Lørdagslook: Eye of the Storm

01.07.17
Lørdagslook: Eye of the Storm

Lørdagslook: Eye of the Storm

 

Der indgår reklamelinks i teksten

Så vidt jeg husker er det meget snart, at det nye MAC Viva Glam samarbejde bliver offentliggjort, og det betyder, at den virkelig smukke pink nuance, der er produceret i samarbejde med Taraji P. Henson, udgår. Det er sådan en unik kombination af en mat læbestift med perlemor i, det tilfører noget helt særligt til farven. Konsistensen gør, at den jo holder fantastisk og den pink perlemor får den næsten til at gløde på læberne. Hvis du vil læse lidt mere om, hvor vild jeg er med den og Taraji P. Henson, så kan du finde den blandt Månedens Favoritter: Maj 2017.

Eye of the Storm
Det var overhovedet ikke meningen, at jeg ville bruge alle farverne i paletten, men da jeg var cirka halvvejs, opdagede jeg, at det kun var et par stykker, der var urørt… og så fik de lov at lege med. Jeg mindes ikke at have brugt SÅ mange øjenskygger før, men der er en første gang for alting, så her er altså et look med hele tolv forskellige øjenskygger.

Lørdagslook: Eye of the Storm

 • Bryn: Med Eyelure Brow Pencil i farven No30 Blonde markerede jeg brynene og redte dem derefter igennem med GOSH Copenhagen Brow Sculpting Fibre Gel i farven 001 Nutmeg.
 • Øjne: Først fordelte jeg Milani Eyeshadow Primer på hele øjenlåget, derefter markerede jeg vippekanterne med Marc Jacobs Highliner i farven Blacquer (Sephora). Sleeks i-Divine paletter har jeg holdt godt øje med i årevis, det er en rigtig glimrende kvalitet i forhold til priserne. Her har jeg fundet en af mine gamle favoritter frem nemlig Sleek i-Divine Mineral Based Eye Shadow Palette i farven Storm, hvor jeg har brugt samtlige farver i paletten…
  I globelinje lagde jeg først de matte skygger nederst den gråbrune nuance Calm Before the Storm (1), der fik lidt mere intensitet med den brune nuance Eye of the Storm (2) og fra yderste øjenkrog op mod globelinjen lagde jeg den sorte nuance Blackout (3).
  I inderste øjenkrog lagde jeg den lyse beige nuance Snow Storm (4), derefter den mørke stålgrå nuance Gathering Storm (5) ind mod midten af øjenlåget, på midten lagde jeg den dybe grangrønne nuance Storm Cloud (6), den yderst den dybe blålilla nuance Electic Storm (7).
  Under øjet fra den inderste øjenkrog er det den gyldne nuance Thunder Storm (8), derefter den mørke gyldne beige nuance Sand Storm (9), den rosa nuance Perfect Storm (10), den dybe røde nuance Firestorm (11) og til sidst mod den yderste øjenkrog den varme brune nuance Dust Storm (12).
 • Hud: Som base for makeuppen lagde jeg Milani Prime Shield Face Primer, hvorefter jeg duppede den glødende Clarins True Radiance Perfect Skin Foundation på med en svamp. Rødme dækkede jeg med lidt L’Oréal Paris True Match Super Blendable Perfecting Concealer.
 • Kinder: Først lagde jeg Benefit Box o’ Powder i farven Hola Lite (Sephora) langs hårgrænsen, på kindbenene og på hagen, derefter duppede jeg Eos Shimmer Lip Balm i farven Pearl på med fingrene på amorbuen, på kindbenene og lidt på hagen. Derefter lagde jeg Benefit Box o’ Powder i farven Galifornia (Sephora) på kinderne i en trekant fra hårgrænsen ned mod mundvigen.
 • Vipper: På vipperne forsøgte jeg mig med en mascara, som jeg slet ikke har været gode venner med, men den er nu pæn… Det er Make Up For Ever Excessive Lash (Sephora), der desværre er næsten umulig (for mig) at få af igen.
 • Læber: Det er svært for mig at komme i tanke om en læbestift, jeg har brugt ligeså meget som MAC Viva Glam Lipstick Taraji P. Henson, den er så smuk, holdbar og rar at have på. Her har jeg pyntet den med den tilhørende MAC Viva Glam Lip Glass Taraji P. Henson, der bestemt også er fin men naturligvis meget mindre holdbar.
 • Lørdagslook: Eye of the Storm

Når man kombinerer en gammel favorit og ens yndlings læbestift, så passer det måske ikke lige til de sædvanlige regler om, at der enten skal være fokus på læber eller på øjne… Men sådan nogle regler tager jeg heldigvis ikke så højtideligt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Stine

You look smashing! 😀 Wauw 12 øjenskygger i et look. Det må være verdensrekord 🙂 Håber du nyder sommeren, søde :-*

Else Marie

Hvor klæder det dig godt med denne frisure, det ser rigtig frisk og sommerligt ud.
Kan du skrive lidt om farven, og hvordan du holder den ?

Irene

Eye of The Storm er så klædeligt, og specielt med de briller. Hvor kan jeg købe det stel??? Super elegant og let til dig. Håber på svar, mange tak 👌🤗

Helene Randløv

Kære Irene
Mange tak! “Stellet” er Silhouette, og består altså kun af stænger og næsebro, der er boret direkte ind i glassene. Kanten rundt om glassene er en slibning, der er farvet med tusch. De er købt hos Pernille Damgaard Optik.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *