Feelunique x Pudderdåserne Best of Skincare: Vind favoritter og gavekort

19.10.16
Feelunique x pudderdaaserne konkurrence

Feelunique x pudderdaaserne konkurrence

Sponsoreret indlæg

I samarbejde med Feelunique har vi udvalgt vores hudplejefavoritter på Feeluniques webshop og lavet en ret fantastisk konkurrence.

Vær med i konkurrencen her om den store præmie til en værdi af over 1800 kroner plus gavekort på 55 euro (svarer til cirka 400 danske kroner), der alt sammen går til en heldig vinder.

Og udover det er der også 9 styks 2. præmier med et gavekort på 55 euro også. For at være med i konkurrencen skal du gå ind her og være med.  Du melder dig samtidig til Feeluniques udemærkedede nyhedsbrev  – og du kan selvfølgelig altid melde dig fra igen.

Den store Feelunique x Pudderdåserne Best of Skincare præmie indeholder:
Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing System – fordi Clarisonic er et både interessant og effektivt koncept, som vi godt nok har forsømt at skrive om, men der er mere på vej, kan jeg godt love. Clarisonic virker ved oscillerende bevægelser og er derfor et effektivt supplement til at eksfolliere huden. (Opladeren har et UK-stik på.)

Olay Regenerist Serum 3 Point Super Serum – er et af de første produkter, vi skrev om, men er stadig blandt de mest effektive anti-age produkter – især til prisen. Den var med til at åbne vores øjne for effekten af peptider. Noget der også har inspireret os til vores egne produkter. Kombinationen er matrixyl og niacinamid er efterhånden en anti-age klassiker og det kan vi til dels takke Olay for. Desværre er Olay ikke længere på det danske marked, men så er det godt, vi har dem på Feelunique.

BIODERMA Photoderm SPOT Cream SPF 50+ – Biodermas solcremer er både effektive og lækre, men desværre ikke en del af det begrænsede Bioderma sortiment på de danske apoteker. UVA beskyttelsen er høj, der er ikke parfume i, og konsistensen er behagelig trods den meget høje beskyttelse og det minimale alkoholniveau i produktet. Der er også tilsat flere antioxidanter og beroligende ingredienser.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm – Efter Eucerin trak sig fra det danske marked har den her været særlig savnet. Til tørre læber og alt andet, man kan finde på at bruge vaseline til.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser – Cetaphil er lige så kendt i udlandet, som det er kendt i Danmark. Og denne fede rensecreme er en klassiker på linje med den blå Nivea. Vi får ofte spørgsmål om, hvor man kan købe den. Og det kan man altså her.

Lanolips 101 Ointment – Lanolips 101 er lanolin og intet andet. Men som enhver ammende mor ved, er lanolin uundværligt. Til ødelagte brystvorter, næsebor, tør hud og 117 andre formål.

Hvis du deltager her, er du med i konkurrencen om alle 6 produkter til en værdi af 1800 kroner plus et gavekort på 55 euro til Feelunique.com – og om de 9 gavekort på 55 euro.

Vær med i Feelunique x Pudderdåserne Best of Skincare-konkurrencen her.

Vinderne får direkte besked

Sponsoreret indlæg

Feelunique x pudderdaaserne konkurrence

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Teresa

Shiiiit, en vild præmie!

Sisi

Superlækker præmie!! Er især ret tændt på den Clarisonic Mia, som jeg har kigget længe efter! Og Olay serumet..og alle de andre sager 🙂

Jane Tvede

<3 Hold da helt ferie en super smuk præmie i forkæler os med 🌹🎶🌹det er helt overvælden og den skønne gave hapser jeg med stor glæde <3 deler hjertens gerne <3 prøver lykken om den flotte gave bliver min forkælelse 🎶🌹🎶

Lene kelgren

Sikke en skøn gevinst som bringer det store smil frem. Jeg skynder mig at prøve lykken i denne skønne konkurrence og håber at det er mig der er heldig ❤️ ønsker jer en rigtig dejlig dag og held og lykke til alle ❤️

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *