Fredagsfavorit: Kyst Care Gua Sha Bar

Fredagsfavorit: Kyst Care Gua Sha Bar
16.02.24
Fredagsfavorit: Kyst Care Gua Sha Bar

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Efter ”Torsdags top ti: Dejlig dansk hudpleje” skrev Charlotte til mig og spurgte, om jeg ikke skulle prøve Kyst Care. Det er altid sjovt at prøve nye produkter, så jeg takkede naturligvis ja. På webshoppen blev jeg mødt af Gua Sha Bar¤ og var straks overbevist. Lige dér besluttede jeg mig for, hvad det er for et produkt, og hvordan man bruger det.
Hvor mange gange har jeg nævnt, at jeg skriver ”Tirsdagstip” for min egen skyld? Eller i hvert fald ofte skriver for mig selv. Som sagt så ofte før, skal man huske at læse brugsanvisningen til produkterne inden brug. Som den velbevandrede skønhedsblogger, jeg jo er, undrer det nok nogen, at jeg åbenbart ikke er blevet klogere. Det er da også lidt sørgeligt. Ja, du har gættet det, først nu er det gået op for mig, at jeg har brugt Gua Sha Bar¤ helt forkert…

Gua Sha i ansigtet

Selvom jeg jo kender fænomenet fast ansigtsolie, blev jeg så begejstret for navnet, at jeg glemte at tænke mig om. Så nu kan jeg så sidde her og grine lidt af mig selv, for det er simpelthen så latterligt.
Måske er du også hoppet med på gua sha bølgen, der især var stor for nogle år siden? Mit første fysiske møde med sådan en fætter var i 2011. Året efter fik jeg min egen smukke gua sha i horn. Måden, jeg lærte at bruge den, er i mangel af bedre ord temmelig hårdhændet. Den er blevet brugt flittigt til ømme muskler, et træt immunforsvar og den slags. Efter sådan en behandling er jeg ofte rød og kan endda have blodudtrædninger. Tanken om, at det er noget, jeg skulle gøre i ansigtet, er derfor helt absurd.

Kyst Care Gua Sha Bar¤

Denne skønne faste bar af plantesmør og -olier er fantastisk, uanset hvordan du bruger den. Forestil dig, hvordan jeg forsøger at udføre en slags gua sha behandling med selve baren… Ja, jeg ved ikke lige i hvilken verden, det skulle kunne lade sig gøre med noget, der selvfølgelig smelter. Det er jo hele idéen med sådan en bar. Jo… jeg undrede mig da lidt over udformningen. På den anden side ville den nok knække, hvis den var slankere og bredere. Med lidt snilde kan den faktisk fungere som gua sha i sig selv, man skal bare være lidt hurtig. Det var i onsdags, jeg fik den, og jeg har nærmest kørt den stakkels Gua Sha Bar¤ rundt i ansigtet lige siden. Min hud ELSKER den, og så er massagen, man nærmest automatisk giver ansigtet, også ret rar.

Altid god på rejser og til alt muligt andet…

Det bedste ved oliebarer er, at man kan have den med i tasken, når man rejser. Snart skal jeg fejre en butiksåbning i Stockholm, og der er INGEN tvivl om, at Gua Sha Bar¤ skal med. Det er ansigtspleje, håndcreme, kropspleje, negleolie, læbepomade, massagebar og endda hårpleje i ét. Det er aldeles umuligt for mig at skjule min begejstring, for Gua Sha Bar¤ er som skabt til mig. Hvis ikke du allerede har prøvet noget lignende, så skal du give dig selv denne fine gave. Køb et lager, for du får med garanti lyst til at give én til alle, du kender. Der er et lille bitte sortiment fra Kyst Care, og jeg glæder mig til at prøve resten af produkterne. Du finder dem alle sammen på Charlottes egen webshop og rundt omkring i specielbutikker landet over.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anette

😂 måske jeg også er lidt langsom 😂 Men jeg forstår det stadig ikke helt… altså hvordan bruger du baren? Masserer du ansigtet med den?

Helene Randløv

Kære Anette
Det er bare mig, der i min begejstring fik linket til et tidligere indlæg, hvor der er en “brugsanvisning”. Det er en oliebar, altså en olie i fast form, man enten kører direkte på huden eller skraber lidt af, hvorefter det smelter.
Kh. Helene

Marie

Ser skøn ud og jeg er vild med konceptet alt-i-en, men jeg kan bare ikke se på hendes salgsside, hvad den oliebar indeholder. Lidt som at købe med bind for øjnene. Kunne du løfte sløret for ingredienslisten? For sådan en findes forhåbentlig?

Helene Randløv

Kære Marie
Skriv til Charlotte på for eksempel Instagram, hun er rigtig sød til at svare. Jeg kan ikke tilbyde at skrive INCI ind på andre produkter, det håber jeg, du forstår. Frit fra hukommelsen er det en masse dejlig smør og skønne olier og selvfølgelig noget voks.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *