GIVENCHY Couture Edition 2016

19.04.16
GIVENCHY Couture Edition
Foto: GIVENCHY

Da jeg gik igennem de ufattelig mange nyhedsbreve og den slags, som jeg lige havde slettet… var der én mail, der talte til mig… så jeg fiskede den ud af papirkurven og for at se nærmere på indholdet. Det var lidt pudsigt, for den var fyldt med billeder af den meget fine kollektion fra GIVENCHY med magnoliablomster på.
Mens hele København poster billeder på Instagram fra Langelinje og Bispebjerg Kirkegård af de blomstrende kirsebærtræer, så går jeg og venter på, at magnoliatræerne blomstrer. Det varer heldigvis ikke så længe, for de kæmpestore og næsten vulgære blomster er et af de forårstegn, som jeg værdsætter højest.

Magnolia Collection
Der har før været roser på programmet, og i år er det altså smukke magnoliablomster på emballagen af de to produkter Le Rouge Couture Edition lipstick in 306 Carmin Escarpin og Prisme Libre Couture Edition powder in Mousseline Pastel fra årets GIVENCHY Couture Edition, der er inspireret af Givenchy 2015 Cruise Collection. Til gengæld er de så smukke, at det nok er ret godt, at der ikke er mere end to, man kan blive forelsket i.
Desværre kan man ikke længere få GIVENCHY her hjemme, men det er muligt at støve det op, rundt omkring i de engelske webshops, blandt andet hos Escentual, der har GIVENCHY Couture Edition helt eksklusivt.

GIVENCHY Prisme Libre Couture Edition i farven Mousseline Pastel
Mousseline Pastel består af farverne grøn, blå, lilla og hvid, der virker farvekorrigerende og giver en fin lysnende og opaliserende effekt. Pudderet matterer, uden at huden bliver mat, samtidig med at huden syner mere ensartet og forfinet, pudderets tekstur får huden til at syne mere glat. De forskellige nuancer skal rystes sammen inden brug og derefter duppes på huden med den medfølgende pudderkvast.

GIVENCHY Couture Edition
Foto: GIVENCHY

GIVENCHY Le Rouge Couture Edition i farven 306 Carmin Escarpin
Nu kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om læbestiften, da jeg ikke har set den i virkeligheden, men farven 306 Carmin Escarpin er beskrevet som en semi-mat rød nuance med en lækker cremet og pigmenteret konsistens. Le Rouge læbestifterne har ry for at være ekstremt holdbare og denne nuance skulle få det bedste frem i dit smil.

Du finder GIVENCHY Couture Edition på Escentual til henholdsvis £38 for GIVENCHY Prisme Libre Couture Edition i farven Mousseline Pastel og £27,50 for GIVENCHY Le Rouge Couture Edition i farven 306 Carmin Escarpin.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Sofia

Hej Katja.
Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe med. Jeg har de sidste 8-9 måneder døjet med uren hud i panden – til trods for at jeg er 28 år. Det er hverken bumser eller hudorme, men små hudfarvede og røde knopper. Sommetider kan jeg presse noget hvidt pus ud af dem. Jeg bruger i forvejen en shampoo uden parfume og sulfater, så hvad kan årsagen være? Jeg har forgæves forsøgt at komme dem til livs. Før i tiden var min pande pæn og ren, men i sommers begyndte den at ligne teenagehud. Håber du har et godt råd? 🙂 Tak for en fantastisk blog. Mvh Sofia

Katja Moikjær

Hej Sofia
Skete der noget for 8-9 måneder siden? For eksempel noget hormonelt – skift af prævention, graviditet eller lign? Kostændring? Noget andet?
Hvilken shampoo bruger du? Hvad bruger du ellers i håret?
Kh. Katja

Sofia

Altså jeg begyndte på mit speciale i august.. Kan det være stress? Jeg synes ikke jeg er begyndt at spise anerledes, og har taget de samme p-piller i 10 år, dog tager jeg bare dem, som apoteket siger er billigst. Jeg har i mange år brugt shampoo fra The Body Shop ( uden sulfater, farvestof og parabener), og det fungerede fint. Men efter knopperne er kommet har jeg forsøgt mig med Shampoo fra Purely professional og hårkur fra EVO, fordi jeg var bange for det var pga parfume? Derudover bruger jeg saltvandspray og nogle gange hårpudder fra Gunbritt. Nogen forslag? 🙂 Bare træls at have små knopper i panden – huden ser så ujævn ud.. 🙁 Nogle dage er det bedre end andre… men det bluser ligesom op…?

Kirsten Thulesen

Lækre produkter!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *