Efter B kommer C: Olay CC Cream lander snart

19.03.13
Olay CC Cream Complexion Corrector

Olay CC Cream Complexion Corrector

Det har været svært at overse invasionen af BB Creams, der ramte Danmark i 2012. Oprindeligt tænkt som en meget let farvet dagcreme, der også indeholder solfaktor og hudpleje ingredienser, har temaet BB Cream efterhånden taget mange afstikkere..

Olay lancerede Total Effects Touch of Foundation, før der var nogen, der fandt på at kalde det BB Cream. Nu har de også som de første i verden lanceret CC Cream. Olay Regenerist CC Cream kom som den første af sin slags til det amerikanske marked i efteråret 2012, og til sommer kommer den endelig til Danmark.

Som mangeårig fan af Regenerist serien, der er en effektiv og billig anti-age serie, så glæder jeg mig meget til at prøve den, når den kommer. CC står for Complexion Corrector og er også en farvet dagcreme, men med fokus på at rette op på hudtonen. Olays CC Cream indeholder to meget lovende ingredienser:

  • Niacinamid, som vi kender det fra især Total Effects serien, har i et studie vist at det i koncentrationer på 4 procent kan måle sig med det receptpligtige middel mod pigmentforandringer (Dermatol Res Pract. 2011).
  • Acetyl Glucosamine har også masser af forskning bag sig, der viser dens effekt på hyperpigmentering. Særlig interessant er dette studie, der viser, hvordan det kombineret med Niacinamid får en større effekt end Niacinamid alene.

Derudover har Olay sørget for antioxidanter i form af E-vitamin og en effektiv SPF 15. Solbeskyttelse er alfa og omega, hvis du vil gøre noget ved hudtonen og pigmentpletter. Olay CC Cream kommer i to letdækkende farver, light og medium.

Jeg glæder mig selv til at prøve den – hormonelle forandringer har efter mange år på p-piller og en enkelt graviditet sat sine tydelige spor på min hud. Mine pigmentpletter er endda ikke så voldsomme som så mange andres, men det er svært at finde produkter, der virkelig gør en forskel – det ved jeg også fra de mange breve, vi får om emnet. Så min interesse bliver altid vakt, når der kommer nogen på banen med dokumentation i ryggen.

Her kan du købe det
Olay lancerer CC Cream Complexion Corrector henover sommeren i Matas. Jeg kan desværre ikke giver en mere præcis dato endnu. Prisen bliver cirka 299 kroner, altså samme pris som Olays øvrige Regenerist produkter.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Amalie Elmström

Spændende!! Ved I, om man kan købe en CC cream andre steder i verden? fx. Paris? (som jeg skal til i April) :)) Eller bliver den lanceret til sommer alle steder? VH

Pudderdåse Katja

De er kommet i Asien og USA – jeg ved faktisk ikke noget om det franske marked?

Cecilie D

Wayne Goss har lavet en video om CC creams 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=4y8JWRV-kXw

Pudderdåse Katja

Tak, den havde jeg ikke set 🙂 Jeg forstår nu ikke helt hans bekymring om C-vitamin omkring øjnene?

Laliv

I usually like Ollay products and will be happy to try this one as well….thank you for the review.

Marie

Ang. hyperpigmentering og pigmentpletter fra diverse udbrud gennem tiden, har I så nogle andre anbefalinger, til produkter der kunne hjælpe til at mindske dem?
Jeg bruger MD Formulations til stort set hele min hudpleje-rutine, i et forsøg på at få bugt på den elendige teenagehud der efterhånden har fulgt mig en del år! Er 27 og orker næsten ikke skulle forholde mig til en hud, med udbrud – og dertilhørende pigmentpletter – for evigt.
Hilsen en trofast bloglæser 🙂

Pudderdåse Katja

Kære Marie
Det ER et svært problem at tackle. Prøv at læse her: https://pudderdaaserne.dk/2011/10/29/de-bedste-produkter-mod-pigmentering-og-ujaevn-hudtone/
Kh. Katja

Simone

Jeg kan se det er et gammelt indlæg, men måske I alligevel kan hjælpe. Jeg kan ikke finde Olay i Matas længere, er de holdt op med at føre det? Er der andre steder man kan få det, eller skal man på nettet? Jeg håber ikke mærket helt er stoppet i hvert fald. Ved I noget?

Helene Randløv

Hej Simone
Ja, du skal på nettet, faktisk tror jeg ikke du kan finde Olay i fysiske butikker mere. Du finder mærket hos Boots og Ellos har også et stort udvalg:
http://www.ellos.dk/olay
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *