Lørdagslook: Rainbow Pearls

05.05.12

Der er kommet mange forespørgsler på IsaDoras makeup. Mærket er efter et par årtier vendt tilbage til Danmark og sikke et gensyn. Forårets kollektion er en eksplosion af glitter og pasteller. Det er meget fint og meget firser…
Derfor var jeg simpelthen nødt til at lægge en makeup, som ligner noget jeg kunne finde på at lægge i firserne. Den gang havde jeg nok ikke valgt at lægge noget mat i globelinjen, men ”nogen” er altså blevet ældre siden slut firserne… Host!
Makeuppen er et sammensurium af forskellige mærker, mest fordi det nu var de produkter, jeg fik fat i.

Hud
Først lagde jeg L’Oréal Paris Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer på hele T-zonen. Derefter blev øjenkrogen lysnet med L’Oréal Paris Lumi Magique Touch of Light Highlighting Pen. En smule LÓreal Paris Lumi Magique Light Infusion Foundation fordelte jeg på næse, kinder og i panden. Til sidst pudrede jeg med Bobbi Brown Skin Foundation Mineral Makeup SPF 15, som blev sat med Pukka Uplifting Toner.

Kinder
Kindbenene er markeret let med Organiqs Organic Bronzing Powder i No. 003. Yves Rocher Shimmering Bronzer i farven 04 Terre De Soleil er fordelt ganske let på kinderne, over øjenbrynene, i hårgrænsen og på hagen. Kindæblerne er markeret med MAC Powder Blush i farven Fleet Fast.

Øjnebryn
Da farven er ved at falme lidt, har jeg tegnet brynene op med MAC Eye Brows i farven Lingering.

Øjne
Først er vipperne tegnet op med INK by Dennis Knudsen Eye Intensifier i farven 11 Grey, derefter er primeren Too Faced Shadow Insurance fordelt på hele øjenlåget.

Photobucket

Til IsaDoras forårslook hører tre meget metalliske eyelinere: IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen, jeg har brugt alle tre til at give øjenskyggerne lidt mere power. I inderste øjenkrog er det farven 44 Golden Khaki både foroven og forneden. Foroven brugte jeg farven 48 Icy Lilacs og forneden 46 Silver Sky. Oven på 44 Golden Khaki lagde jeg den lysegule nuance fra paletten 62 Rainbow Pearls, på midten af øjenlåget lagde jeg den ferskenfarvede nuance og yderst lagde jeg den syrenfarvede nuance. Under øjet er det den blålige nuance også fra denne palette.
For at nedtone glittermængden en smule markerede jeg globelinjen med MAC Eye Shadow i farven Copperplate.
På vipperne er det Rimmel London Volume Flash Scandaleyes Mascara.

Læber
Den let transparente Make Up Store Lipstick i farven Attitude er duppet på læberne i et generøst lag.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Ina

Jeg er vild med farven på kinderne og formen på brynene 🙂
Men jeg synes at maskaren sidder lidt skidt – set tæt på!? :/

Pudderdåse Helene

Hej Ina
Macro og mascara spiller bare ikke, sådan er det! Grunden til, at jeg alligevel valgte så høj opløsning, var at glimmeret blev tydeligere.
Mvh. Helene

Ina

Aaaah I see 🙂
Det er heller ikke sådan, når andre skal gå i detaljer 😀

Pudderdåse Helene

Hahah Ina! Det er skam helt fint…Det ser bare ikke lækkert ud, når det er SÅ tæt på 😛

Åse

Det er et ret fint look til dig Helene (80’er inspiration and all).
Læbe- og kindfarven må du bruge noget mere – det klæder dig helt fantastisk godt!!
Ps. Terminator er på tapetet i morgen 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Åse
Tusind tak…det må jeg huske!
Glæd dig :-P…hvad var det nu for en film jeg skulle se? Vi må da lave en beauty/movie sleepover en gang….damn det ville være sjovt 😛
Kys

Nathalie

Kære Pudderdåser.
Tak for en god blog – den har for mig fungeret som et tiltrængt kompas i hele den forvirrende skønheds-verden 🙂
Jeg har et spørgsmål, der ikke er i relation til dette indlæg. Jeg kunne ikke finde ét, som var det – håber det er ok.
Jeg har en ret problematisk hud, der tit spasser ud. Jeg er derfor på udkig efter et godt sted at få behandlinger og kyndig vejledning. Har I nogle anbefalinger?
God søndag.

Pudderdåse Helene

Hej Nathalie
Mange tak for ros!
Hvor bor du i landet? Og er det behandlinger hos en kosmetolog vi taler om?
Mvh. Helene

Nathalie

Hej Helene.
Ja, det er behandlinger hos en kosmetolog, jeg havde i tankerne. Jeg bor i København.
Tak for svar 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Nathalie
Hvis du kan tåle parfume vil jeg anbefale dig Beauty Avenue:
http://www.beautyavenue.dk/aveda_facials.html
Deres Signature Facial er GENIAL. Min hud er super sart og har let til rødme og jeg har endnu ikke været rød i ansigtet efter deres behandling.
Samtidig er alle behandlerne kompetente og behagelige at være i selskab med.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Men hvis jeg lige må indskyde en bemærkning her – hvis man har et konkret hudproblem: akne, rosacea eller lignende så skal man til hudlæge. Hvis man vil have hjælp til produkter skal man læse Pudderdåserne.
Hvis man vil have fjernet hår, have en dejlig dag med forkælelse, fjernet øjenbryn eller lignende skal man gå til kosmetolog (eller Beauty Avenue) Man skal ikke forvente at de kurerer ens hudproblem.

Julie

Wauw!!!!!
Det er uden tvivl det look, jeg har set her på bloggen, der klæder dig aller bedst!
Du ser simpelthen skide godt ud!

Pudderdåse Helene

Jamen tusind tak Julie!
Kh. Helene

Kong+Mor

Fantastiske øjne! Men nu købte jeg jo også IsaDora i 80erne så det er nok derfor 🙂
Det er virkelig flot lagt! Jeg tror aldrig jeg (selv) har lagt skygge der i inderste øjenkrog.
Tak for god inspiration!

Pudderdåse Helene

Hej Kong+Mor
Tak! Tak! Og mere tak!
Kh. Helene

Birgitte

Hej Helene.
Jeg tænkte om jeg kunne lokke en lille anmeldelse ud af dig, om uniq one (hår produktet)
Mine veninder er vilde med den, men kunne godt tænke mig lidt mere info, især fra en proff som dig :o)

Pudderdåse Katja

Hej Birgitte. Jeg er ikke Helene, men jeg håber, at du kan bruge den anmeldelse, der er på vej fra mig 🙂 Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Ihhh hvor er du sød! Indtil Katjas anmeldelse kommer, kan du læse min mening om Uniq One her:
https://pudderdaaserne.dk/2011/10/02/manedens-favoritter-september/
Mange knus
Helene

Birgitte

Ej hvor dejligt!
1000 tak :o)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *