Dåsedarlings: Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream

21.09.11

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange tuber Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream, jeg efterhånden har på samvittigheden. Mange! Og Helene har mindst lige så mange bag sig.

Det har i meget lang tid været min favorit håndcreme og Helenes ligeså, og der er på ingen måde udsigt til, at den mister den position foreløbigt. Den har en fast plads i min taske, og når jeg løber tør, så er der næste panik på, indtil jeg får købt en ny. Jeg har det faktisk bedst, hvis jeg har et par stykker på lager, så jeg er sikker på, at jeg ikke løber tør.

Blød og behagelig konsistens
Den har for det første den perfekte konsistens til mig. Den er plejende og fed nok til at sørge for, at mine hænder er bløde og fugtede, men samtidig så tørrer den tilpas hurtigt ind, til at de ikke er fedtede. Mine neglebånd kan også godt lide den, de er blevet væsentligt pænere gennem de år, jeg har brugt den.

Antioxidanter og andet godt
Ingredienslisten er noget vanskeligere at danne sig et overblik over. Den er lang. MEGET lang. Men der er mange gode ting på den. Gode antioxidanter, fedtstoffer og andre gode sager, som beskytter og plejer din hud.

Og som altid med Clinique er det bedste næsten det, den ikke indeholder – nemlig parfume. Der er ingen parfume, hvilket jeg er virkelig glad for i en håndcreme, som jeg skal have på flere gange dagligt – og røre ved min lille søn med.

Bagsiden af medaljen er prisen – 145 kroner er langt fra den dyreste håndcreme, jeg har set, men med mit forbrug af håndcreme, så er det en pæn post på budgettet. Jeg betaler det dog gerne, når cremen er så dejlig, som denne er.

Her kan du købe det
Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream koster 145 kroner og kan købes i Matas, stormagasiner og på for eksempel Magasins website.

Hvilken håndcreme bruger du?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *