Lørdagslook: Naked Smoky

16.04.16
Lørdagslook: Naked Smoky

Lørdagslook: Naked Smoky

Mens makeuppen fra Lidl blev testet, skulle Katja og jeg optage nogle videoer. Det var vigtigt for mig at se, om produkterne kunne holde til en almindelig dag, men de skal jo helst også holde under mere ekstreme forhold, og det er altså ret ekstremt at sidde i lys en hel dag… Det var de oplevelser, anmeldelsen blev baseret på.
Når de nye kollektioner eller produkter bliver lanceret, har jeg lyst til at bruge det hele i et lørdagslook. Både fordi det jo er fantastisk at afprøve tingene, men også fordi mange af produkterne kun findes i en begrænset periode, og jeg har en regel om kun at omtale ting, du rent faktisk har en mulighed for at få fingrene i.

Naked Smoky
Det har altid været lidt vanskelligt for mig at finde den store begejstring frem, når det gælder Naked Paletter. Naked Smoky er meget lettere for mig at holde af, og den er blevet brugt flittigt som en slags basispalette. Her får den lov til at stå på egne ben.

Lørdagslook: Naked Smoky

 

  • Hud: Med en tæt pensel lagde jeg Cien BB Cream All-In-One Blemish Balm Cream (Lidl) i hele ansigtet fra næsen og ud… Det er en ret dækkende BB Cream, så du behøver ikke voldsomt meget. Fordi jeg jo havde en lang dag foran mig, lysnede jeg derefter den dybe rynke i panden, øjenkrogen og mundvigen med MAC Mineralize Concealer.
  • Øjne: På hele øjenlåget lagde jeg først Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer. Derefter lagde jeg GOSH Copenhagen Forever Eye Shadow Matt Eye Shadow Stick Waterproof i farven 012 Dark Gray i yderste og inderste øjenkrog, hvorefter jeg lagde The Balm Batter Up Long Wearing Eyeshadow Stick i farven Moonshot en fin lys rosa nuance på hele midten af øjenlåget. Derefter brugte jeg udelukkende skygger fra Urban Decay Naked Eyeshadow Palette i farven Smoky (Magasin), Thirteen(1) lagde jeg i inderste øjenkrog og tonede den smule farve, der var i globelinjen, ud med Combust(2). Med Password(3) tonede jeg den mørke cremeøjenskygge op i globelinjen. På den lyse cremeøjenskygge på midten af øjenlåget lagde jeg Armor(4) og i yderste øjenkrog intensiverede jeg den mørke cremeøjenskygge med Black Market(5) og i inderste øjenkrog med Dagger(6), ind mod midten tonede jeg den mørke og den lyse farve sammen med Slanted(7). Til sidst tog jeg en fugtet pensel og duppede High(8) lige på midten af øjenlåget. Under øjet lagde jeg Dagger(6), som jeg tonede ud og op i yderste øjenkrog.
    Med Monki Eye Marker i farven Black Out markerede jeg den øverste vippekant.
  • Vipper: Fordi jeg havde testet Cien Volume Mascara (Lidl) i et par dage, turde jeg godt bruge den, selvom om den virkelig skulle vise sit værd. Heldigvis holdt den rigtig pænt uden at drysse eller smelte bare den mindste smule.
  • Bryn: Den lyse Nilens Jord Brow Auto Pen i farven No. 214 Light Brown brugte jeg til at markere mine bryn.
  • Kinder: Øverst på kindbenene duppede jeg den meget cremede Monki Creme Face Shimmer i farven Moon-beemin på, eller det vil sige, ud fra billederne på Monkis eget site har jeg besluttet mig for, at det må være den farve, jeg har, der står nemlig ikke navn på. Highlighteren giver et flot let pink skær og for at matche det, lagde jeg Makiash Blush i farven Pale Pink på kinderne.
  • Læber: Først lagde jeg Cien Lipstick i farven 14 Red Carpet (Lidl), for at øge holdbarheden og koncentrere mængden af pigment på læberne duppede jeg det af med en serviet og tog læbestiften på igen. Ovenpå lagde jeg Cien Lipgloss i farven 14 Bold Bordeaux (Lidl).

Lørdagslook: Naked Smoky

Hvis du har lyst til at lege lidt med nogle af de nye konsistenser, vil jeg varmt anbefale, at du kigger nærmere på makeuppen fra Monki, jeg har efterhånden prøvet flere forskellige ting og alle sammen har været rigtig gode.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.  

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Christine

Smukt look!
Hvordan er solbeskyttelsen i den BB-cream fra Lidl? Det lyder jo som et fund!

Helene Randløv

Kære Christine
Cien BB Cream All-In-One Blemish Balm Cream er en SPF 15 med både UVA og UVB beskyttelse.
For mig er det langt fra tilstrækkeligt, så jeg har altid SPF 50 under :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *