Jeg skal aldrig til bal uden…

07.07.12

… mascara! Helt ærligt – hvor distræt er man, når man har dullet sig totalt op, tager pæn kjole på, høje hæle på og spiser romantisk middag med sin ægtemand på skønne Restaurant Kofoed, lige før man skal til bryllups-afterparty hos gode venner. Og kommer i tanke om, at man har glemt at tage mascara på.

Det er sådan noget, jeg kan åbenbart. Jeg overvejede et øjeblik, hvor jeg kunne skaffe en mascara i indre by lørdag aften, men klokken blev mange, lyset blev dæmpet, glassene blev mange, maden var VIRKELIG god og så…

Så sådan her ser man ud, når man har virkelig pæn lilla læbestift på og har glemt mascara. Resten var pænt! Det havde nu pyntet med mascara lige i dette tilfælde… (omend der findes mange moderne smarte looks uden mascara, så er dette ikke liiige et af dem).

Øjne
Øjnene er mit go-to smokey eye med min trofaste Paint Pot i Groundwork. Du kan se, præcis det samme øje her, der har jeg bare brugt en anden eyeliner. Denne gang brugte jeg MAC Pearlglide i Molasses, som ikke findes mere. Men der er mange andre MEGET fine Pearlglides at købe stadig. Som highlighter har jeg brugt shroom. Og ja… jeg ville have brugt mascara, ikk’?

Kinder
På kinderne har jeg en gammel limited edition MAC blush, som jeg knuselsker højt, og som man ikke kan købe mere, og som jeg ikke vil gøre jer kede af, at I ikke kan købe, for det er den bedste blush EVER! (….ok, det er denne).

Derudover har jeg Elizabeth Ardens sommerhighlighter fra i år på Pure Finish Highlighter i Rose Illumination. Den er virkelig fin.

Læber
På læberne har jeg MACs lilla læbestift Up The Amp, som jeg har liggende, men bruger alt for sjældent. Den er en af de sjældne lilla, som rent faktisk er klædelig og ikke får en til at ligne en teenager på afveje.

Her kan du købe det
MAC kan du købe hos Magasin, Salling i Aalborg, på Magasins webshop og på MACs webshop. Elizabeth Arden kan du købe i de fleste parfumerier, stormagasiner og Matas, men denne highlighter er fra den limited sommerkollektion, så du skal nok til at skynde dig.

Maden kan du få på Restaurant Kofoed både på Bornholm og på Landegreven 3.

Men næste gang husker jeg lige mascara. Hvornår har du sidst gjort noget lignende?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Teresa

Ha!! Hvor grineren 😀

Pudderdåse Katja

😀

Bodil

Det nummer har jeg også lavet flere gange! Sker når jeg bliver forstyrret undervejs i make up lægningen og som brillebærer regner jeg med, at jeg er færdig og kun mangler rouge, når jeg har brillerne på næsen – SUK.

Pudderdåse Katja

Præcis! Det var brillerne der gjorde det!

Sofie

Jeg havde engang lagt fuld makeup og var ud af døren – da jeg ude foran destinationen opdager, at jeg har glemt mascara. Jeg gik så meget i “panik”, at jeg valgte at vende om, køre hjem og tage mascara på, for derfor at komme for sent.. Ak, de prioriteringer 😉

Pudderdåse Katja

Sidste år til Danish Beauty Award blev stakkels ægtemand udkommanderet til at komme i bil (med barn på bagsædet) for at udbringe den læbestift, jeg havde glemt hjemme. Er ikke sikker på, at han har tilgivet mig endnu…

maria

Ej, hvor pudsigt. Jeg har aldrig mascara på, når jeg har briller på – da de så bliver så lange, at de rammer glassene, og de så bliver fedtede. Men det har jeg det altså slet ikke mærkeligt med 😉
/Maria

Pudderdåse Katja

Hvor er det sjovt – jeg synes, at jeg ser SÅ sær ud uden mascara på med makeup på. (samme med Helene)

Lisa

Først vil jeg lige sige, at du ser drøngodt ud!! Og havde du ikke nævnt den manglende mascara, så havde jeg ikke opdaget det 🙂
Men hellere ingen mascara, end kun mascara på det ene øje… Ja det er hvad der kan ske. Det er et par år siden, og skulle heldigvis ikke noget særligt. Bare en højhellig hverdag hvor min datter og jeg skulle ind til byen og købe et eller andet.
Men faktisk har jeg en anden lille sjov én! Mig uden øreringe, ville være det samme som dig uden tøj på. Altså sådan har jeg det hvis jeg ikke har øreringe på. Da det skete første gang, gik jeg simpelthen ind i en Tøj Og Sko og købte et par, og derefter har jeg altid mindst et par liggende i min pung!! Jeg føler virkelig at jeg har glemt at tage bukser på, hvis jeg ikke har øreringe i. Weird…

Pudderdåse Katja

Hahaha. Jamen altså… Man kan have sine særheder ikke? Jeg er taget hjem og hentet de særeste ting, når jeg får et flip… Men ok, ikke lige øreringe. Faktisk har jeg haft mine helt ude i et år nu. Det er ret rart!

Mette (toomuchtulle)

Kender det alt for godt! Kommer ofte afsted uden mascara på arbejde og sidder og bander resten af dagen. Bruger en del makeup af og til på øjnene og det ser lidt sært ud med helt gennemsigtige vipper.

Pudderdåse Katja

Det synes jeg også ser sært ud (mascara i skrivebordsskuffen må være løsningen!)

Svenskofilia

Jeg har ALTID en mascara liggende i tasken og for det meste også en concieler. Har tænkt om jeg var lidt for obsessive med at være på den sikre (mascara)side, men tydeligvis er det ikke ubegrundet 🙂

Pudderdåse Katja

Næææ ikke hvis man er distræt som mig i hvert fald 🙂

Karin V. Sørensen

En morgen jeg var meget træt, og skulle skynde mig på mit studie, og halv-sovende gik jeg i bad, skyllede en kop kogende kaffe ned, og gik direkte ind og tog makeup på – uden noget andet indenunder!
Nu har jeg rimelig tør hud så ret hurtigt efter jeg var kommet ud af døren kunne jeg mærke det føltes sært, og jo længere op af dagen jeg kom jo mere føltes min hud for lille. Til sidst gik jeg ud på toilettet og duppede lidt af min håndcreme på kinderne 😀 Det så sært ud og det føltes sært…..

Pudderdåse Katja

Hehehe… Godt det ikke kun er mig, der er morgentræt

Ditte

Uh, jeg har faktisk netop bestilt den blush, og jeg glæææder mig til at få den. Var lidt for længe om at beslutte mig for at købe den dengang den kom ud, og da jeg endelig ville gøre det var den udsolgt. Så typisk!
Men, nu bliver den min alligevel 🙂

Pudderdåse Katja

Den er SÅ fantastisk. Hvor fandt du den? Ebay?

Ditte

Nej, http://www.allcosmeticwholesale.com
Man kan nogle gange være heldig at finde “gamle” produkter derinde. I love it 😉

Janne

Det har jeg også prøvet. Stor gallafest og havde virkelig brugt masser af tid på hår og makeup, men jeg havde åbenbart ikke tid til mascara. Jeg opdagede det under middagen, hvor det pludselig ud af det blå slog mig, at jeg ingen mascara havde på. Jeg var ved at dø indvendigt og jeg kunne ikke rigtig tænke på andet end hvor tåbelig jeg så ud.

Pudderdåse Katja

Hahaha. Glad for at det ikke kun er mig!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *