Lørdagslook: Warm Wash

09.05.15
Warm Wash look
Warm Wash look
Cirka tre sekunder senere flækkede jeg af grin…

Det fjollede billede på facebook, var bare et af MANGE, så jeg håber, at du kan undskylde lidt flere af slagsen…
Det er altså lidt op af bakke, når det mest af alt føles, som om man er blevet kørt over af en bus…
Allerede tirsdag begyndte min gamle knæskade at skabe sig helt åndssvagt, og man bliver bare så fysisk udmattet af at have ondt, æv!
Det har desværre resulteret i sene indlæg og manglende links på facebook, men jeg håber, at du alligevel klikker ind på bloggen… De fleste dage kommer der i hvert fald indlæg på.
I dag har den stået på hyggeligt familie-tamtam hele dagen, og hvis mit knæ orker det, er der fest lidt senere… Hvad skal du fordrive resten af weekenden med?

Warm Wash Øjne

Inspiration
Som nævnt i gennemgangen af MAC Wash & Dry nåede jeg desværre ikke forbi MAC i går, til gengæld har jeg endelig fået fingrene i Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, som jeg har glædet mig helt åndssvagt til at prøve. Og da Veluxe Pearlfusion Shadow Trio i farven Warm Wash landede i postkassen, var det helt oplagt at lade sig inspirere af de lidt vilde og meget firseragtige bryn fra looket.

  • Hud: Først lagde jeg IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation med en svamp, derefter lysnede jeg i inderste øjenkrog, ved mundvigene og ved næsefløjene med L’Oréal Paris The Concealer True Match.
  • Kinder: Det er IsaDora Perfect Powder Blusher i farven 13 Perfect Peach, jeg har lagt på kindæblet og trukket ind og op mod tindingen. NARS Highlighting Blush Powder i farven Albatross er brugt som highlighter øverst på kindbenene.
  • Bryn: Mit første forsøg nogensinde med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i farven Medium Brown.
  • Øjne: Først lagde jeg Too Faced Shadow Insurance på hele øjenlåget. Derefter markerede jeg den øverste vippekant med Elizabeth Arden Beautiful Color Precision Glide Eye Liner i farven Sapphire 04. Så lagde jeg den midterste af farverne fra IsaDora Eye Shadow Palette i farven 56 Smoky Eyes i globelinjen. Derefter lagde jeg  NYX Jumbo Eye Pencil i farven 604 Milk i en trekant fra øjenvippekanten og næsten op til globelinjen. Det gjorde jeg for at få Veluxe Pearlfusion Shadow Trio i farven Warm Wash til at binde bedre. De tre øjenskygger lagde jeg sådan at den lyseste kom i inderste øjenkrog, mens den orange lå i yderste. Nuancen i midten lagde jeg på med en fugtet pensel for at fremhæve den metalliske effekt. Det blev dog så kraftigt at de andre to farver helt forsvandt på billedet.
  • Vipper: På vipperne er det Benefit Roller Lash.
  • Læber: Aveda Nourish-mint  Smoothing Lip Color i farven 924 Peruvian Lily.
  • Briller: Modellen hedder Rony og kommer fra Götti.

Warm Wash Produkterne

Det er første gang jeg har fingrene i MAC Veluxe Pearlfusion Shadow, som har en lidt sjov konsistens, powder to cream kalder MAC den, og det er ikke helt skævt. Skyggerne er så glitrede, at det næsten ligner flydende metal, når det kommer på huden, men de kan godt drysse lidt, når du bruger dem tørre. NARS, Too Faced og Benefit finder du i Sephora, mens Aveda kan købes i Magasin.

Hvordan har du det med glitter skygger som dem fra MAC Wash and Dry kollektionen?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Polly

Du ser bare mega godt ud med det pandehår 🙂 skøn blog I har. Kh Polly

Helene Randløv

Tusind tak Polly, jeg blev lige klippet i går, fordi det vokser så eventyrlig hurtigt, alligevel er jeg bare så glad for det!
Kh. Helene

Camilla - Cfashion

Det første billede er rigtig godt af dig 🙂
Rigtig fine farver.
God bedring med knæet.

Helene Randløv

Hvor er du sød Camilla! Mange tak…
Ja, jeg er pænt træt af det knæ, æv!
Kh. Helene

Jiara

Flotte farver til dig – et rigtig friskt sommer look. Der klær dig.
Jiara

Helene Randløv

Hej Jiara
Mange tak for det :-*
Kh. Helene

Christiane

Virkelig pæn(t). Din hud ser rigtig flot ud. (Den salgs fokuserer jeg aldtid på). Jeg tænkte, om du ikke bruger pudder oven på din foundation?

Helene Randløv

Hej Christiane
Det gør jeg oftest i løbet af dagen, hvis jeg en sjælden gang bruger pudder med det samme, så bruger jeg en masse mist/setting spray.
Kh. Helene

Frk. Blomst

Du ser utrolig smuk på ud på det øverste billede skønne Helene ♥
Det nye hår er så flot til dig!
Knus

Helene Randløv

Ihhh altså tak søde V :-*
Kh. Helene

Aviaja

Det lyse hår er rigtig flot til dig – skøn blog i øvrigt! 🙂

Helene Randløv

Tusind tak Aviaja <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *