Olay Renegerist: Rynkecreme der virker

13.11.10
Øje uden noget

Jeg har jo sagt det flere gange før, man skal generelt se godt efter for at se effekten af rynkecremer. Og 9 ud af 10 gange kan man kun se forskel på sin bankkonto.

Men Olay Regenerist gør faktisk en forskel på rynker. En lille en, javist, men den er der. Jeg har de sidste 14 dage brugt Olay Regenerist 3 Point Super Serum og Olay Regenerist Replenishing Cream og der er en forskel at se på mine rynker. Men lad os lige se nærmere på, hvad Olay Regenerist indeholder.

Ceramid, fedtsyrer og alt det der…
De aktive stoffer i alle Olays produkter i Regenerist serien er primært Palmitoyl Pentapeptide-4 og Niacinamide. Og hvad er så det? Det er faktisk stoffer, som der findes uafhængig videnskabelig forskning, der viser, at de har en effekt på rynker. Derudover indeholder Regenerist serien også antioxidanter og andre gode sager, men det er de førstnævnte to stoffer, der er interessante her.

Niacinamide har i videnskabelige undersøgelser vist en evne til at øge hudens indhold af ceramid og fedtsyrer, stimulere cirkulationen i huden og andre ting (Kilder: British Journal of Dermatology september 2000 og Journal of Cosmetic Dermatology april 2004). Et videnskabeligt studie (som dog var betalt af Olay selv) har vist at Niacinamide efter 12 uger havde mindsket rynker, rødme og misfarvning af huden samt øget elasticiteten. (Kilde: Dermatologic Surgery, juli 2005). Niacinamide tilhører også en gruppe af ingredienser, der evner at få hudens celler til at opføre sig mere normalt.

Palmitoyl Pentapeptide-4 er et peptid, som er en lang kæde af aminosyrer, og dybere kemisk forklaring end det kan jeg altså ikke! Forskningen i peptider er først lige begyndt, men noget tyder på, at de også kan have en positiv effekt på aldrende hud, da de kan trænge ind i hudcellerne.

Nok kemi tak, hvordan ser forskellen ud?
Forskellen ER ikke voldsomt stor, men den er der. Og husk på, at dette er kun efter 14 dages brug. Jeg har ikke ret mange rynker i forvejen, men jeg har nogle fine linjer under øjnene, og de er blevet mindre dybe og mindre synlige på de 14 dage. Jeg kan både mærke og se forskellen, og jeg kan også se det på billederne. Jeg kan også mærke forskel på min kalkunpludderhals, men jeg kan ikke fange forskellen på foto. Her er før-billede og efter-billede efter 14 dage med Olay Regenerist. Som sagt har jeg ikke voldsomt mange rynker i forvejen.

Øje uden noget
Før
Færre rynker efter 14 dage med Olay Regenerist
Efter 14 dage med Olay Regenerist

Her kan du købe det
Det gode ved Olay Regenerist er, at den ikke hører til de dyreste produkter på markedet. Olay Regenerist Replenishing Cream koster 199,95 og Olay Regenerist 3 Point Super Serum koster 299,95. Du kan købe produkterne i Matas og stormagasiner eller spare cirka en tredjedel og købe dem her hos Chemist Direct fra England.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Julie

Vil lige tilføje at Olays Dayily regeneratin serum kun koster 100 kr. og indeholder stort set de samme aktive ingredienser som 3 point versionen, der koster 269 🙂
Den eneste bemærkelsesværdige forskel er at 3 point versionen indeholder hyaluronsyre, hvilket selvfølgelig er godt, men det indeholder min dagcreme også, så jeg synes ikke det er nødvendigt at betale 169 ekstra for det.
Bare et lille tip til andre fattige studerende der elsker hudpleje 🙂

Pudderdåse Katja

Suverænt tip. TAK Julie! 🙂

Misserimø

Jo,kan godt se lidt virkning/og efter 14 dage,men?
parabener-netop købt den der nye Babycreme Spf 30/uden dem tja?solbeskyttelse,er hvertfald en god investering-lige præcis under øjne/meget tyndhudet/det absorberes jo,lige ind i,så bruger svanemærket der hvor jeg er lidt mindre sart andre steder/sværger til natcreme/masker med honning/sommeider lidt kokosolie(lader det sidde 2 minutter,og skyller det af med lunkent vand så/sport med svedeefekt/og mange appelsiner,og indtil vidre synes jeg,det er godt nok-vil du fortsætte med cremen så?…er altid lidt skeptisk omkring helt nye tendenser,så…venter,og ser hvad folk siger,når nyheden ik er så ny mer?..altid spændende, at se med

Louise

Hej.
Ved ikke om I svarer på spørgsmål på denne tråd mere men jeg har søgt overalt for at finde svar på om Olay Regenerist Replenishing Cream indeholder parfume. Kan I mon svare på det ?
Tak for en super god og nyttig blog 🙂

Helene Randløv

Såvidt jeg husker gør den, men det er længe siden, jeg har haft fat i den.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Det gør den desværre 🙂 Jeg fandt engang en uparfumeret version i USA, men har aldrig set en på det danske marked.

camilla

Hej Med Jer 🙂
Jeg syntes denne lyder interessant… men jeg er lidt i vildrede og kunne godt bruge et råd med på vejen. Jeg har simpelthen den mest besværlige hud… solskadet, pigmenteret, rødmosset, ekstrem tør, tidligt aldrende, og store grimme porer i t-zonen.. og jeg er altså kun 27år, Piv :´( Jeg vil så gerne gøre noget ved det hele.. men det er jo vanskeligt.
Jeg forsøger pt. ud fra jeres guide om trin i hudpleje at sammensætte den optimale løsning.
Jeg tænker:
1. Rens: Xomega/Avene
2. Eksfolier: avene k-cleanse
3. Serum: Olay Regenerist 3 Point Super Serum
4. Fugt: ?
5. Solpleje: ?
Hvad tænker du om dette? og hvor kan der i så fald blive plads til “Olay Regenerist Replenishing Cream”, og er denne overhoved nødvendig?
Håber du har et godt bud i baghånden 😉
Mange hilsner fra
Camilla

Katja Moikjær

Hej Camilla
Jeg tænker at det lyder super. Bortset fra at Cleanance K er udgået 🙁 https://pudderdaaserne.dk/2015/03/07/farvel-til-avene-cleanance-k/ Heldigvis kan du bruge alternativer.
Jeg ved ikke hvor tør din hud er, men Olay er et ret fedt serum, så jeg tvivler på at det er nødvendigt med mere creme. Jeg ville i hvert fald vente med at købe til du har prøvet. Ellers lyder det ret optimalt 🙂
Kh. Katja

Ane

Fanger lige denne gamle tråd. Er i USA/Canada lige nu og har fundet Olay produkter uden parfume. Reg… Serum er fantastisk lækker på huden og kommer i lækker flaske med pumpe.
Jeg har givet knap 200 DKK for den herovre. Så hvis turen går vestpå, så husk at købe lidt ind😃

Katja Moikjær

Heldige dig <3 De er så skønne

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *