Looks: Shop MAC, Cook MAC

04.03.12

I mandags blev Shop MAC, Cook MAC kollektionen lanceret, og det er bare noget af det bedste, vi har set længe. Det var ved at udvikle sig til korporlig slåskamp mellem de to dåser her om, hvem der skulle have hvilke presseprøver, indtil vi kom i tanke om, at det jo heldigvis var muligt at købe dubletter i Magasin.

Vi har lavet et par looks til jer, som I måske kan inspirere jer af. Magasin på Kgs. Nytorv (måske også andre? Jeg ved det faktisk ikke?) har event i næste uge med på kollektionen. Det vil sige, at I kan få en halv time med en makeupartist i deres store specielle stander, som vil lave et look på jer med kollektionen – gratis. I kan booke en tid på telefon 33 18 23 29.

Helene:
Photobucket

Øjne
Til øjnene har jeg brugt quad’en Colour Added. I øjenkrogen den helt lysegule Laundry Daze. På hele den bevægelige del af låget op til globelinjen lagde jeg den gule Colour Added. Derefter brugte den støvede turkise Pre-Packaged i globelinjen og under øjet. For at skabe lidt mere dybde ved globelinjen brugte jeg den meget mørkegrå Self-Serve under globelinjen mellem Colour Added og Pre-Packaged.
Til sidst fik vipperne en gang mascara.

Photobucket

Photobucket

Huden
Først blev rødme kamufleret med MAC Fortified Skin Enhancer SPF 35 i farven Neutralize.
Under øjnene duppede jeg MAC Pro Longwear Concealer.
Til sidst duppede jeg Moisture Tint i farven Light på med en svamp, de steder hvor der var behov for ekstra dækning. Til sidst brugte jeg Mineralize Skinfinish Natural i Light og sprayede med MAC Fix+, så huden var ret våd.

Kinder
Først brugte jeg Cream Colour Base i farven Hush på kindbenene, derefter duppede jeg Cremeblend Blush i farven Optimistic Orange på kinderne.

Læber
Cremeblend Blush i farven Optimistic Orange er lagt i et tyndt lag på hele læben, hvorefter Tendertone Lip Balm SPF 12 i farven Purring er lagt oven på.

Katja
Photobucket

Jeg tog disse billeder, før kollektionen kom, så jeg havde faktisk kun øjenskygge-quad’en til rådighed fra kollektion. Så det er den, der er centrum her.

Øjne
Alle skyger er fra Shop & Drop øjenskygge quad’en fra Shop MAC, Cook MAC kollektionen. Først lagde jeg den lyse pink Sugar Snack på den inderste del af øjenlåget og i øjenkrogen. Dernæst lagde jeg Hypnotizing på resten af låget. Power Boosted er lagt i globelinjen og yderste øjenkrog. Yderste øjenkrog er gjort mørkere med den mørke Shop & Drop. På øjenlåget har jeg brugt en pensel 239 og i globelinjen har jeg brugt 222. Begge fra MAC. Under øjet har jeg lagt Power Boosted inderst langs vippekanten tonet ud i Shop & Drop, som ligger på den yderste del langs vippekanten. Som highlighter har jeg brugt MAC Pro Longwear Eyeshadow i Carefree. Og så sort mascara.

Photobucket

Photobucket

Ansigt
I ansigtet har jeg MAC Pro Longwear foundation og MAC Pro Longwear concealer. Jeg ville gerne bruge en Cremeblend Blush, som der er tre nye af til denne kollektion, men jeg valgte i stedet en af Cremeblend’ene fra den faste kollektion, nemlig Ladyblush.

Læber
På læberne har jeg snydt totalt og brugt en Bobbi Brown læbestift i farven Desert Rose (total yndlingslæbestift).

Se hele kollektionen her og se swatches her.

Her kan du købe det
Du kan købe produkterne fra Shop MAC, Cook MAC kollektionen de kommende uger i Magasin, Salling i Aalborg, Magasins webshop og MACs danske webshop.

Hvad synes I om kollektionen?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Camilla A.

Pyyh, dåser..
Det er godt nok svært at forstå al den tekst, hvis man ikke er totalt ekspert udi i mærket og navnene på alle de produkter I nævner i beskrivelserne.
Jeg må indrømme, at jeg giver lidt op når I laver disse looks, så jeg ender med bare ‘at kigge billeder’ og bladre videre. Det er jo top ærgerligt, når jeg altid synes det I laver ser super fedt ud!!
Derudover sluger jeg ellers alt fra jeres hænder (tjekker bloggen hver dag *skævt smil*) og synes I er hamrende dygtige.
Kh en fan:)

Pudderdåse Katja

Åh, det er synd. Det er skidt. Vil du gøre mig en tjeneste? Kopiere teksten til mig og markere det, der ikke giver mening?
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Camilla!
Hvis du klikker på de links Katja har sat ind nederst, kan du se kollektionen og swatches (altså farveprøver) af de fleste af de produkter, vi har brugt til disse looks. Udover det nævner vi forskellige concealere og foundations.
Jeg ønsker mig også en beskrivelse af det uforståelige. Da det ville være meget mere cool at lave beskrivelser, som du og andre kan bruge, fremfor at de ikke bliver brugt.
Mange hilsner
Helene

Charlotte Louise

Hvor er I bare flotte! Må altså snart ud og investere i noget Mac…
Jeg har forresten et spørgsmål:
Ved I, om det er muligt at lave renseservietter/make-up fjerner-servietter selv? Jeg synes at 35-50 kr. for en pakke er ret pebret – jeg nægter at købe parfumerede ting til ansigtet. Har I nogle idéer til hvilke servietter man kan bruge? Så kan man måske have dem i en lukket beholder og hælde noget make-up fjerner på selv. Jeg er ikke til det helt store renseprojekt hver morgen/aften og vil gerne have, at det går temmelig hurtigt 🙂

emilie

I Netto kan du købe renseservietter for 10 kr. med 100 i en pakke. De er mærket med allergi/svane og alt muligt og fungerer fint 🙂

Pudderdåse Helene

Genialt! Jeg elsker når vi kan hjælpe hinanden….
Er det sådan nogle i mangel af bedre ord “numse”servietter til blebørn? Det er sådan nogle, jeg bruger…de er bare fra Aldi 😛
Mvh. Helene

Charlotte Louise

Nej hvor lækkert! Tak for tippet Emilie 😀

Amalie

Super fede looks! 😀
– Amalie

Annette

Hvor ser du bare godt ud, Helene 🙂

Pudderdåse Helene

Taaak Annette <3

RikkeV

Hey smukke duller, ser godt ud…
Helene, dit look er her til morgen kopiert, tak for inspiration….
Laundry Daze er ubrugelig eller..?
Jeg er lidt i tvivl om jeg elsker eller hader min Fortified skin Enhancer…Synes den har tendens til at være meget tør og sætte sig i porrerne..Jeg fugter ellers godt inden.
knus Rikke

Pudderdåse Helene

Anytime Rikke!
Hmmm, ubrugelig? Næææh, det synes jeg ikke, har du svært ved at få den til at give farve? Jeg bruger den som highlighter, det synes jeg fungerer udmærket 🙂
Mht. Fortified SE så kan jeg ikke på stående fod, genkende det du siger. Jeg vender lige tilbage!
Mvh. Helene

Sarah

Hej søde dåser 🙂 Jeg har et spørgsmål, der som sådan ikke er relateret til indlægget, kun til MAC. Hvilken MAC foundation kan I bedst lide, og hvor længe holder sådan en fætter? Jeg overvejer at investere i en, da jeg synes det er så irriterende ikke at have en ordentlig farve… Selv om jeg så sikkert skal investere i to, for at få den rigtige farve hele året rundt 🙂

Fotos

Hej Sarah,
Nu ved jeg godt du spørger dåserne, men jeg vil så gerne lege med også! Håber det er ok. 🙂
Jeg har prøvet 4 forskellige foundations fra MAC (og et ton fra andre mærker). Jeg er personligt mest til flydende foundation, men det er fordi min hudtype er tør (hvilket også har noget at gøre med hvor lang tid sådan en fætter holder). Så det kommer an på hudtype og foundation – og så skal man jo også vælge hvilken dækning man er til (full, medium, light). Jeg har prøvet Face and Body Foundation, Studio Fix Fluid, Match Master og Pro Longwear og jeg syntes at Match Master (medium dækning) og Face and Body (light dækning) var de bedste. Pro Longwear holdte længst, men det er den også lavet til at skulle (den var bare ikke så go’ på mig). Jeg tror ikke du kommer udenom at købe 2 foundations (jeg har 3 jeg skifter imellem), men om ikke andet kan du blande dem til at finde den farve der passer dig bedst på det givende tidspunkt/sæson, men start da med ‘vinterfarven’ nu. Ellers er de også super go’e til at rådgive nede ved MAC.
PUH, det var en lang smørre, men et ordentligt spørgsmål kræver et ordentligt svar 😉
Hvis du vil høre flere meninger om foundations fra MAC kan du tjekke denne video ud, de to tøser har virkelig også styr på det:
http://www.youtube.com/watch?v=y5vPbw-jOoc&list=LLbVTSoUiFn0kWqle_iYQUoA&index=3&feature=plpp_video
Håber det var okay at jeg blandede mig 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Sarah
Uha foundation er jo et ekstremt personligt emne. Den der passer til min hud, passer sikkert slet ikke til din. Kommer helt an på din hud og dit behov. Kan du ikke fortælle lidt mere om, hvad du efterlyser i en god foundation?
Jeg bruger selv Pro Longwear fordi den holder supergodt. Foundation forsvinder helt vildt hurtigt på min hud. Men Helene fx. ligner en krakeleret maske med Pro Longwear på. Så, det kommer helt an på dit behov, så fortæl mig lidt mere 🙂
Kh. Katja

Sarah

Tak for begge svar! 🙂
Selvfølgelig må man blande sig, hvis man har noget relevant at byde ind med 😉
Katja:
Jamen, jeg har lidt tør hud, men holder egentlig ok styr på den med en god creme. Jeg vil bare gerne have en, der ser naturlig ud, men dækker urenheder. Har lidt til tider, og så er det rart at den kan dække lidt. Jeg har ret lys hud, så har tit svært ved at finde et ordentligt match (har prøvet 24hr Superstay, fordi I nu var så glade for den – holdbarheden er fin, men den lyseste (Light 05) er for lys, og næstlyseste (Ivory 10) er for mørk 🙁 er det nemmeste måske bare at smutte ind til MAC-standen og få noget god vejledning? Er bare lidt bange for at købe noget, som enten ikke passer i farven, eller som er et forhastet køb, fordi jeg føler mig presset til at købe af sælgeren 🙁 Vil gerne have en god, nem hverdagsfoundation, der matcher min hud og dækker det den skal – en smule rødme, lidt urenheder og ellers ikke udtørrer for meget. Bruger normalt La Roche-Posays Toleriane Liquid Foundation, som jeg egentlig er rigtigt glad for, men kan bare se at den er for orange til min hud – og det er den lyseste der er, og ingen mulighed for en mere pink undertone. Så er lidt på herrens mark med det her foundation-værk! 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Sarah
Jamen så er der jo rigtig mange muligheder. Du svare selv: Smut ind og prøv. Bare husk dette: https://pudderdaaserne.dk/2012/02/02/sadan-vaelger-du-den-rigtige-foundation/
Du kan ikke bruge mine favoritter til noget, de er for tunge. Afsted med dig, læs det link, så går det ikke helt galt 🙂
Kh. Katja
PS. Jeg er mere interesseret i at du snakker om en Superstay i 05 Light! Den er ny for mig!

Pudderdåse Helene

Det kan jo ske Sarah, men nu er den irriterende fejl rettet 😉

Bodil

WOW hvor er I flotte , får helt lyst til igen at bruge øjenskygge på arbejde!
Jeg køber også de der babyrenseservietter når de er på tilbud – de skal dog helst være uden parafyme og andet stads. Eller dur; Budget vaskeservietter til 11 kr. i Føtex, Body Care vådservietter fra Netto til 10 kr. Green kids Vådservietter fra Rema 1000 til 20.kr men de er ofte på tilbud.

Sarah

Mange tak, Helene 😉
Katja (kan åbenbart ikke svare direkte på din kommentar):
Hmmm…. nu bliver jeg i tvivl. Er ret sikker på, at det var den jeg prøvede, altså Superstay 24hr, fordi jeg havde set den herinde – men kan ikke finde farven på Maybellines oversigt over farverne, så måske er det slet ikke den? 🙁 Ihh…. Det var dog irriterende. Så må jeg i Matas igen 🙂 Er bare rimeligt sikker på at det var den rigtige, men så må det være min fejl 🙁

Sarah

Sikke jeg får kommenteret… Men har lige tjekket i Matas og den er god nok. Den hedder Light 05 (eller light beige, det stod lidt underligt på prøven) 🙂

Pudderdåse Katja

Ja, den findes. Jeg er lige nu i gang med en diskussion om hvornår den er kommet. Den fandtes altså ikke dengang jeg sidst brugte Superstay! Jeg har nemlig måtte opgive, fordi den var for mørk til sidst! Så tak, jeg skal prøve igen!

Sarah

Godt spørgsmål – men jeg håber da at den nye passer bedre 😀 Den var for lys til mig, men har blandet den lidt op. Så går det lige 🙂

Pernille

Tak for tippet omkring Magasin i denne uge.
Min søster og jeg skulle alligevel have ansigtsbehandlinger på Kgs. Nytorv og så var det jo nærliggende at gå forbi bagefter.
Vi forsøgte forgæves at bestille tid, men ved henvendelse på dagen, er der altid kommet flere afbud, så giv ikke op.
PS. Vi lignede begge en million da vi gik derfra.

Pudderdåse Katja

Dejligt at høre, Pernille

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *