Ultimativ antiage: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment

16.02.17
Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Vi forsømmer desværre altid at anmelde Paula’s Choice produkter. Udover at Paula’s produktlinje bliver stadig større og mere uoverskuelig, skyldes det nok, at jeg bare tager det som en selvfølge, at de holder, hvad de lover. For det gør de jo hver gang..

Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er ingen undtagelse. Det er et antiage-produkt, der burde få alle de andre over-markedsførte og hypede antirynkecremer derude til at skamme sig lidt. For det første lover den ikke noget, den ikke kan holde, for det andet er den spækket til randen med de mest effektive ingredienser derude – jeg kan faktisk dårligt komme i tanke om noget, der mangler? Det er klassisk, veldokumenteret og effektivt.

Det eneste, både Helene og jeg ofte klager over, når det kommer til Paula’s Choice produkter er konsistensen. Paula’s Choice har en forkærlighed for klistrede og tunge silikone-geléer, som vi ikke er fan af. Ikke fordi de skader huden – tværtimod. Men bare fordi vi ikke kan lide følelsen. Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er en yderst behagelig undtagelse. Den har en lækker, cremet og lidt fed konsistens.

Men fokus på det, som det jo handler om, nemlig indholdet. For hvad end de kommer i en klistret gelé eller lækker creme, virker de lige godt. Og her er alt, hvad hjertet kan begære:

  • C-vitamin
  • Retinol
  • Peptider (mange forskellige)
  • Ceramider
  • Hyaluronsyre
  • Lakridsrodekstrakt
  • Havreekstrakt (den beroligende ingrediens, du kender fra A-Derma – pas dog på hvis du kæmper med perioral dermatit)
  • Soja
  • Lecithin
  • Allantoin

Resultatet er et antiage serum med egenskaber på næsten alle problemområder: Rynker, pigmentpletter, brune ar, rødme og irritation, hudtone og generel hudforbedring.

Jeg sidder også lige nu med en serum fra et stort fransk firma, som jeg skal anmelde på et senere tidspunkt, og når man sammenligner indholdet i Paula’s Choice med den, så må man blive lidt pinligt berørt over hvor meget plads fyldstoffer optager i en serum fra de store mainstream producenter. Der er ikke overladt meget plads til de aktive ingredienser. I Paula’s Choice er forholdet lige omvendt. Den er proppet med aktive ingredienser.

Hvis du gerne vil satse på solid hudpleje med dokumenteret effekt, så er Paula’s Choice stadig et af de bedste bud.

Her kan du købe det
Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment koster 60 euro og kan købes på Paula’s Choice europæiske webshop.

Du kan også købe den på HQhair.com og på Beauty Expert – begge steder til 477 kroner.

OBS: 1% retinol er en høj koncentration, der kan give irritation. Min egen hud er vant til det og tåler retinol godt, men hvis du ikke ved, hvordan din hud håndterer retinol, så overvej at starte med et af Paula’s øvrige produkter med en lavere koncentration eller at starte med en trial size.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
Mette

Kære pudderdåser
Først og fremmest tak for en blog, der virker (skriver jeg, da jeg intet ved om emnet selv) enormt fagligt funderet og vidende. Jeg har tidligere fået anbefalingen at købe jeres ansigtsolie plus T-zone serum. Hvilket jeg selvfølgelig gjorde og er godt tilfreds med. Men ansigtsolien gør mig måske lidt for fedtet i ansigtet disse dage, så jeg ville høre, hvilket alternativt anti age-produkt I ville anbefale mig? Jeg har hud med tendens til rødmen. Jeg har læst mig frem til at enten Paula’s choice eller bio effect skulle være de mest effektive. Eller hvad?
Mvh Mette

Marianne

Findes der noget billigere alternativ til dette produkt?
Evt. en kombination af !% Retinol og 10% Matrixyl fra The Ordinary?
Og hvis ja – kan man blande de to produkter i én flaske?
Jeg er blevet træt af at skulle åbne en masse forskellige flasker, når jeg bruger The Ordinary, fordi hver ingrediens er i sin egen flaske.
På forhånd tak for svar.

Katja Moikjær

Kære Marianne
Nej, jeg kender ikke noget andet produkt med samme blanding.
Ja, du kan selvfølgelig bruge 1% retinol og 10% matrixyl, men som du også ser på listen, så er der mange mange flere ingredienser på listen her, så det bliver ikke det samme. Men 1% retinol og 10% matrixyl er da også fine produkter.
The Ordinary er gode, men jeg bliver som dig træt af at skulle gennem de mange flasker. Jeg vil dog ikke anbefale dig at hælde dem sammen. Visse ingredienser bliver ustabile, når de bliver blandet og andre igen kan gryne og blive ubehagelige, så hjemmerørt kosmetik er ikke noget, vi kan anbefale.
Kh. Katja

Liss Toft Lauridsen

Har i produkter der er god til psoriasis ansigt krop og hovedbund ❓

Helene Randløv

Hej Liss
Taler du om Paula´s Choiche, som vi har skrevet en anmeldelse af her? Er det vores egne produkter eller bare produkter generelt, du tænker på?
Kh. Helene

Christine

Kan det virkelig passe, at ingen af de to engelske sider sender PC til Danmark mere?

Helene Randløv

Hej Christine
Ja, det ser sådan ud.
Kh. Helene

Kasper

Der findes en dansk webshop, som sælger Paula’s Choice. Tjekkede lige og denne creme er faktisk billigere her end på de engelske sider lige nu + dag-til-dag levering. http://www.udenparfume.dk

Majbritt

Ved I om denne her stadig findes eller om de har skiftet navn på produktet?

Helene Randløv

Hej Maibritt
Følg linket, og søg eventuelt efter Retinol på sitet, så er den der 🙂
Kh. Helene

Clara

Er det forrekt forstået at retinol er det samme som A vitamin? Og det er godt i kampen mod blackheads og urenheder?

Helene Randløv

Hej Clara
Du kan læse meget mere her: https://pudderdaaserne.dk/2017/10/18/pudderdaasernes-store-guide-til-vitamin/, hvor du også finder svar på dine spørgsmål.
Kh. Helene

Heidi

Må man bruge den, hvis man er gravid? Jeg har læst et andet sted, at man skal holde sig fra A-vitamin (også i cremer) hvis man er gravid.

Helene Randløv

Hej Heidi
Svaret er det samme 🙂 Jeg ville overhovedet ikke have nogen skrubler, men det er kun dig selv, der kan tage den beslutning. Spørg eventuelt din læge/jordemoder/sundhedsplejerske til råds.
Kh. Helene

Kristina

Kære pudderdåser,
Er det underordnet hvilken natcreme jeg vælger ovenpå? Altså forstået på den måde ift de aktive ingredienser i det her serum, så der ikke er noget der “modarbejder” hinanden

Katja Moikjær

Ja 🙂 Helt underordnet

Lotte

Hej, Ved I om det kan passe at man ikke kan købe Paulas hos HQhair? Kan ikke få lov til at betale, før jeg fjerner produkterne fra min kurv? Er der kommet nogle regler jeg ikke er klar over.
På forhånd tak, også for jeres uundværlige blog <3

Katja Moikjær

Ja. Det ser ud som om at HQhair ikke længere sender Paula’s Choice til Danmark. Det er sandsynligvis Paula’s Choice, der har bestemt det.

Lea

Hvis jeg bruger et fugtserum, fordi min hud er meget tør, kan denne så bruges ovenpå? Og er det stadig nødvendigt med en creme efterfølgende?

Katja Moikjær

Ja det kan du godt. Om du har brug for mere creme må du simpelthen mærke efter – det er ikke til at sige 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *