Ultimativ antiage: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment

16.02.17
Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Vi forsømmer desværre altid at anmelde Paula’s Choice produkter. Udover at Paula’s produktlinje bliver stadig større og mere uoverskuelig, skyldes det nok, at jeg bare tager det som en selvfølge, at de holder, hvad de lover. For det gør de jo hver gang..

Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er ingen undtagelse. Det er et antiage-produkt, der burde få alle de andre over-markedsførte og hypede antirynkecremer derude til at skamme sig lidt. For det første lover den ikke noget, den ikke kan holde, for det andet er den spækket til randen med de mest effektive ingredienser derude – jeg kan faktisk dårligt komme i tanke om noget, der mangler? Det er klassisk, veldokumenteret og effektivt.

Det eneste, både Helene og jeg ofte klager over, når det kommer til Paula’s Choice produkter er konsistensen. Paula’s Choice har en forkærlighed for klistrede og tunge silikone-geléer, som vi ikke er fan af. Ikke fordi de skader huden – tværtimod. Men bare fordi vi ikke kan lide følelsen. Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er en yderst behagelig undtagelse. Den har en lækker, cremet og lidt fed konsistens.

Men fokus på det, som det jo handler om, nemlig indholdet. For hvad end de kommer i en klistret gelé eller lækker creme, virker de lige godt. Og her er alt, hvad hjertet kan begære:

  • C-vitamin
  • Retinol
  • Peptider (mange forskellige)
  • Ceramider
  • Hyaluronsyre
  • Lakridsrodekstrakt
  • Havreekstrakt (den beroligende ingrediens, du kender fra A-Derma – pas dog på hvis du kæmper med perioral dermatit)
  • Soja
  • Lecithin
  • Allantoin

Resultatet er et antiage serum med egenskaber på næsten alle problemområder: Rynker, pigmentpletter, brune ar, rødme og irritation, hudtone og generel hudforbedring.

Jeg sidder også lige nu med en serum fra et stort fransk firma, som jeg skal anmelde på et senere tidspunkt, og når man sammenligner indholdet i Paula’s Choice med den, så må man blive lidt pinligt berørt over hvor meget plads fyldstoffer optager i en serum fra de store mainstream producenter. Der er ikke overladt meget plads til de aktive ingredienser. I Paula’s Choice er forholdet lige omvendt. Den er proppet med aktive ingredienser.

Hvis du gerne vil satse på solid hudpleje med dokumenteret effekt, så er Paula’s Choice stadig et af de bedste bud.

Her kan du købe det
Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment koster 60 euro og kan købes på Paula’s Choice europæiske webshop.

Du kan også købe den på HQhair.com og på Beauty Expert – begge steder til 477 kroner.

OBS: 1% retinol er en høj koncentration, der kan give irritation. Min egen hud er vant til det og tåler retinol godt, men hvis du ikke ved, hvordan din hud håndterer retinol, så overvej at starte med et af Paula’s øvrige produkter med en lavere koncentration eller at starte med en trial size.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
MarieK

Hvordan er denne i forhold til The Ordinary’s 2 % retinol produkt? Har I forresten set, at Faaborg Pharma er kommet med en serie med salicylsyre og hyaluronsyre? Gad vide, om ph-værdien er i orden 🙂

Katja Moikjær

Jeg har godt set dem 🙂 De står på min hylde, men jeg er ikke nået til dem endnu.
The Ordinary er “kun” retinol. Intet andet. Heri er langt mere. Så hvis man kun er ude efter retinol, så er The Ordinary et klart billigere valg. Det her er et helt andet type produkt.

MarieK

Tak 🙂
The Ordinary ser jo umiddelbart billigt ud, men hvis man alligevel skal have lag på lag af forskellige produkter for at få alt det gode – ja, så er det måske ikke så billigt alligevel.
Glæder mig til at læse, hvad I mener om Faaborg Pharmas serie.
Jeg læser altid jeres anmeldelser og stoler på jeres vurderinger.

Randi

tak for oplysningen om ingredien der minder om a-derma og giver perioral dermatitis. så køber jeg ikke noget jeg ikke kan tåle.

Louise

Kender i noget til hendes serie til den meget sarte hud? Eller har i kendskab til en serie som er god til den hudtype. Har prøvet La Rossay Possey, avene og Clinique. Udemærket men stadig ikke helt optimalt. Mangler stadig noget som kan dulme min rødme i ansigtet. Vil dog lige nævne, at jeg ikke har rocessea, som nogle tror. Er blevet tjekket hos hudlægen. Er bare meget sart

Kasper

Hej Louise, har du prøvet Paula’s Choice Calm serie? Den er god til sensitiv hud med tendens til rødme og du kan få den måde til en fedtet og tør hudtype. UdenParfume.dk som er Danmarks eneste forhandler af Paula’s Choice har skrevet et godt indlæg om alle de forskellige serier hos Paula’s Choice: https://udenparfume.dk/blogs/news/paulas-choice 🙂

Maria.

Tak for en skøn blog! 🙂
Umiddelbart kan jeg se at det er billigst at bestille fra HQhair.com, men er det en troværdig side? og hvad med told?
God weekend <3

Helene Randløv

Hej Maria
Ja, da! HQhair er et fint site, shoppen ligger i Englang, men de plejer, så vidt jeg husker at sende fra Østeuropa.
Kh. Helene

Trine

Kære alle.
Vil bare lige tippe om at der er gratis fragt på Paulas europæiske hjemmeside hvis man køber for 75 € – men kun i dag! og så er denne 1 % retinol treatment tilmed sat ned til 54 €
Ha en god aften 🙂

Milde

Kære dåser
kan man bruge denne samtidig me
SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID?
TAK!

Katja Moikjær

Kære Milde. Det kan du i hver fald. Brug Skin Perfecting 2% BHA Liquid nederst og denne bagefter.

Louise

Hej Pudderdåser
Nu så jeg lige at i har svaret på mit spørgsmål her – jeg har nemlig lige købt denne retinol. Men uden på pakken står der nemlig at man ikke må bruge den sammen med AHA og BHA. Det var nemlig min plan. Men det må man så gerne? Det kan jo godt være de bare skriver det som en ekstra sikkerhed, hvis man har sart hud. Hvad ved jeg 🙂 Men altså – man kan så sagtens bruge dem sammen?
Kh Louise

Katja Moikjær

Hvilken retinol er det?

Maria Damsgaard

Hvad syntes i om Apotekets nye anti Age 24 timer creme? Jeg har sart hud der blusser nemt og er meget tør , og lidt rødsprængt på kinderne.
Har i et godt forslag til en god anti age creme der plejer, og ikke irriterer huden?. Jeg nærmer mig de 40😊

Helene Randløv

Hej Maria
Jeg vidste ikke engang, at der var kommet en ny… Den gamle, har jeg prøvet, er god men meget let, hvorfor jeg tvivler på, at den vil passe til din tørre hud. Mit forslag er, at du vælger et godt serum og en mere kedelig og rig creme ovenpå.
Det kunne være Clinique Smart og Moisture Surge Intense
Kh. Helene

Nanna

Hej.
Kan denne bruges, hvis man ikke er vandt til Retinol? Eller er der andre mildere serums i kan anbefale til at begynde med? Det er til normal/kombineret hud.
Pft.

Katja Moikjær

Ja, det synes jeg godt. Start med at bruge den kun en enkelt gang hver 2. dag og se hvordan det går.

Anne A.

har I tidligere skrevet om Environ? svært at overskue forskellen på de forskellige a-vitamin cremer fra ex. Verso, BP, the Ordinary, Paula’s choice, Environ og det man evt kan købe på apoteket i Spanien (tretinoin)- har I et godt bud på hvad man skal gå efter? tak

Katja Moikjær

Nej det har vi ikke. Det er helt ærligt også svært. Der er mange forskellige slags a-vitamin. Men alle de nævnte mærker er gode. Medicinsk tretinoin kender vi kun til akne brug i DK så jeg ved meget lidt.

Rikke

Tak for en god blog! Pudderdåserne er blevet min ‘guru’ når det kommer til pleje. Jeg bor i London og er så heldig at Dechem/the ordinary har en shop tæt på mit hjem. Jeg har dog svært ved at finde ud af hvad der bedst kan ‘betale sig’, for man skal jo have mange forskellige serums, for at de dækker for alt, som denne her. Indtil nu bruger jeg et par deres 30 % aha maske en til to gange om ugen og synes den er god. Hver dag bruger jeg så deres buffet serum og creme, men jeg skal jo også have gang i retinol, for at det virkelig rykker 😉 Jeg må indrømme at jeg er mere fan af konsistensen i jeres produkter fremfor flere lag serum, så jeg vil forslå at i fyrer en gang retinol i jeres anti age creme? Pleaaaseee! Så behøver jeg kun en creme til en overkommelig pris ❤

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *