Lørdagslook: Purple Noon In The Hamptons

22.10.16
Lørdagslook: Purple Noon In The Hamptons

Lørdagslook: Purple Noon In The Hamptons

Det er altså svært at holde sig fra blå, når nu der er så uendelig mange smukke nuancer og produkter, der er blå… men altså eyelineren Nietzsche er den fineste klare lyseblå nuance med et strejf af lilla, så jeg besluttede mig for at gøre en undtagelse… Lige for tiden er jeg både vildt begejstret og uendelig træt af Make Up For Ever, der har ændret sortimentet i Sephora. Det har nemlig betydet, at alle de skygger, jeg i lang tid har indkøbt til looks, nu er udgået. Det er jeg bestemt ikke fan af, på den anden side er sortimentet forbedret betydeligt, og det er ærlig talt svært at være sur over… Der er penge at spare, hvis du følger linket herunder til IsaDora Eye Shadow Fix eller Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara, med koden 345432 får du nemlig 20% rabat på Ellos Bolig, koden gælder til og med den 23. oktober.

Purple Noon In The Hamptons
Hvis du undrer dig over hvorfor looket hedder noget med Hamptons, så er det fordi “min” farve af Rodial SPF 20 Skin Tint+ er Hamptons… Allerede i løbet af sommeren var Purple Noon en af mine favoritter, og jeg har svært ved at lægge den fra mig. Faktisk er jeg sikker på, at den forbliver en favorit langt ind i efteråret for eksempel med en mørk lipliner under… Åååhhr det bliver godt!

Lørdagslook: Purple Noon In The Hamptons

  • Bryn: Med den helt fine pen Urban Decay Brow Beateri farven Taupe(Magasin) markerede jeg øjenbrynene.
  • Øjne: På hele øjenlåget lagde jeg IsaDora Eye Shadow Fix som base, derefter lagde jeg den lyse elfenbens nuance med perlemor Make Up For Ever i farven I-514 Pink Ivory(1)(Sephora) i øjenkrogen, så lagde jeg den gråbrune nuance med masser af perlemor Make Up For Ever i farven ME-554 Gunmetal(2)(Sephora) på hele øjenlåget. Midt på øjenlåget lagde jeg den støvede bronze nuance med helt fint glitter Make Up For Ever i farven D-562 Taupe Platinum(3)(Sephora) lige over vipperne. Og til sidst intensiverede jeg globelinjen med den sorte nuance med Make Up For Ever i farven S-102 Onyx(4)(Sephora).
    For et mere glitret look og som ekstra blikfang midt på øjenlåget lagde jeg MAC Soft Serve Shadow i farven Bounce Around lige på midten af øjenlåget over vippekanten. Derefter lagde jeg Kat Von D Ink Liner Liquid Eyeliner i farven Nietzsche (Sephora) langs øverste vippekant.
  • Vipper: Med focus på længde lagde jeg Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara på vipperne
  • Hud: Som base lagde jeg Too Faced Hangover Replenishing Face Primer (Sephora) og derefter lagde jeg Rodial SPF 20 Skin Tint+ (Magasin) med en pensel.
  • Kinder: Først lagde jeg Nilens Jord Bronzing Powder i farven 526 i hårgrænsen og øverst på kindbenene, den er meget mørk til mig, men det var heldigvis let at tone den pænt ud. Som en meget bronzy highlighter brugte jeg Nilens Jord Creamy Touch Bronzer i farven No. 709 øverst på kindbenene og på kindæblerne brugte jeg Nilens Jord Creamy Touch Blush i farven No. 708.
  • Læber: Sommerens, efterårets og sandsynligvis også vinterens favorit er Tom Ford Beauty Ultra Rich Lip Color i farven 01 Purple Noon(Magasin), som jeg lagde på læberne med en pensel.

Lørdagslook: Purple Noon In The Hamptons

Nilens Jord er sluppet rigtig godt fra deres Creamy Touch produkter, men lige bronzeren har jeg haft det svært med, fordi den for det første er ret så mørk, og så er den virkelig glitret. Produkterne er heldigvis virkelig cremede, så det er let at styre farven og tone godt ud. Så nu bruger jeg den somher til highlighter.

Har du husket at deltage i konkurrencen om nogle af vores favoritter og et gavekort til FeelUnique?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Karin S

Helene, først WOW! Så smukt det hele 🙂 dernæst dobbelt WOW til den læbestift. Den farve er fantastisk flot, men må også komme med et WOW for den måde du har lagt den på, simpelthen perfekt.
God weekend 🙂

Helene Randløv

Wow selv Karin! Tusind tak <3 Og ja, den læbestift er virkelig fin, jeg er ærlig talt helt tosset med den! Jeg nævnte den i Månedens favoritter: Juli 2016.
Kh. Helene

Else

Jeg melder mig i koret om de flotte læber:*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *