Fredagsfavorit: MAC Groundwork Paint Pot

06.05.11
MAC Groundwork Paint Pot
MAC Groundwork Paint Pot
Foto: MAC

Helene har sagt det til mig så mange gange, at jeg måtte eje Groundwork, men som sædvanlig lyttede jeg ikke efter. Før forrige uge hvor der var Super Bazaar og 10 procent, så kom den med mig hjem. Og siden har den nærmest ikke været af mine øjne.

For det første er det en Paint Pot (en creme øjenskygge) og dermed en rigtig god base, som du kan lægge dine øjenskygger på. Men den er så meget mere end det. I sig selv er den nemlig en smuk neutral lysebrun farve med en smule shimmer, som giver et fint nude look på mindre tid end det tager at sige “smokey”.

Det er den nemmeste og hurtigste øjenmakeup man kan lægge, den holder hele dagen og den er perfekt til sommeren. Hvis du ikke har ret lang tid at lægge makeup i om morgenen, så er en Paint Pot din ven. Det tager virkelig kun et splitsekund at lægge lidt på hvert øjenlåg.

Du kan også spice den up og et lyst smokey eye sammen med en eyeliner. Der er faktisk, hvad jeg skal i aften, når vi skal til Danish Beauty Award.

Du kan se den i brug i et gaaaamnelt look her.

Og det gode ved Paint Pots er, at de bliver siddende hele dagen, der hvor du lagde dem.

Her kan du købe det
Du kan købe MAC Paint Pots i Magasins stormagasiner og på Magasins webshop.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Malene

Hvilken pensel bruger I til dem? Jeg har selv en, men bruger indtil videre bare fingrene – hvilket er okay fordi jeg mest bruger den under øjenskygger.

Pudderdåse Katja

Jeg bruger en flad syntetisk pensel til den. 242 fungerer godt. Hvis jeg skal blende den med eyeliner er 239 bedre.

maria

Jeg er også helt besat af “Groundwork”! Endda så meget at den var med i fem favoritter i marts: http://www.modemedmere.dk/2011/04/5-favoritter-i-marts/
Jeg ynder at kombinere den med MAC’s øjenskygge “Signed, Sealed”.
/Maria

Pudderdåse Katja

Oh! Det var en god ide, det må jeg prøve.

StyleStories

Jeg kan kun give jer ret, for det er den bedste øjenskygge jeg nogensinde har prøvet! Jeg bruger pensel 217 fra MAC, som er rigtig god til både at påføre med og blende med eyelineren til smokey eyes.
Se evt. min anmeldelse her: http://stylestories.dk/2011/03/anmeldelse-fantastiske-paint-pot-fra-mac/

Lotta

Hej
Jeg har for nylig fået konstateret parfumeallergi – og har derfor været nødt til at skifte min “gamle” cosmetiksamling ud med Clinique. Meeeen, har så svært ved at skulle mig af med min paint pot fra Mac. Kan ikke se, om der er parfume i – er der nogen herinde, der ved om den indeholder parfume?

Helene Randløv

Hej Lotta
Reagerer du på den? Siden den skal skiftes ud? Der er ikke parfume i de Paint Pots, jeg har, jeg tjekkede emballagen. Men du skal selvfølgelig være opmærksom.
Hvis du er mere tryg ved Clinique, kan jeg varmt anbefale Chubby Stick Shadow Tint for Eyes.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *