Lørdagslook: Tropic Cool

06.05.17
Lørdagslook: Tropic Cool

Lørdagslook: Tropic Cool

Reklamelinks indgår i teksten

I tirsdags fik jeg i Tirsdagstip: Sådan bruger du en øjenskyggepalette sludret om, hvordan man kan få brugt nogle flere eller måske andre farver end sædvanligt. Indlægget tog udgangspunkt i MAC Eye Shadow X 9 i farven Tropic Cool, som vi viste på instagram, og jeg lovede at vise et af de looks, jeg har lagt med paletten. Det er i virkeligheden et helt standardlook, som jeg også beskrev i indlægget, der hvor det bliver anderledes er naturligvis de alt andet end nedtonede øjenskygger, der er i paletten.

Tropic Cool
I et endnu ældre Tirsdagstip: Pep dit look op med en farve, handlede det om placeringen af de mere kulørte indslag i makeuppen. Så hvis du hører til de mere forsigtige typer, så er det nok der, du skal starte. Uanset om du er til det ene eller det andet, har jeg altså tilladt mig at gå ombord i otte af de ni øjenskygger i paletten. Det var dog mere en forglemmelse, at den niende øjenskygge ikke kom i brug…

loerlook-tropiccooloejne

  • Bryn: Den cremede Benefit Ka-Brow Cream-Gel Brow Color i farven 3 (Sephora/Magasin) brugte jeg til at markere brynene, hvorefter jeg redte dem igennem med en ren børste. Det er meget praktisk, at penslen er indbygget i produktet, så man altid har den ved hånden.
  • Øjne: På hele øjenlåget lagde jeg IsaDora Eye Primer som base, og derefter gik jeg i gang med farverne fra MAC Eye Shadow X 9 Tropic Cool Times Nine. I inderste øjenkrog er det Fresh Blonde (1), derefter lagde jeg Lemon Rush (2) og Bright-Sided (3) ud mod yderste øjenkrog, og i øjenkrogen lagde jeg Lady Gray (4), som jeg trak op i globelinjen. I globelinjen lagde jeg først en smule bareMinerals Invisible Glow Powder Highlighter i farven Fair to Light hvorefter jeg tonede Grey Horizon (5) ud i globelinjen, derefter fugtede jeg en lille skråpensel og lagde samme farve som eyeliner langs øverste vippekant. Under øjet startede jeg med Liquid Sky (6) i inderste øjenkrog, i midten lagde jeg Neoprene Green (7) og mod yderste øjenkrog lagde jeg She’s a Model (8). Under normale omstændigheder havde jeg nok brugt en afdæmpet lys øjenskygge i globelinjen og en gråbrun til definition, men nu skulle MAC Eye Shadow X 9 Tropic Cool Times Nine have lov til at klare sig selv.
  • Hud: For glødende hud brugte jeg den meget lette og fine Nude by Nature Sheer Glow BB Cream, og de få steder, der var lidt, der skulle dækkes brugte jeg den lækre cremede concealer Delilah Cosmetics Farewell Cream Concealer.
  • Kinder: På alle de steder solen rammer først, lagde jeg L’Oréal Paris Glam Bronze Cushion Soleil Bronzer, og derefter lagde jeg den VANVITTIGT pigmenterede Becca Mineral Blush i farven Lantana… (Sephora/Magasin). Trods et lillebitte dyp med penslen endte jeg med orange dukkekinder… det lykkedes mig heldigvis at få tonet farven nogenlunde ud. Derefter lagde jeg bareMinerals Invisible Glow Powder Highlighter i farven Fair to Light på kindbenet.
  • Vipper: Det er ikke til at komme udenom Elizabeth Ardens nyeste mascaraer, jeg synes at begge to er fænomenale. Her har jeg brugt Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara i farven Stunning Black 01 og i morgen kan du læse mere om den nyeste mascara Lasting Impression.
  • Læber: De nye og meget lækre læbeolier fra Elizabeth Arden er jeg fuldstændig forelsket i, her har jeg brugt Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil i farven Coral Caress 03 (Magasin) som matcher blushen så fint.

Lørdagslook: Tropic Cool

Hvis du kommer til at overdosere blushen, er det meget vigtigt, at du ikke går i panik og kører rundt med penslen. Læs i stedet det gamle Tirsdagstip: Ret fejlene.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *