Lørdagslook: Night Blue

19.12.15
Lørdagslook: Night Blue

Lørdagslook: Night Blue

Tom Ford har lanceret kollektionen Noir Color Collection… Det er ikke svært at gætte, at kollektionen er mørk, og det er jeg ret begejstret for. Desværre kommer øjenskyggen med stor sandsynlighed ikke til lille Danmark, og derfor valgte jeg at lade mig inspirere af den dybe blå nuance, i stedet for at finde en kopi.
Der er også en anden inspirationskilde til looket, i løbet af denne uge modtog jeg nemlig en mail fra en af vores søde læsere. Det hele startede med en samtale om, hvor lækre vi var i firserne, og det førte til en samtale om julelooks. Tak for dig S, jeg er vild med dig!

Night Blue
Det der med firserne sidder dybt i mig… Eller jeg går ud fra, at det er der min kærlighed til blå øjenskygge, er startet. Uanset hvad grunden er, bliver jeg glad i låget af dybe blå nuancer, og især i de kolde måneder pryder denne farve mine øjenlåg.
I Noir Color Collection kan du også finde nogle farvede mascaraer til tipperne af vipperne. Den type produkter plejer at være ret sparsomt pigmenteret, så jeg lagde dem i stedet på hele vippen oven på den sorte mascara.

Lørdagslook: Night Blue

  • Bryn: Mine øjenbryn markerede jeg med Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade i farven Taupe, hvorefter de blev redt igennem (men den var stukket af, da jeg tog billedet af produkterne).
  • Øjne: Som base på hele øjenlåget lagde jeg Make Up For Ever Eye Prime Long Wear Eyelid Primer (Sephora). Derefter lagde jeg Tom Ford Beauty Eye Defining Pencil i farven 01 Navy Black (Magasin) på hele den bevægelige del af øjenlåget og tonede farven ud og op til folden under globelinjen. I globelinjen lagde jeg først Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-530 Eggshell (Sephora) for at have noget at tone ud i. Derefter lagde jeg Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-600 Pink Brown (Sephora) fra den mørkeblå eyeliner og op i globelinjen. I yderste øjenkrog lagde jeg Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-100 Black (Sephora) og tonede op i globelinjen. På den bevægelige del af øjenlåget duppede jeg Make Up For Ever Artist Shadow Diamond Finish i farven D-222 Night Blue (Sephora) på med en tæt pensel.
  • Hud: Min hud var tør og træls, så jeg startede med en god olie, derefter lagde jeg IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation på med en tæt pensel.
  • Kinder: Den skønne trefarvede blush Kardashian Beauty Radiant Ombré Blush i farven Afterglow lagde jeg på kinderne med den mørke nuance nederst og de lysere op med kindbenet. Øverst på kindbenene og på amorbuen lagde jeg Kardashian Beauty Incandescent Lightbox i farven Aurora 516.
  • Vipper: Først lagde jeg Tom Ford Beauty Waterproof Extreme Mascara i farven 01 Noir (Magasin)på vipperne, derefter lagde jeg Tom Ford Beauty Lash Tips Mascara i farven 01 Pure Cobalt (Magasin) på de øverste vipper og Tom Ford Beauty Lash Tips Mascara i farven 02 Burnished Gold (Magasin)lagde jeg både på de øverste og nederste vipper for en let glittereffekt.
  • Læber: Det er sjældent, at jeg vælger så lyse læbestifter, som Tom Ford Beauty Lip Color Matte i farven 01 First Time (Magasin), men afveksling er jeg fan af, og derfor blev læberne helt lyse.

Lørdagslook: Night Blue

Det er ganske kort tid siden jeg igen faldt for Make Up For Ever Artist Shadows, men jeg er simpelthen så glad for dem. Især de meget glitrede varianter, som bliver siddende, selvom jeg toner farven ud. De andre teksturer er også ret fantastiske, så lige nu har jeg ret svært ved at lægge dem fra mig.

Har du overvejet makeuppen til julens fester?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Louise

Nu har jeg brugt hele dagen her på jeres dejlige blog. Min hud er blevet et problem for mug. Med urenheder, bumser osv der “pludseligt” kommer, og bliver værre og værre .. Jeg har ikke døjet med problemet førhen, men det er et stort problem for mig, og har nu læst samtlige syrer og anbefalinger af AHA & BHA produkter igennem herinde nu, og er ret forvirret.. Jeg hsr aldrig gået ret meget op i hudpleje+rutiner, da det ikke rigtig har været et problem for mig tidligere.. Men ..! – så opdagede jeg at i har lavet jeres egen hudplejeserie, ig har været inde og kigge på produkterne. Mit spørgsmål er så, om jeg både skal have AHA serumen + t-zone peelingen (med BHA) ? Ved godt der står man ikke skal, men som sagt er jeg meget på bar bund i det her og ret forvirret over de forskellige syrer (BHA + AHA) da jeg syntes de begge lyder som et ‘must’ med deres foeskellige effekter og virkninger…
Vil i skrive /anbefale en “hudpleje rutine” for mig også? Da jeg som sagt ingen forstand på det. Har førhen haft meget sart hud så kun brugt ren argan olie, både til make up fjerner, før make up osv. Så jeg vil meget gerne høre det punkt for punkt, hvad man bør gøre og skal bruge sf produkter ..
Håber meget på jeres svar og hjælp :-)!
Mvh Louise

Helene Randløv

Hej Louise
Jeg vil anbefale dig at læse her og her
Vi anbefaler ikke, at du bruger både T-Zone Peeling og AHA-Serum, Hvis du ikke har problemer med tørhed, ville jeg umiddelbart vælge T-Zone Peeling til at begynde med. Er huden derimod tør, vil jeg sørge for at behandle tørheden før bumser.
Håber du fik svar, ellers må du endelig skrive igen.
Kh. Helene

S

:-* I like it a lot! – og er glad for at se at din sølvfarvede klistrede Rimmel øjenskygge ikke er på billedet over produkter 😉 Vippelimen holdt den lede stjerne på plads i nok timer, og min sarte hud er nok lykkelig for at jeg ikke skal udsætte den for sekundlim juleaften og sandsynligvis en nasty irritationstilstand efterfølgende. På den anden side kan det være at stjernen ville blive der helt til nytår, hvor en af mine veninder vil sige “Du har altså konfetti i hovedet!” – og jeg vil svare “So fucking what! Det er nytår!” 😀 Glædelig jul og godt nytår søde Helene. Knus S

Helene Randløv

I love it <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *