Lørdagslook: It’s Bling

09.01.16
Lørdagslook: It’s Bling

Lørdagslook: It’s Bling

Det er ualmindelig sjældent, at jeg vælger gyldne farver, men da jeg skulle lægge makeup i morges, blev jeg vildt irriteret på den palette, jeg havde taget frem. Urban Decay Urban Spectrum Eyeshadow Palette er ellers noget af det smukkeste, jeg har haft i hænderne længe. Der er masser af grønne, turkise og blå looks på bloggen, for det skinner naturligvis igennem, at det er de farver, jeg elsker. I stedet brugte jeg over en time på at lege med farver, i et forsøg på at ende med noget andet end jeg plejer.

It’s Bling
Efter Urban Decay Urban Spectrum Eyeshadow Palette (Magasin) havde jeg fat i den ene palette efter den anden, det var mildest talt utilfredsstillende at være SÅ idéforladt. Indtil jeg kom i tanke om samarbejdet MAC X Ellie Goulding, det er sådan et cool glam look med vildt lækker glød og lyse læber. Netop de lyse læber gør det meget grænseoverskridende for mig. Nude læber kan jeg godt, men de der lyserøde nuancer kan få mig til at ryste i bukserne, jeg føler mig simpelthen så dårligt tilpas. Derfor forsøger jeg at øve mig i at være modig, og se mig selv med lyserøde læber.

Lørdagslook: It’s Bling

Lørdagslook: It’s Bling

Paletter er fantastiske! Og Morphe Brushes Palette i farven 35E It’s Bling er bare en af mange, som jeg bestemt ikke kunne leve uden. Den er afsindig fin og meget anvendelig, men i mine øjne skal den have selskab af nogle matte farver. Ellers bliver det simpelthen for kedeligt og glitret. Her blev det fra en palette fra MAC, men det giver naturligvis mere mening at kreere din helt egen matte palette hos MAC, så du har præcis de farver, der passer til dig.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *