Testet og elsket: Katjas ti favoritter fra Magasins onlineshop

16.06.12

Sponsoreret indlæg

Normalt, når vi tager billeder af produkter, sørger vi for, at de ser rimelig nye og pæne ud. Det er bare ikke super lækkert med et billede af en halvgammel læbestift på en blog. Men jeg kom lidt til kort, da jeg skulle lave dette indlæg. For da jeg samlede mine ti produkter sammen, som jeg havde udvalgt, gik det hurtigt op for mig, at de var temmelig godt brugt. Det er der en grund til – dette ER virkelig produkter, som jeg bruger meget og ofte, og som for manges vedkommende har været en fast del af mit toiletskab i mange år.

Clinique Deep Comfort Hand And Cuticle Cream
Dette er nok et af de produkter, jeg har det allerhøjeste forbrug af. Jeg har to mere i skabet, der er helt nye, som jeg kunne have taget billede af, men denne var en bedre illustration. Der ligger altid – uden undtagelse – en Clinique Deep Comfort håndcreme i min taske. Det er den bedste håndcreme, jeg kender. Helene er enig – du kan læse hvorfor i vores tidligere anmeldelse.
Pris 145 kroner for for 75 ml.

Kiehl’s Creme de Corps
Denne gule, fede bodylotion fra Kiehl’s er en klassiker, når huden for alvor bliver tør. Ja, den er superfedtet, men det er lige præcis det, min hud godt kan lide, når årstiderne skifter, og den bliver knitrende tør. Den er supereffektiv til formålet og fåes i alle størrelser. Hovedingrediensen er squalane, som er en af Kiehl’s mest brugte ingredienser, og det er en god ting for huden. Læs mere i vores anmeldelse af Kiehl’s Creme de Corps.
Pris fra 70 kroner for 75 ml. Den fåes i mange størrelser.

MAC Groundwork Paint Pot
Hvis jeg skal pege på et stykke makeup, som er det, jeg bruger mest, så er det nok MAC Paint Pot i farven Groundwork. Det er en cremeøjenskygge i en nude brun-beige farve, der nærmest lægger sig selv. Når jeg er for sent på den (dem af jer, der kender mig, ved hvor ofte det sker), så er det min go-to hurtige makeup. Groundwork på hele låget, en smule highlighter og trylle-rylle, så er der øjenmakeup på et minut. I vil slet ikke vide, hvor mange procent af de skønhedspressemøder, jeg deltager i, jeg har den kombination på til…
Pris 160 kroner

Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Correct
Repairwear Laser Focus fra Clinique er et af de produkter, jeg konsekvent anbefaler, når folk spørger mig, hvad der rent faktisk virker mod rynker. For det gør Laser Focus. Hovedsageligt på grund af peptider, som der er solid dokumentation for har en effekt på rynker, vil daglig brug af Repairwear Laser Focus kunne få rynker og linje til at syne mindre. Derudover er der en slags A-vitamin og antioxidanter i og ingen parfume.
Pris 425 kroner for 30 ml. Min på billedet er 50 ml.

Nilens Jord Black Diamond Powder Brush Flatcut
Det kan godt være, at Nilens Jord kalder det en pudder pensel, men det er jeg lige glad med. Det er min yndlings foundation pensel. Som i kan se her i vores efterhånd bedagede guide til at lægge foundation, bruger jeg netop denne pensel til at lægge foundation med.
Pris 145 kroner.

Narciso Rodriquez Essence Eau de Parfum
Det ER Helene, der er ekspert ud i kunsten at beskrive topnoter og basenoter, og jeg skal passe på, hvad jeg roder mig ud i her. Men faktum er, at Narciso Rodriquez Essence er blandt de absolutte favoritdufte hos både Helene og jeg.
Pris 825 kroner for 100 ml. som jeg har på billedet. Den fåes også i mindre.

Embryolisse Lait Solaire SPF 30
Jeg har VIRKELIG meget solcreme at vælge mellem, men denne bliver ved med at være en af favoritterne, der har en fast plads i min taske. Det er den på grund af den ultralette konsistens og sprayflasken, som gør det til en meget ikke-fedtet og let fornøjelsen at tage solcreme på. Størrelsen, konsistensen og formen gør, at jeg bruger den både i ansigt og på kroppen. Læs mere i anmeldelsen fra da, den blev lanceret.
Pris 299 kroner for 125 ml.

Yves Saint Laurent Teint Resist
Jeg er konstant på jagt efter ultra-holdbare foundations, og denne er en absolut favorit, som jeg har brugt, siden jeg købte den i vinters. I modsætning til de fleste andre ultra-holdbare foundations, så er denne let i konsistensen og give en let og naturlig finish i modsætning til det matte og tørre look, der ofte er standard for denne type foundations.
Pris 350 kroner

Max Factor Lipfinity
Det er nok langt over 10 år siden, jeg købte min første Mac Factor Lip Finity. Vi skal nok tilbage til gymnasietiden. Det er uden sammenligning det produkt, der har fulgt mig længst tid. Og med god grund. Af de ekstremt holdbare læbestifter, der findes på markedet, så er dette den første (i Danmark) og den bedste. Du lægger den farvede læbestift på, venter god tid på at den er helt tør, og resten af dagen bruger du bare den transparente læbebalsam. Der er ikke behov for at genopfriske farven.
Pris 119 kroner

MAC Vex Eyeshadow
Det er faktisk lidt forkert, at det er mig, der har denne på min liste. Ikke fordi jeg ikke bruger Vex (kig på den stakkels udhulede øjenskygge), men fordi det er nok den øjenskygge, jeg først tænker på, når jeg tænker på Helene. Det er en helt unik farve. Den er en duochrome farve, der changerer i nuancer af pink, grøn, sølv og hvid. Se den i brug for eksempel i dette look.
Pris 145 for en almindelig øjenskygge i pot. Jeg har den til palette her (eller det er faktisk en depot, hvor jeg har fjernet det sorte plastik fra en almindelig øjenskygge og sat magnet på for at få den til at passe i min palette).

Her kan du købe det
Du kan finde det hele på Magasins webshop under skønhed. Fragt koster 25 kroner.

Hvad er dine favoritter for tiden?

Sponsoreret indlæg, men som altid udtryk for vores egen mening.

Se Helenes 10 favoritter her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mette

Jeg er også super fan af MAC’s paint pot. Jeg har en del forskellige farver, så der kan godt gå noget tid mellem, jeg bruger de forskellige.
Desværre oplever jeg at mine paint pot tørrer ud efter noget tid. Jeg husker altid at sætte låg på, men de bliver stadig tørre.
Har I nogen bud på, hvad jeg gør galt? Og er der noget at stille op med dem, der er på vej til at tørre ud? Kan de evt. røres op med noget væske?

Pudderdåse Helene

Hej Mette
Hvor lang tid går der cirka, før de tørrer ud?
Hvordan bruger du den? Med fingeren? Med pensel?
Jeg har mange PP i udgåede farver, som ikke er tørret ud 🙂
Kh. Helene

Mettte

Hej Helene
Jeg bruger dem både med pensel og med fingeren, det er lidt forskelligt. Jeg vil tro at de er begyndt at tørre efter ca 6 måneder.
Hilsen Mette

Pudderdåse Helene

Hmmm…
Først og fremmest synes jeg jo at ingen af delene hører hjemme i din makeup 😛
Men altså det er næppe grunden til udtørringen…
Mit bedste råd er at få lukket den dåse, så snart produktet er på. Dvs. du tager en passende mængde på en spatel og lukker med det samme. Sådan gør jeg, og mine tørrer som nævnt ikke ud.
Håber det løser problemet!
I øvrigt skal det lige nævnes, at cremeprodukter ikke bør opbevares længere end 6 mdr. især ikke, når der er kontamination fra fingrene.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *