Helenes favoritter i Magasin Onlineshop

12.06.12
Magasin Super Bazaar

Sponsoreret indlæg

Pudderdåserne har mange favoritter. Vi har skrevet om dem en milliard gange før (sådan næsten i hvert fald), brugt dem i looks og anbefalet dem igen og igen.
Måske lagde du mærke til, at der lå et Magasin banner på Pudderdåserne for en måneds tid siden. Vi er både glade og stolte over vores samarbejde og derfor har vi hver lavet en liste med direkte links til vores favoritter. Mine får du her:

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50
Denne lette dagcreme bruger jeg det meste af året. Den fedter (efter min mening) ikke og den får ikke min hud til at flippe ud. Den er let at smøre ud og det er nemt at trykke det hele ud af tuben, så man ikke spilder halvdelen af cremen.
Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 koster 220 kroner.

Formula 10.0.6 Face The Day Tinted Moisturizer SPF 15
Nu hvor min hud endelig er pæn, vil jeg helst ikke dække den til med et tykt lag makeup. Derfor er jeg blevet ret vild med farvet dagcreme. Face The Day er forholdsvis mørk, men giver sådan et lækkert skær til huden og når man bruger den rette mængde, kan selv en blegfis som jeg bruge den.
Formula 10.0.6 Face The Day Tinted Moisturizer SPF 15 koster 99 kroner.

Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder
Bronzer er fantastisk og denne farve (Antigua) er bare så rigtig til mig. Den er langt rødere end nogen andre bronzere, jeg har prøvet og der er også meget mere glitter i, alligevel elsker jeg den højt. Den giver bare det helt rigtige solkyssede look og ser langt mere naturlig ud, end de andre bronzere jeg har.
Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder koster 280 kroner.

MAC 219 Pencil Brush
Når folk spørger mig, hvilken pensel jeg helst IKKE vil undvære, er det øjeblikkelige svar altid 219. Hvorfor nu det? Jo, jeg vil til hver en tid påtage mig at lægge en helt makeup med den. Den er spids nok til at lave forholdsvis tynde streger, den er hård nok til at smudge eyeliner ud og med den rette teknik kan du endda blende med den. Jeg har foræret hver og en af mine veninder denne pensel, for jeg mener bestemt ikke at man kan leve uden.
MAC 219 Pencil Brush koster 210 kroner.

MAC Pigment i farven Blue Brown
Blue Brown er en af de farver man enten elsker eller hader. Jeg elsker den!
Selve farven er rødbrun med blågrønt perlemor og helt perfekt til at lave effekter med. Med Blue Brown kan du også lave et flot og anderledes smokey eye, som eyeliner er den sofistikeret og så kan du også trylle lidt med farven oven på mørkere skygger og få det blågrønne perlemor til at træde tydeligt frem.
MAC Pigment i farven Blue Brown koster 195 kroner.

Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 i farven Cosmic Raspberry
Fabelagtig farve <3 Utrolig holdbarhed <3 fantastisk intensitet <3 Fornemmer du en afhængighed? Den har så mange fordele, at det ene minus, at den er lidt tør i konsistensen, bliver opvejet mange gange. Den er ikke mere tør end andre holdbare matte læbestifter, som jeg har prøvet og holdbarheden bliver endda kun let forringet, hvis du supplerer med en gloss eller en læbebalsam.
Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 i farven Cosmic Raspberry koster 200 kroner.

Essie neglelak i farven Splash of Grenadine
Ingen favoritter fra mig uden en neglelak. Denne fra Essie blev jeg afhængig af sidste år, da jeg så den på neglene af en rejsefælde på en tur til London. Siden da har jeg brugt to flasker og er allerede startet på min tredje. Den er smuk og super anvendelig.
Essie neglelak i farven Splash of Grenadine koster 99,95 kroner.

OPI Drip Dry
Ingen lak på mine negle uden Drip Dry! Jeg købte den, fordi den på det tidspunkt var den eneste af sin slags. I modsætning til alle de andre produkter, jeg prøvede, fik den ikke neglene til at blive blanke. En hurtigt tørrende overlak er jo nemt og hurtigt at bruge, men når man nu vil have matte negle (som jeg ville, da jeg købte Drip Dry første gang), er de meget blanke overlakker ikke ret gode.
OPI Drip Dry koster 140 kroner.

Escentric Molecules The Beautiful Mind. Vol 1. 100 ml
Denne duft er et sandt sansebombardement og jeg vil ikke ret gerne leve uden den. Ideen bag er forunderlig og tankevækkende. Jeg har haft fornøjelsen af at møde Geeza Schoen og der er heller intet ved ham, som er kedeligt!
Duften vækker altid opmærksomhed og jeg har aldrig prøvet at have den på uden at blive passet op af en, som spørger hvad i alverden det er, som dufter SÅ fantastisk.
Escentric Molecules The Beautiful Mind. Vol 1. 100 ml koster 1350 kroner.

GB By Gun-Britt Dry Volume Booster
Jeg tror ikke, at det danske sprog rummer så mange rosende gloser, at jeg med rette kan beskrive denne spray. Derfor vil jeg undlade at prøve. Det er ikke en tørshampoo, det er heller ikke en volumegivende hårspray og det er i hvert fald ikke en hårpudder. Alligevel besidder Dry Volume Booster de bedste egenskaber fra netop disse tre produkter. Den er en daglig helt og den har revolutioneret mit liv…og mit hår!
GB By Gun-Britt Dry Volume Booster koster 179 kroner.

Sponsoreret indlæg – men som altid udtryk for vores egen mening

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *