Lørdagslook: Swinging Silver

21.11.15
Lørdagslook: Swinging Silver

Lørdagslook: Swinging Silver

Hold da op hvor var jeg træt af at måtte droppe looket sidste lørdag. Det er desværre sjældent, at jeg når at få taget billederne i løbet af ugen, og derfor er det oftest helt autentisk den aktuelle makeup fra lørdag, der ender på bloggen.
I lørdags havde jeg fat i en ny palette, som jeg har glædet mig til at lege med længe. Nok lidt for modig lagde jeg et smukt lilla look med skyggerne fra paletten og rundede af med en bordeaux i globelinjen. Både lilla og bordeaux er nuancer, jeg er forsigtig med, fordi jeg af og til reagerer på dem. Sædvanligvis er det dog først, når jeg tager makeuppen af, problemerne opstår. Paletten er vildt smuk, og der er intet galt med den, hvorfor jeg heller ikke nævner, hvilken palette det handler om. Du ved selv, om du reagerer på for eksempel det røde pigment, og det har intet med kvalitet at gøre.
Godt nok løb mine øjne i vand, mens billederne blev taget, og efterfølgende opdagede jeg, at mine øjne var ildrøde. Der var kun en ting at gøre, og det var at få makeuppen af i en fart. Optimistisk regnede jeg med, at lørdagens look bare kunne udsættes til søndag, men mine øjne var røde helt frem til tirsdag.

Swinging Silver
De to smukke julepaletter fra The Body Shop, er afgjort værd at kigge nærmere på, både den ”kolde” og den ”varme” palette er nemlig meget fine. Paletten fra Shiseido er fra sidste efterår og er en af de paletter jeg tager frem igen og igen. Den kan peppe selv det kedeligste look op og den er nærmest perfekt, hvis du holder af at lege med farver, fordi den let transformerer de farver du ellers bruger.

Lørdagslook: Swinging Silver

  • Hud: Som primer brugte jeg Yves Rocher Perfect Primer, det er en af de primere, som virkelig får makeuppen til at holde, den lægger sig virkelig flot, og så giver den huden et meget diskret men fint skær. Derefter lagde jeg IsaDora Nude Cushion Foundation på med den tilhørende svamp. For at holde T-zonen mat lagde jeg en smule Maybelline Matte Maker Mattifying Powder på næsen og i panden.
  • Kinder: Den smukke highlighter Benefit Sun Beam (Sephora) lagde jeg først øverst på kindbenene. Derefter lagde jeg den lyseste farve fra Elizabeth Arden Beauiful Color Highlighter i farven Gold Illumination (Magasin)oven på. På kinderne lagde jeg en blanding af farverne Robotic, Blasphemy og Luster fra NARS One Shocking Moment Cheek Studio Palette (Sephora).
  • Øjne: Siden jeg prøvede Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer (Sephora)første gang har jeg haft svært med at lægge den fra mig. For den lægger bare sådan en god base, som giver øjenlåget en fin ensartet farve, og så er den rigtig god til at tone ud på. I globelinjen lagde jeg Sisley Phyto-Ombre Éclat Eye Shadow i farven Velvet 23 og Benefit Longwear Powder Shadow i farven Nude Swings (Sephora) lagde jeg i øjenkrogen for at lysne godt op. På den bevægelige del af øjenlåget lagde jeg Gosh Copenhagen Velvet Touch Eye Liner i farven 014 Pink Darling som en trekant fra vippekanten og op i globelinjen, for at få den lyse koral nuance til at syne mere metallisk. Derefter brugte jeg tre af de fire øjenskygger fra The Body Shop Eye Palette i farven Swinging Silver (The Body Shop), først lagde jeg 1, som er den lyse koral nuance ovenpå den tegnede trekant, derefter lagde jeg den fine gråbrune nuance 2 på yderste tredjedel af øjenlåget.
    Under øjet brugte jeg Beauty Is Life Black Magic Primer som base for 3, der er en meget smuk dyb blå nuance med masser af blåt glitter. For at gøre looket lidt anderledes lagde jeg Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio i farven Static BL 215 (Magasin). Til sidst lagde jeg en mørkegrå glitterliner langs vippekanten, desværre er den udsolgt, men du kan selv blande dig frem til en der ligner ved at blande MAC Glitter i farven 3D Black med MAC Mixing Medium Eyeliner.
  • Bryn: Først tegnede jeg formen på brynet op med Eyelure Brow Pencil i farven 30 Blonde. Den lidt hårde voks fra Eyelure Brow Palette i farven No 30 Blonde brugte jeg til at markere brynet yderligere.
  • Læber: De smukke læbestifter fra Max Factor Star Wars The Force Awakens kollektionen er henholdsvis en dyb og lækker rød og en ret transparent guldnuance. Her brugte jeg dem sammen ved at lægge først Max Factor Colour Elixir Lipstick i farven 30 Dark Berry på hele læben, og derefter Max Factor Colour Elixir Lipstick i farven 40 Gold på midten af læben for at skabe noget dimension.
  • Vipper: Til looket valgte jeg at forsøge mig med Max Factor False Lash Effect fra Star Wars The Force Awakens kollektionen, den eneste forskel på denne og den almindelige False Lash Effect er mig bekendt printet på emballagen. Det er en mascara, der er elsket af mange, desværre er jeg aldrig blevet dus med den, og jeg havde da også ret svært, ved at få vipperne til at se ud som jeg ville.

Lørdagslook: Swinging Silver

Det er meget sjældent, jeg har så lys makeup på, hvorfor jeg valgte at bruge glitterlineren og den transparente blålilla øjenskygge i øjenkrogen. Det gav lige et pift, så det ikke blev så stille, som det måske kunne synes ved første øjekast.

Hvordan pepper du dine looks op?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbej

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Lisa

Det er virkelig flot og meget inspirerende, selv om jeg nok ikke har tålmodigheden til så mange produkter 🙂

Helene Randløv

Hej Lisa
Mange tak :-* Hvor mange produkter plejer du at bruge?
Kh. Helene

Kian

Er det karmin du ikke kan tåle?
Det kan jeg nemlig ikke og det er altså ret besværligt synes jeg…
Har du nogle tricks?

Helene Randløv

Hej Kian
Jeg tvivler på det, for det er ikke alle røde og lilla nuancer, jeg reagerer på. Det er derfor, det er liiidt svært. For mig sker det som nævnt oftest i afrensningsprocessen, så jeg plejer at kunne afværge røde øjne og irritation, når jeg bare renser makeuppen af væk fra øjnene i stedet for at gnide øjenmakeupfjerner udover det hele, som jeg plejer.
Ellers er det eneste råd, at du læser alle INCI grundigt inden køb.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *