Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil

22.01.15
Color Drama Intense Velvet Lip Pencill

Color Drama Intense Velvet Lip Pencill

Som jeg nævnte i sidste uge har jeg været virkelig imponeret over Maybellines nylanceringer sidste år. De har alle været meget interessante, og nu hvor jeg er helt besat af smukke læbestifter, bliver jeg selvfølgelig nødt til lige at nævne Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil. Det er en læbestift i blyants form. Det er HELT genialt. Dem har der været mange af igennem tiden, i hvert fald har jeg haft en del læbestifter af denne type.

De otte farver
Farveudvalget af Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil sidder lige i skabet. Hvad enten du er til de helt mørke, de mere stille rosa, de klassiske nude eller de glamourøse røde læber. Du kan finde det hele. Otte farver er selvfølgelig ikke så meget, men jeg synes, at udvalget er ganske passende.

Color Drama Intense Velvet Lip Pencil Swatches
Fra venstre mod højre er det:
  • 130 Love My Pink: En klar gultonet pink nuance.
  • 140 Minimalist: En let gultonet rosa nuance.
  • 150 Fuchsia Desire: En klar blåtonet pink nuance.
  • 210 Keep It Classy: En mørk let støvet gammelrosa nuance.
  • 310 Berry Much: En helt mørk blåtonet blomme nuance.
  • 410 Fab Orange: En klar orangerød nuance.
  • 520 Light It Up: En klar blåtonet rød nuance.
  • 630 Nude Perfection: En let mørk beige nuance.

Alle nuancerne er helt vildt pigmenterede, de glider nemt på, men konsistensen kan godt føles en smule sej. Det gør til gengæld, at de holder helt fantastisk på læberne. Dupper du den overskydende farve af, sidder de nærmest fast på læberne de næste mange timer. De har i det hele taget en ret imponerende holdbarhed. Sædvanligvis er holdbarheden på bekostning af en rar fornemmelse på læberne, men Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil er blød og rar.

Formen
Den store fordel ved, at læbestiftet er i form af en blyant, er, at det virkelig er nemt at få læbestiften til at ligge præcis der, hvor man vil have den til. Den fylder heller ikke så meget, og det er praktisk til tasken. Desværre er det ikke sådan en blyant, som man kan skrue op, og det er det eneste minus, jeg overhovedet kan finde. Heldigvis er en times tid i køleskabet nok til, at det er aldeles uproblematisk at spidse den.

Color Drama Intense Velvet Lip Pencil koster 69,95 kroner, og du kan blandt andet finde dem i Matas og Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Liv

Lige et “off-topic” spørgsmål: kommer der told fra beauty bay eller kan man roligt bestille der fra uden nogen form for worries? 🙂

Helene Randløv

Hej Liv
Jeg får altid pakker fra Holland/England, når jeg bestiller hos Beauty Bay, og der er ikke told på…
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *