Fem gode hudplejekøb i Normal til under en 50’er

Hudpleje fra Normal
28.08.23
Hudpleje fra Normal

Hudpleje fra Normal

Mens pengene bliver mindre værd, er udvalget af gode hudplejeprodukter til under 50 kroner blevet større. Da jeg helt tilbage i 2010 skulle skrive om de bedste produkter til under 100 kroner var udvalget altså ikke enormt. Det var det til gengæld blevet i 2018, da jeg pludselig måtte tema-opdele i hår, hud og makeup, og nu går vi altså ned til en 50’er.

Jeg har kun fem styk til jer, men det er vist bare mest en kombination af dovenskab og nærighed fra min side… Men det er da en tanke værd, hvordan priserne og udvalget har udviklet sig på lige netop dette område.

Garnier Eye-Makeup Remover 2in1

Hvis jeg har rigtig stædig vandfast øjenmakeup på, der kun gider at bevæge sig med olie, så er den to-fasede fra Garnier stadig min favorit. Jeg opdagede den første gang i 2014, og jeg har elsket den lige siden. Dengang betalte jeg sjovt nok 55 kroner for den, kan jeg se… Det er i hvert fald ikke skønhedsbranchen, der bærer inflationen! Garnier Eye-Makeup Remover er ikke parfumeret, og mine über sarte øjne bliver normalt ikke generet af den.

Ivy Aïa Cleansing Mousse

Pudderdåserne beder faktisk ikke om ret meget, når det kommer til ansigtsrens. Den skal bare være lavet på milde vaskeaktiver og have en nogenlunde lav ph-værdi. Så behøver den til gengæld overhovedet ikke indeholde smarte ingredienser, fordi det alligevel er spild af penge i noget man bare vasker af huden igen. Alligevel er det så enormt svært at finde, at man skulle tro, der var løgn. Ivy Aïa Cleansing Mousse klarer begge disse krav, og så er den både uparfumeret, billig og Allergy Certified.

Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend & HA

Revuele er så sindsygt billigt, at man tror, det er løgn. Og så er det endda produceret i EU. Revuele kommer fra et land, som nok de færreste af os forbinder med hudplejemærker, nemlig Bulgarien.

De har et enormt stort udvalg af produkter, og dem jeg har set har været meget overbevisende. Inklusive denne Liquid Facial Exfoliant. Den indeholder en blanding af glycolsyre og gluconolactone i en effektiv ph-værdi. Konsistens og emballage er godt tænkt sammen. Produktet er ikke helt flydende, men har en konsistens, der er tyk nok til, at man kan trykke den ud og fordele den i ansigtet. Flasken er blød nok til, at det er nemt at have med at gøre. Og så koster den 28 kroner. Dem må Normal gerne blive ved med at sælge!

Nivea Creme

Er din hud så tør, at intet hjælper? Så gør gode, gamle Nivea. Og den store blå dåse med 400 ml. koster 39 kroner i Normal. Jeg kan næppe skrive noget, som vi ikke har skrevet en mio. gange før. Prøv at kigge Nivea-kategorien igennem her, så er der ret meget fra hende den anden dåse med virkelig tør hud.

Ivy Aïa SOS Balm

Hvis duften af blå Nivea alligevel er lige i overkanten, så er der masser af dejlig fedt i Ivy Aïa SOS Balm. Mandel olie, vegetabilsk olie, abrikosolie, sheasmør, squalane og E-vitamin. Det er alt, hvad der er i. Det er helt enkelt, koster 49 kroner, uden parfume og Allergy Certified.

Her kan du købe det

Alle omtalte produkter kan købes i Normal. Eller det kunne de i hvert fald, da jeg købte dem kørt før sommerferien.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Pernille

Er 50 kroneseddel udgået? Det har jeg da intet hørt om, og jeg bruger kontanter hver dag!

Helene Randløv

Nej, det er den ikke, Katja har rettet.

🙂

PZ

Kan man bruge Revuele til det samme som jeres AHA peeling eller er der en forskel med alle de andre bogstavkombinationer den også indeholder?

Helene Randløv

Hej PZ
Ja, men du skal være opmærksom på, at konsistensen ikke er den samme.

Kh. Helene

Camilla

Hvad er den der Revuele god mod? Er det en serum?

Helene Randløv

Hej Camilla
Det er en eksfoliering ligesom vores egen AHA-Peeling.

Kh. Helene

Anja

Hvis jeg nu investerer i den fra Revuele, kan jeg så bruge Tzone bagefter (efterfulgt af Niacinamid, Azelainsyre og Antiage) eller??

Helene Randløv

Hej Anja
Nej da, AHA og BHA (altså T-Zone Peeling) må IKKE bruges sammen!

Kh. Helene

Mille

Hvad siger i til Pure & Care? Kan huske i har lavet et indlæg tidligere omkring mærket, men ser det MEGET omtalt på sociale medier og tænkte om de mon havde forbedret sig senere år?

Helene Randløv

Hej Mille
Det har vi desværre ikke styr på. Du kan eventuelt genlæse indlægget.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *