Torsdags Top Ti: De bedste fra Sandstone Scandinavia

15.12.16
Torsdags Top Ti: De bedste fra Sandstone Scandinavia

Torsdags Top Ti: De bedste fra Sandstone Scandinavia

Sponsoreret Indlæg

Igennem længere tid har jeg testet produkter fra det danske mærke Sandstone Scandinavia, og nu er jeg klar til at dele mine oplevelser med dig. Derfor har jeg lavet en liste over mine favoritter fra mærket, selvom jeg naturligvis ikke har testet hele sortimentet, så var der til sidst så mange, at jeg valgte at lave min egen top ti over de bedste fra Sandstone Scandinavia. Det skal ikke forstås sådan at numrene rangordner produkterne, de tjener udelukkende det formål at holde styr på produkterne på billedet i forhold til teksten.

1. Highlighter
Smukke let changerende nuancer, helt fint malede pigmenter og metalliske teksturer kendetegner disse lækre highlightere. Afhængigt af mængden du bruger, kan de naturligvis tones op og ned efter behov. Konsistensen er nærmest cremet, og på huden kan du opnå et ”flydende metal” look. Highlighter er et fint akkompagnement til både blush og bronzer. Særligt nuancen 509 Aura har været flittigt brugt, selve nuancen matcher navnet så fint, fordi den fine champagne nuance changerer både pink, guld og lilla.

2. Compact Blush
Masser af smukke nuancer i forskellige teksturer og virkelig fine konsistenser, der nærmest smelter sammen med huden. Compact Blush finder du både med perlemor og i matte nuancer, de er meget pigmenterede, så farven skal bygges forsigtigt op. Mine favoritter er 296 Sultry, der er en let støvet rosa nuance med pink perlemor og et hint af koral og 300 Cheeky, der er en klar mat koral nuance.

3. Dual Powder Compact
Det er meget længe siden, jeg har kastet min kærlighed på en pudderfoundation, men Dual Powder Compact er åbenbart undtagelsen, der bekræfter min egen regel om at undgå denne type foundation. Der er mange grunde til, at jeg undgår pudderfoundation, min hud er oftest for tør til, at det fine pudder ligger rigtig pænt. Hvorfor Dual Powder Compact fungerer, kan jeg ikke sige, for jeg har naturligvis prøvet andre af efterfølgende med det sædvanlige nedslående resultat. Bruger du en mist af en art ovenpå, opnår du en vanvittig smuk overflade, samtidig med at du får glæde af den fantastiske holdbarhed en pudderfoundation ofte har.

4. Mascara
Som jeg skrev i Lørdagslook: Christmas Vixen, var jeg træt af mig selv, fordi jeg ikke havde taget mig sammen til at teste Sandstone Mascara Intense lidt før. Nu er jeg som forventet blevet glad for den, men for mig er der bare noget indkøring, når vi taler nye mascaraer. Denne har en speciel buet børste, der nærmest kan rede vipperne lange og buede… altså du kan forme vipperne i takt med at du bygger intensiteten og farven på vipperne op.

5. Prime Time Eye & Lip Primer
Det lå ikke i kortene, at jeg blev glad for denne primer, faktisk skulle jeg overtale mig selv til at teste den, både fordi den simpelthen ser så cremet ud, at jeg tvivlede på, at den ville kunne holde… og så fordi jeg bare ikke er vild med cremede produkter i krukker. Det havde været vanvittig ærgerligt at gå glip af en rigtig god og holdbar primer på det grundlag, for den gør sit job hundrede procent, samtidig med at den sørger for at udjævne farven uanset om du bruger den på øjenlågene, under øjnene eller på læberne.

6. Matte Liquid Lipstick
Emballagen gør det nemt at have de lækre læbestifter med på farten, og det eneste problem er at vælge den nuance, man skal have med. Konsistensen er let og cremet, og teksturen er i de fleste tilfælde mat. Selve læbestiften holder virkelig godt, også selvom der er en smule afsmitning, fordi den ikke tørrer fuldstændig mat op på læberne.

  • 208 Devoted er en dyb rosa nuance.
  • 209 Pushy er en dyb og mørk blåtonet rød nuance.
  • 220 Brooklyn er en klar blåtonet rosa nuance.
  • 221 Spa Day er en mørk beige nuance med guld perlemor og et hint af orange.
  • 225 Devil Red er en klar blåtonet rød nuance.
  • 236 Dimples er en sart nude nuance.
  • 247 Tuff Love er en støvet lyng nuance med et hint af rosa.

Sandstone Scandinavia Liquid Lipstick swatches

De nuancer jeg har brugt mest indtil nu er Pushy, Dimples og Tuff Love. Som på hver deres måde har understreget de looks jeg har brugt dem til.

7. Illuminating Lotion Movie Star
Her har vi det nok mest multifunktionelle produkt i hele sortimentet. Illuminating Lotion Movie Star kan du bruge som en slags primer til at give huden glød, du kan også bruge den på kindben, amorbue og hvor du ellers ønsker at bruge highlighter under din foundation, for et helt blødt og lysende resultat. Og selvfølgelig som en almindelig cremet highlighter ovenpå din foundation, hvis der skal være lidt mere fokus på highlighteren. Hvis du bare synes, at huden trænger til lidt liv og glød, kan du blande en dråbe eller to i din foundation. Og så kan du med fordel bruge den på midten af læben for at få læberne til at syne større og i øjenkrogen de dage, hvor dynen bare var tungere at få af.

8. Lipstick
Selvom jeg tænker godt efter, så kan jeg ikke komme i tanke om en læbestift, der har høstet flere komplimenter end denne i den klare røde nuance 375 Vixen, som jeg opkaldte Lørdagslook: Christmas Vixen efter. Det er selvfølgelig nuancen, man først og fremmest bemærker, men konsistensen kan sagtens stå på egne ben. De to andre nuancer, jeg har, er ligeså pigmenterede og holder ligeså godt på læberne. Selvom holdbarheden typisk ikke er så relevant for de fugtgivende læbestifter, så kan denne formel på grund af det høje pigmentindhold alligevel prale af en imponerende holdbarhed.

9. Eyeshadow
Det er ikke let at vælge farver, når der er frit valg på den måde, så jeg startede med at gå efter de sikre valg, der i mine øjne er de grønne nuancer. Derefter er der ligeså stille blevet tilføjet flere af de farver, der afrunder en palette. En fællesnævner for øjenskyggerne uden at skæve til konsistenserne er, hvor lette de er at tone ud. Selvfølgelig er det mest optimalt at vælge de mere matte nuancer til det formål, men de skygger med perlemor klarer det nu også virkelig pænt.
Den helt lyse beige nuance med fint perlemor 207 Whisper, den gråbrune nuance med et hint af lilla og meget fint perlemor 335 Pewter, den helt mattte mellembrune nuance 545 Eyes Closed og den dybe grønne nuance med helt fint perlemor 292 tattoo er de farver jeg går efter igen og igen.

10. Paletter
Det er jo ikke noget nyt at man kan få tomme paletter og magnetiske øjenskygger til at sætte i, men det er ofte kun beregnet til makeupartister og derfor lidt sværere at få fat på. Sandstone Scandinavia har gjort det tilgængeligt for alle. Og så kan du selv vælge, om du vil gå efter en palette med plads til tre, fem eller tolv øjenskygger. Det er en oplagt gaveidé, som både giveren og modtageren kan bygge videre på. Det er også en rigtig god mulighed for at samle den perfekte blushpalette, så du har en hel garderobe af blushes, der matcher alle dine looks.
Paletter er også overordentlig praktiske, når man skal rejse, så er produkterne samlet, og du behøver ikke tænke så meget på, hvor de mange singleøjenskygger er blevet af nede i tasken.

Som nævnt er disse ti produkter fra Sandstone Scandinavia blot et mindre udvalg, af det samlede sortiment. Der er mange flere rigtig gode produkter, jeg kunne have nævnt, men så var jeg nok aldrig blevet færdig. Der er mange der går efter de der helt afsindigt matte læbestifter, og hvis det er noget du er interesseret i, så skal du simpelthen prøve Xtreme Matte Lipstick, der nok er den tørreste konsistens, jeg nogensinde har taget på læberne. Til gengæld holder den time efter time, samtidig med at den har det helt rigtige matte look.

Sponsoreret Indlæg skrevet i samarbejde med Sandstone Scandinavia

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *