Lørdagslook: Sandy Toes

25.02.17
Lørdagslook: Sandy Toes

Lørdagslook: Sandy Toes

Det var torsdag, jeg tøffede rundt i hullede bukser og den hyggelige bluse med pletten, der ikke kan gå af, og pludselig ringede telefonen. Der var noget at fejre, så jeg skulle nå et tog højst tyve minutter senere, det betød, at jeg havde præcis elleve minutter til at få styr på hår, tøj og makeup. Et blik i spejlet røbede at makeuppen fra det tidlige møde samme morgen, sagtens kunne opgraderes i en fart, så jeg tilføjede glittereyeliner og en lækker mørk men alligevel diskret læbestift, og så var jeg klar. Det var temmelig mørkt, men jeg forsøgte mig alligevel med nogle billeder… De er vanvittigt uskarpe, men alligevel bedre end ingenting.

Sandy Toes
Det er ikke første gang jeg taler om glittereyeliner, og det bliver helt sikkert heller ikke den sidste. Det er den optimale løsning, når du på få minutter skal gå fra dag til aften eller fra hverdag til fest. Derfor har jeg altid flere farver liggende, der kan pynte på et hvilket som helst look. Det er så let, og samtidig så opsigtsvækkende, at der næsten altid falder kommentarer om, hvor fint det er. Selv mænd kommenterer på det…

Lørdagslook: Sandy Toes

Lørdagslook: Sandy Toes

De tre filter paletter fra Sephora er så fine, jeg er faktisk helt vild med dem alle tre, selvom de nok indeholder en del farver, jeg sædvanligvis vælger fra. Da denne palette landede i foråret sidste år, troede jeg fejlagtigt, at man ikke kunne købe dem i Danmark. Glædestrålende endte jeg med at købe alle tre paletter med hjem, da jeg ved et tilfælde så dem i Sephora. Øjenskyggerne er en rigtig fin kvalitet, der både er pigmenterede og holdbare.
Generelt har jeg været virkelig glad for øjenskygger og paletter fra Sephoras eget mærke, og i paletterne finder du flere af de mest solgte nuancer fra det faste sortiment.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Stine

Søde, jeg er vild med læbestiften. På House of Stars website, står der at den en en mat ting. Men den ser ikke så mat ud på dig. Er det en af dem, der tørrer ind, så man kan se samtlige linjer i læberne og “cumbles” i løbet af dagen? Og så er jeg vild med din bluse 🙂 Så fin med svaner på :-*

Helene Randløv

Kæreste Stine
Jeg har desværre glemt læbestiften et hemmeligt sted… så jeg kan ikke liiiige svare dig. Jeg mindes ikke at den er tør og ubehagelig mat, men ligenu kan jeg simpelthen ikke huske det. Det er sjældent noget jeg tænker over, med mindre det altså er noget, der er decideret ubehageligt på læberne, og det er den ikke 😀
Blusen er fra ASOS (men den er udsolgt :-/)
Kh. Helene

c

hej pudderdåser
jeg er blevet glad for en amerikansk solcreme, som indeholder octixonate. jeg er lidt i tvivl, om jeg skal være ‘bange’ for denne ingrediens. Mange steder står der, den er kræftfremkaldende osv.
Ville I være bekymrede over at bruge den?
kh C

Katja Moikjær

Nej. Der er tegn på hormonforstyrrende effekter af næsten alle de organiske solfiltre hvis dosis er tilstrækkelig høj – jeg synes ikke der er nogen grund til at foretrække den ene frem for den anden. derimod ville jeg være bekymret for om beskyttelsen var god nok, hvis det er eneste filter? https://pudderdaaserne.dk/2016/05/30/saadan-vaelger-du-den-bedste-solcreme/

Anette

Det er et pænt look – det giver ansigtet et blidt udtryk.
Jeg synes, at det er sværest at lægge den naturlige, bløde makeup. Jeg kommer til at overdrive lidt, fordi jeg ikke tror effekten kan ses.
Måske I kunne lave et indlæg med tips til dette?
Og gerne til kvinder med gråt hår. Det ville være skønt, Det er så svært at finde anbefalinger til sølvgrå kvinder. De få jeg kan finde, er alle lavet til meget ældre kvinder.

Helene Randløv

Hej Anette
Mange tak for det, jeg skal gøre mit yderste får at komme med gode råd… Det er en rigtig god idé! Hvilken farve øjne har du?
Hvis du ikke lidt tilbage er der nogle af billederne, hvor mit hår er mørkere gråt, men det kan godt være, at de er lidt for farverige eller vilde?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *