst, jeg skrev om Sandstone Scandinavia. Der er nemlig også kommet mange flere forhandlere, så det er meget lettere at se og afprøve produkterne, inden du køber. Du finder Sandstone Scandinavia i Magasin på Kongens Nytorv og i webshoppen, i Salling både i Aalborg og Aarhus og online hos Matas. Du kan selvfølgelig stadig købe det fulde sortiment i Sandstone Scandinavia Webshop, hvor du kan bestille en Makeup Night, hvis du og veninderne har brug for hjælp eller vejledning.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Sandstone Scandinavia

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mia / sortpastel.dk

Jeg elsker matte læbestifter! 😀 Har min egen lille top 3 på min blog. Men de her lyder virkelig gode – måske man skulle prøve dem 😀

Helene Randløv

Hej Mia
De hører helt klart til nogle af de bedste, jeg har prøvet.
Kh. Helene

Jette

Overvejer at prøve den pressede mineral pudder men det er MANGGEEEE år siden jeg har påført noget sådant med en svamp 😬
Jeg har i så mange år brugt løs mineralpudder fra Youngblood da min hud er meget fedtet men det er som om huden på min næse har ændret sig og den er nu ikke glad for påføring med børste 🙄

Helene Randløv Hansson

Hej Jette
Nej, det er helt almindeligt. Se her: https://pudderdaaserne.dk/2018/12/11/tirsdagstip-undgaa-pudderfoundation/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *