Sandstone Scandinavia

23.11.16

sandstonescandinavia

Sponsoreret indlæg

Der er blevet arbejdet hårdt, testet igennem, justeret, nøje udvalgt og nu er Sandstone Scandinavia lanceret… Det er makeup, mærket er dansk og lidt atypisk fordi ophavsmanden er en mand, der godt nok er far til tre teenagedøtre, men der som de fleste andre mænd ikke interesserer sig synderligt for skønhedsprodukter og da slet ikke makeup. Det er heller ikke makeup, man tænker på som det første, når man møder Jesper, men det er ligegyldigt, for det er helt tydeligt, at denne mands hjerte banker for at skabe noget, han og selvfølgelig familien kan være stolte af både nu og i fremtiden. Det, synes jeg, er lykkedes hundrede procent, og Sandstone Scandinavia er en helstøbt makeuplinje og et mærke med god samvittighed og fokus på at undgå allergener.

Dybe rødder
Ideen, der startede med Jespers parfumeallergi, spirede, da produkterne i hjemmet blev undersøgt og blev plantet, da markedet blev scannet for alternativer. Sidenhen er det vokset og vokset så Sandstone Scandinavia på ganske kort tid har slået rødder, der har spredt sig langt ud over Fyn. Og jeg er sikker på, at vi roligt kan have høje forventninger til, hvad fremtiden bringer for Sandstone Scandinavia.
Den kritiske tilgang til producenterne har resulteret i et sortiment med fint design, brugervenlighed og en kvalitet der er helt i top. Samtidig er der blevet tænkt på forbrugeren både den professionelle, der behøver gode produkter, der kan anvendes bredt, og som bare holder. Og på helt almindelige forbrugere der skal have makeuppen til at passe både til hverdag og fest, uden at det koster en mindre formue.

Fuldendt sortiment
I den sidste måneds tid har jeg testet produkterne grundigt. Det var virkelig vanskelligt for mig at begrænse mig, da jeg skulle vælge, for sortimentet er stort, og der er masser af skønne farver at vælge mellem. Selvom Sandstone Scandinavia generelt er gået efter rolige og klædelige farver, så kan du sagtens finde klare lilla, røde, pink og endda en enkelt helt gul øjenskygge. Læbestifterne finder du naturligvis i flere forskellige konsistenser og mange forskellige farver. Mange af produkterne kan anvendes til flere forskellige formål og på mange måder, det appellerer til leg og gør linjen endnu bredere.

Makeup Night
Det var lidt svært for mig ikke at trække på smilebåndet, da jeg hørte om Makeup Night konceptet. Det minder mig om homeparties i halvfemserne, som ofte handlede om forældede trends eller den hippe brune læbestift og så en god omgang highlighter i øjenkrogen… men det er simpelthen så unfair en sammenligning. Hos Sandstone Scandinavia bestiller du en Makeup Night i selskab med en makeupartist, der naturligvis har et indgående kendskab til sortimentet, samtidig med at de kan guide og rådgive dig i den mest klædelige makeup både til dig og dine gæster.

Sandstone Scandinavia

Test og anmeldelse
Sidste lørdag sludrede jeg lidt om looks, der var mere egnet til julefrokost. Og lige om lidt starter december, hvor der er masser af arrangementer, hvor der er anledning til at gøre lidt ekstra ud af makeuppen. På lørdag kan du se mit bud på sådan et look, det var nemlig sådan, jeg endte med at vælge farver og produkter til test. I løbet af december kommer der en anmeldelse af mine favoritter fra Sandstone Scandinavia, dem er jeg allerede ved at udvælge i øjeblikket, men det er svært, fordi der vitterligt er så mange af dem…

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Sandstone Scandinavia

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Anne

Kære Pudderdåser,
Min kommentar er dog ikke relevant for indlægget her, men ved ikke hvor jeg ellers skulle skrive. Jeg har prøvet at søge på om I har lavet en anmeldelse af det danske brand ecooking, men finder ikke noget. Var det noget I kunne have på tegnebrættet?
Er super glad for jees serie og det er min bedre halvdel også blevet….selvom den er lyserød :). Har dig tidligete været glad for bl.a. kapslerne fra ecooking…især til hvis man er undervejs. Så kunne være rart at vide lidt mere om det 🙂

Katja Moikjær

Nej desværre

Lis Rasmussen

Jeg er blevet stor fan af deres foundation og highlighter. Jeg har prøver en del mærker og dermed har jeg et okay sammenligningsgrundlag. Det er positivt at det som både foundation og highlighter har til fælles er, at det virker let og smooth – lang holdbarhed dvs min 12 timer – noget rigtigt har de i hvert fald ramt 🙂

Helene Randløv

Hej Lis
Jeg er helt enig, jeg er så tilfreds med de produkter <3
Kh. Helene

Siska

Kan ikke forstå ikke udgiver sådan et reklameret opslag uden at tjekke op på brandet..
Tjek Kemiluppen, mange er deres produkter er ikke A mærket.
Har lige købt flawless finish Foundation og den indeholder cyclopentasiloxane, som er både hormonforstyrrende og miljøskadeligt.

Helene Randløv

Kære Siska
Hvis vi skulle bekymre os om Kemiluppen, så kunne vi jo aldrig skrive om noget. Selvfølgelig er der silikone i deres foundation.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *