Max Factor og Star Wars Episode VII: The Force Awakens

27.08.15
Max Factor og Star Wars Episode VII: The Force Awakens
Max Factor og Star Wars Episode VII: The Force Awakens
Foto: Max Factor

Det er ikke så tit, jeg bliver overrasket, men det gjorde jeg altså, da jeg læste om samarbejdet mellem Max Factor og Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Det kommer nok bag på de færreste, at jeg elsker makeup, men min fascination af Star Wars har varet endnu længere.
Allerede inden jeg mødte ham den langhårede, var jeg vild med Star Wars, og som mor til to drenge er interessen ikke blevet mindre. Derfor er forventningerne til premieren af Star Wars Episode VII: The Force Awakens i december ganske høje.
Heldigvis er der blevet udgivet flere og flere film, hvor makeuppen både er virkelig cool og meget inspirerende… men man skal godt nok holde godt øje, hvis man skal have alle detaljerne med. Derfor er jeg naturligvis vild med at Max Factor allerede nu løfter sløret for to looks inspireret af filmen.

Kollektionen og looks
Det er den virkelig dygtige makeupartist Pat McGrath, der har skabt de i alt seks looks i serien ”Light vs. Dark Side”. I forbindelse med kampagnen lancerer Max Factor i oktober en kollektion af nye farver i begrænset oplag. Produkterne er naturligvis blevet brugt til de seks looks, og inspirationen er hentet fra filmens genkendelige roller og det klassiske tema om lys og mørke.
Frem for at genskabe de egentlige looks er tanken bag de seks looks at få alle kvinder til at lege med makeuppen, lade sig inspirere og mærke kraften fra enten den lyse eller den mørke side i sig selv.

Max Factor og Star Wars Episode VII: The Force Awakens
Foto: Max Factor

Inspiration
Der er tydelige referencer til filmenes generelle temaer i de seks looks, hvor de parvis læner sig op ad enten den lyse eller den mørke side. Det handler om at eksperimentere og stå ved transformationen. De to looks, vi her får at se, er Stormtrooper og Droid. Hvor Stormtrooper er meget grafisk med skarpe linjer i sort og hvid samt helt mørke læber. Og Droid er helt futuristisk med guld på læberne, på øjnene og som highlighter både her og der. Star Wars bringer Max Factor til arven som ”The Makeup of Makeup Artists”…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Sofie

Star Wars ved jeg ikke noget om, men jeg vil lige slå et slag for House of Stars – de har nemlig 1års jubilæum idag, og har AFSINDIGT fantastiske tilbud (inklusiv lækker goodiebag,) indtil på søndag.
Charlotte er så sød, at hun også giver goodiebag ved køb over webshoppen, men jeg kan nu kun anbefale at komme ind i butikken i Randers. Jeg var derinde idag, og der er en super dejlig stemning og MEGA hjælpsomme damer 🙂

Helene Randløv

Hej Sofie
Det har de nemlig og indlægget var i gang da du skrev! Det er uden tvivl en af mine yndlings butikker, desværre er jeg bare ALT for sjældent i Randers.
Kh. Helene

Stine

Nøj det bliver spændende at se produkterne til oktober. Så lader jeg sønnen om at se filmen 😉

Maria B

Wuhuuu herhjemme er vi også helt tossede med Star Wars, og glæder os til den nye film!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *