Modeuge for alle: L'Oreal Powder Room

Sådan vælger du den rigtige farve foundation

Foto: MAC

Hvordan finder man den rigtige farve foundation, spurgte en veninde andetsteds. Det kom der er meget langt svar ud af, og det vil jeg egentlig gerne dele med jer. For hold nu op, hvor går der mange mennesker rundt derude med den forkerte farve foundation. Og hvor er der mange ekspedienter, der er dårlige til at vælge den rette farve foundation til deres kunder. Jeg vælger helst selv, 9 ud af 10 gange kommer jeg hjem med den forkert farve, hvis jeg følger en ekspedients råd.

Prøv den på kinden
Du skal for det første prøve den på kinden, på ansigtet ned mod kæben. Der skal den være absolut usynlig og blende naturligt ind med din egen hudfarve. Den der med at prøve den på håndledet eller andre tåbeligheder man hører rundt omkring, det må I for guds skyld ikke falde for. I kan jo sammenligne jeres håndled med jeres ansigt og se, om de har samme farve…

Tag et spejl med ud
Derefter går du udenfor med et spejl og kigger i daglys på dig selv. Vi ser alle brandgodt ud i mindst fem forskellige farver foundations i butikkernes taknemmelige kunstige lys. I det skånselsløse dagslys er det noget helt andet. Så udenfor og kig efter!

Få en prøve før du køber
Vi siger det altid om alting, men især med foundation: Få en prøve før du køber nogetsomhelst. Få en prøve på den farve, du tror passer bedst og dem lige ved siden af. Og gerne også den anden type foundation, du også overvejer lidt. Og så prøver man du dem derhjemme I DAGSLYS!!! For det er første på grund af det der med det nådesløse dagslys. For det andet har visse modeller foundations en kedelig tendens til at oxydere. Når de kommer på huden og i kontakt med ilt, så bliver de markant mørkere eller får en orange eller pink tone i løbet af dagen. Not pretty… Og det kan du først se, efter nogle timer.

Så derfor: få en prøve! Og hvis de ikke vil give dig en prøve, vil du ikke købe din foundation der! Matas, Magasin mm. vil dog stort set altid give prøver i små plastikbøtter, som de har liggende.

Plombér hvis du VIL købe det med det samme
Hvis du insisterer på at købe med det samme, fordi du er rimelig sikker, så få alligevel en prøve eller flere, og så få plomberet det, du køber. Så kan du alligevel prøve den først, og så først åbne den ægte vare, når du er sikker.

Billigt er lige så godt – hvis du er gennemsnitsfarvet
De billige hylder i supermarkedet laver fuldt ud lige så gode foundations som de førnævnte dyre mærker, men har ofte kun 6 farver i mellem-leverpostejs-farvet. Så hvis du er meget lys eller meget mørk kan du have gavn af at kigge hos mærker som Bobbi Brown, MAC og lignende.

Husk at bytte når du har fået en forkert
Hvis du alligevel er kommet hjem med en foundation, der bare ikke passer, så kan du selvfølgelig bytte den og få den rigtige farve med hjem i stedet, hvis du har købt den et sted med ordentlig kundepleje. Jeg ved, man kan hos MAC og Bobbi Brown og helt sikkert også andre steder. Det manglede da bare! Jeg hører så mange gange folk beklage sig over, at en ekspedient har rådgivet dem til en forkert foundation, concealer eller noget tredje, så den bare ligger i skuffen. Jamen, så gå tilbage og få den byttet! De færreste er desværre klar over, at man kan det.

Og husk det vigtigste: En foundation i den rette farve er reelt usynlig på huden. Og mange har brug for en tone lysere om vinteren. Jeg skifter en nuance sommer og vinter.

Har I fundet jeres perfekte foundation-farve?

39 kommentarer

 • Marie

  sandt sandt sandt!
  men ikke desto mindre er det ikke alle butikker der bytter. jeg havde købt en foundation i en forkert farve i matas. jeg havde jo selvfølgelig glemt den gamle flaske derhjemme, så jeg kunne se hvilket nummer der var på, men jeg var overbevidst om at det var den farve. anyway, da jeg kommer hjem opdager jeg jo at det er den forkerte, men de ville ikke bytte den (den var heller ikke plomberet), men man kan jo altid mærke på proppen om den har været af eller på. og sådan gik det 250 kroner lige ud af vinduet. brand ærgerligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej det er det bestemt ikke! Jeg får derfor også altid plomberet alt, jeg er i tvivl om. Helene er sindsyg, hun får ALT plomberet. Det tager pænt lang tid, når hun handler :-D Så bare sørg for at få alting plomberet. Og køb ind i de butikker, der bytter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Man kan da ikke bytte en brugt Foundation??? Kan man? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer an på hvorfor og under hvilke omstændigheder og i hvilken butik. Men jo, hvis du har grund til at klage og firmaet har en god politik på det område, så kan du da.

   Hvis du har købt en foundation hos MAC fx. efter rådgivning fra en ekspedient og kommer hjem og finder ud af at farven er forkert alligevel, så jo, så kan du godt bytte den. Forudsat at de er enige i din vurdering i butikken selvfølgelig, og du ikke har brugt halvdelen af den ;-) Eller hvis du har købt en creme hos Bobbi Brown og slår ud af den. Så kan du også returnere den. Det kommer an på virksomhedens politik. Kiehl’s har også en tilfredshedsgaranti fx.

   Hvilket er endnu en grund til at spørge ind til firmaernes politikker på disse områder og købe hos dem, der har den slags politikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg havde virkelig fundet den PERFEKTE foundation-farve, som jeg også brugte i lang lang tid. Pludselig begyndte min hud at slå ud, og det viste sig så – efter jeg havde både tjekket, at grunden dertil ikke var ny mascara, shampoo, ansigtscreme eller andet gejl, at det var min elskede foundation. Øv, øv…
  Så var jeg nede for at købe en ny Clinique-foundation som i butikkens lys også passede perfekt….. men men men. så kom jeg hjem, og den passede slet ikke. Så jeg må vist bruge tippet om at gå ud i dagslys og derudover også få prøver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Eeej hvor ærgerligt!

   Typisk Clinique. De har et… orange ry :-D Er den købt i Matas eller i deres egne standere? Hos dem selv ville jeg forsøge mig at klage. Jeg ved ikke, hvordan de er på det område?

   Det var ikke det sidste af en flaske foundation af ældre dato, du var på? Så der simpelthen var tale om, at den var blevet for gammel eller der var gået bakterier i?

   Godt jagt, den rette foundation er noget af det sværeste at finde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg ender også altid med den forkerte farve og konsostens og så ender det med at jeg helt dropper at bruge foundation i et laaaaaangt stykke tid.. Æv! Forsøger mig med en fra MAC nu – selvom jeg er lidt i tvivl om farven.. Men jeg prøver… Måske det lykkes?
  Hvordan med de der farver i huden vs cremerne? Hvis man har lidt rosa eller beige undertone, vælger man så foundation med samme undertone, eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Birgitte

   Det er lidt svært at sige noget generelt om. Det kommer helt an på lige præcis din hudfarve. Men hvis du har en pæn beige hudtone eller pæn diskret pink undertone så ja, så vil du sandsynligvis skulle bruge en foundation i den undertone også.

   Men hvis du er mere rødmosset fx. (som Helene) så vil du måske have mere gavn af en let gylden undertone som neutraliserer det. Og under alle omstændigheder må en foundation aldrig have tydelige pink, fersken eller orange toner. Det skal se naturligt ud.

   Så mit bedste svar bliver: Måske :-) Du må prøve :-)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • clotilde

  I januar købte jeg en Lancome compact foundation som desværre vidste sig at blive orange efter et par timer på min ansigt. Da jeg forsøgte at få den byttet,sagde ekspedienten i Matas at det kunne hun absolut ikke gøre :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu bruger jeg ikke foundation da jeg synes jeg får et alt for dukke agtig ansigt. Så jeg bruger pudder..

  Og er blevet vejledet så mange gange, men har stadig ikke fundet en pudder jeg bare tænker den skal jeg have igen! :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Æv… Det ER svært. Men synes du ikke at pudder netop giver et tungere look? Hvad med en farvet dagcreme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har efter mange fejlkøb langt om længe fundet den perfekte foundation, nemlig MACs Satinfinish i NC15.
  For noget tid siden skulle jeg have en ny concealer og blev rådet af en af ekspedienterne til at købe den i NC20, fordi de efter sigende var meget lyse, og jeg endte med at snuppe den, selvom jeg var lidt skeptisk. Da jeg kom hjem, kunne jeg dog se, at den var alt for mørk og nærmest orange, når jeg fik den på. Jeg tog den med tilbage, selvom den altså var blevet brugt, og fik den heldigvis byttet til en anden uden problemer.
  Jeg har prøvet noget lignende med en Origins foundation fra Matas, som jeg også blev rådet til at købe, men her var der intet at gøre, da jeg tog tilbage til butikken for at klage. Så jeg kan kun give jer ret i, at det kan betale sig at købe foundation i butikker med ordentlig service;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Præcis min oplevelse :-)

   Og hvor er det godt du har fundet den rigtige Foundation for dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Hej Katja jeg købte for et stykke tid siden Bobbi Browns foudation i farven wam sand, den er bare perfekt til min hud. Jeg har prøvet masser af gange at købe forkert farve foundation, for pokker hvor er sådan noget altså bare irriterende. Jeg købte engang en som jeg fik anbefalet af en Matas ekspendient for “hævlet” jeg lignede noget der var løgn, det var så slemt at folk sagde det til mig, jeg var mørkeorange i ansigtet virkelig frygtligt. Har også prøvet at købe forkert i supermarkedet ØV! Men er der noget jeg hader så er det når der er mega meget parfume i foundation, jeg købte en fra Max factor den er så fyldt med parfume at jeg ikke kan bruge den, desværre er Nivea også slem til at bruge alt for meget parfume i deres foundation og deres foundationer er ellers ret gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   He! Jeg er også Warm Sand i Bobbi Brown!

   Ja det er slemt. Jagten på den rette foundation er lang. Så når man finder den bliver man også meget trofast.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kas

  Åh det var lige sådan en guide jeg havde brug for!
  Jeg har brugt maxfactors second skin foundation i over et år, og har købt den lyseste, da jeg er virkelig lys (red. bleg), men den er desværre begyndt at virke orange på min hud, men så var jeg inde og shoppe på ELF, og købte deres HD foundation i den lyseste, men den var desværre slet ikke så lys som på hjemmesiden, og selvom de begge er billige er det bare virkelig ærgerligt med så nogle fejlkøb, så nu må jeg vidst på jagt kan jeg godt se på det hele :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej med jer!
  Denne besked passer ikke helt ind her, men det er bare ret vigtigt! (synes jeg ;-) )
  Denne sindssyge kulde og chillfaktorblæst gør, at jeg hver gang jeg har bevæget mig uden for, bliver tør, rød og irriteret i ansigtet.
  Skal jeg smøre hele krydderen ind i vaseline eller hvad skal der til?
  Hvad gør I inden I går ud? Og hvordan fungerer makeup oven på fx en fed creme?
  Hilsner fra hende den sarte
  PS TAK For det I gør herinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lone!
   Tak selv Lone <3
   Min hud er også helt tosset og bliver smurt grundigt ind i fedtcreme hver morgen og aften. Nu har jeg været hjemme under dynen, trisset rundt i store uldne sokker, spillet spil med mine syge drenge og drukket masser af te, så det har ikke været nødvendigt med den helt vilde makeup :-P
   Når jeg skal ud og har makeup på, bliver huden smurt med Hydranorme fra La Roche-Posay, som jeg har skrevet om her:
   https://pudderdaaserne.dk/2011/09/25/fa-hjaelp-fra-la-roche-posay-nar-saesonen-skifter/
   Den er fantastisk og gør et rigtig godt job uden, at man ser super fedtet ud i ansigtet.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Jeg vil anbefale dig at hvis du bruger en fed creme så sørg for at den trænger godt ind i huden før du lægger Make-up. Jeg bruger pt. hverdag når jeg kommer hjem fra arbejde (cykler) lægger jeg et ordentlig lag fugtmaske i hele ansigtet det er sådan en vidunderlig følelse så min ellers meget sarte hud har virkelig opførte sig pænt men mine læber derimod er så tørre. PS: Husk også at der ikke må være vand i cremen. Man kan evt også bruge en sportcreme den fra Matas fx. de beskytter også mod kulde. jeg bruger selv pt. Beaute Pacifique enriched moiturzing creme for dry skin den er vild god giver meget fugt, også bruger jeg Active sentisitive extreme comfort mask fra Yves Rocher hverdag og lader den sidde på, det er ret effektivt. Og hvis min hud er ekstrem tør og blussende så blander jeg en smule egiht hour creme i min natcreme det virker også effektivt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mine første foundations var forfærdelige – passede overhovedet ikke til min hudfarve! I to år rendte jeg rundt og lignede en appelsin i hovedet.
  Så opdagede jeg Rimmels Stay Matte foundation. Den er perfekt for mig. Jeg synes nemt man kommer til at se meget malet ud med foundation (også selvom det er den rigtige farve), og derfor bruger jeg det ikke i hele hovedet, men kun på de steder hvor det er nødvendigt. Derfor er det ekstra vigtigt at foundationen blender godt ind i huden. Rimmels Stay Matte dækker ikke for meget – den dækker det den skal og ser stadigvæk naturlig ud. Jeg er super glad for den og har brugt den hver dag i to år nu. Desuden indeholder den ikke parfume, parabener og olie, og så koster den kun 75 kroner! Win-win.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Dette er lige hvad jeg har brug for! Jeg skal til at have min aller første foundation og vil under INGEN omstændigheder have at den er synlig og laver dåsekant. Jeg viste faktisk ikke det med prøver og at Bobbi Brown er god til lysere hud. Så mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Jeg vælger helst selv, 9 ud af 10 gange kommer jeg hjem med den forkert farve, hvis jeg følger en ekspedients råd.”

  “hvor er der mange ekspedienter, der er dårlige til at vælge den rette farve”

  “Og hvis de ikke vil give dig en prøve, vil du ikke købe din foundation der”

  Jeg får altid en følelse af at I prøver at vende jeres læsere imod ekspedienter og fagudlærte folk, jeg har før skrevet det til jer, men fik ikke andet end en flabet kommentar retur.

  Jeg synes det er meget uprofessionelt af jer da I ikke er uddannet inden for skønhedsbranchen at I rakker ned på folk med en faglig og relevant uddannelse og ligefrem opfordrer til at man ikke skal følge en ekspedient’s råd og vejledning.

  Hakker I også jeres eget kød fordi I mener at I kan gøre det bedre end slagteren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lotte

   Tak for din kommentar! Jeg er ked af, at du sidder med den følelse og endnu mere ked af, at du føler, du har fået et flabet svar retur, det beklager jeg. På historikken kan jeg se, at du mangler et svar fra mig…det vil jeg få rådet bod på snarest.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu fejler min hud noget nær ingenting, så i grunden har jeg nok ikke en grund for at gå med foundation, men jeg har alligevel altid “drømt om” i det mindste at prøve.. Men som både I skriver, og hvad jeg kan se blive skrevet i kommentar feltet, så er det en ren jungle, som jeg bare har valgt at give op på. Så jeg har altid holdt mig til pudder, af frygt for fejlkøb – både mht. konsistens, farve, holdbarhed osv. osv. Men jeg ville nu stadig gerne finde en foundation jeg kunne prøve – og som passede – om ikke andet så til særlige lejligheder, men tror simpelthen ikke jeg tør eller magter at hoppe ud i den jungle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • advo

  Øv, jeg ville ønske jeg havde læst dette indlæg før jeg gik ud og brugte pengene på en dyr Lumious Silk fra Giorgio Armani. Jeg bad ekspedienten om hjælp og hun anbefalede en farve – men da hun opdagede at de egentlig var udsolgt af farven, befalede hun en anden farve. Og sagde at der var næsten ikke forskel osv. Anyways, jeg kom hjem og fik den prøvet men opdagede den var alt for pink. Naturligvis kunne hun hellere ikke give prøver som jeg først havde bedt om. Jeg fik den ikke byttet – vidste slet ikke man kunne når den jo var åbnet.

  Jeg synes desværre ikke at kundeservicen er særlig god i DK. Matas er ikke særlig glad for at give prøver men gør det dog. Jeg har aldrig kunne få prøver fra Mac. De andre mærker er bedre, fx Lancome, Bobbi Brown men synes ofte godt det kan blive ret nødtvunget. Noget som jeg slet ikke kan forstå, for det er mega svært at købe foundations uden at have prøvet dem ordentlig, og ikke et sted på kinden under kunstigt lys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej! Gav hun bare en anden farve? Hvor er det frygteligt…. Ej…. Og så hos sådan et enormt dyrt mærke…. Jeg håber, du finder det, du leder efter. Og stå fast på de prøver! Hvis de ikke vil give dig hos MAC, så skal du insistere, de har prøveglas kun til det samme, det ved jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mill

  Var på jagt efter min første foundation nogensinde i lørdags. Slog vejen forbi MAC i Magasin. Hun kastede en let og silkebød foundation på mig, som jeg endte med at købe. Og hod da op, hvor er jeg bare glad og tilfreds. Min hud ser så flot ud, og man kan slet ikke se, at jeg har noget på. Tror jeg har været hedlig, for kan se, at det er svært at finde den rigtige foundation. Men MAC er meget søde til at hjælpe og rådgive, så selv om deres ting er lidt pebrede herhjemme i DK; så er det bestemt det hele værd.

  Dog er jeg lidt ked af, at samtlige af mine pensler fra MAC fnuldrer… Jeg vasker dem jævnligt, ca en gang om ugen, men jeg ligner altod en behåret mand o hovedet, når jeg har brugt dem. Hvad kan grunden være?… De eneste der ikke fnuldrer er mine pensler til æjensgygge, men buffer, foundation, og mine to bruch-pensler fnuldrer alle?…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej :-D

  Jeg har aldrig været stor fan af foundation da jeg altid har synes at det ser kunstigt og tungt ud(Sandsynligvis pga. forkert farve) Så jeg har altid mest brugt pudder da jeg ikke mener jeg ser så sminket ud. Jeg kan godt lide et naturlig nude look, hvor det ikke ser ud som om jeg har noget på.
  Men her i de sidste par måneder har jeg prøvet at købe både forskellige foundations og puddere, men har ikke rigtig haft noget held med det!
  Man ser reklamer i kassen og tænker; WAAUW sådan en flot hud vil jeg også have, men når man så køber “lortet” lever det slet ikke op til forventningerne.
  Det skal så også lige siges at jeg også for det meste kommer hjem med en forkert farve, eller for at være ærlig har jeg aldrig fundet en jeg var glad og tilfreds med :-(

  Så jeg håber lidt i ka hjælpe mig :-P
  Jeg har lys hud, men jeg synes ikke at have nogen pink undertone eller noget, har også prøvet forskellige puddere der var lidt for “gule” i det.. Not attractive.
  Jeg har lidt smårøde områder, røde mærker efter bumser og lider desværre af mørke rande under øjnene :-(
  Jeg leder efter en foundation eller pudder og concealer(helst pudder), der kan give mig en naturlig smuk hud med en frisk og sund glød.

  Håber i kan hjælpe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Kære Christina
   Jeg vil meget gerne hjælpe, men uden din hud foran mig famler jeg i blinde :-(
   Det, jeg kan gøre, er måske at pejle mig ind på selve udfordringen, derfor håber jeg,, at du vil svare på disse spørgsmål:

   Hvilke foundations har du prøvet og været utilfreds med? (Så ved jeg, hvad det IKKE skal være)
   Hvad var der galt med dem? (Igen hjælper det mig med at forstå hvilken konsistens, du foretrækker)
   Hvilke farver har du prøvet? (Giver mig et praj om din hudfarve)
   Hvordan påfører du foundation og har du prøvet andre metoder? (Det kan være her problemet ligger)

   Mange hilsner

   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hej Helene

   Mange tak for dit svar :-D

   uuh jamen, Jeg er 22 år og da jeg var yngre prøvede jeg lidt af hvert ind imellem, men det var ikke noget jeg gik op i da jeg faktisk havde en rigtig pæn hud. Men efter et p-pille stop da jeg var 19 slog jeg pludselig voldsomt ud! Men udbruddene er væk nu, men have i i det første år rigtig mange røde mærker og en slags plamager efter bumserne, men en stor del har jeg fået væk ved hjælp af hybenkerne olie og argan olie. Der er dog stadig en del på den ene kind ihvertfald. og jeg vil jo gerne have en rigtig pæn hud igen.

   Jeg har prøvet 24 hours stay i lys og den nye nude cream air foam fra maybeline i nr. 02 mener, sandfarve. Den er også lys, men jeg synes at blive lidt for gullig i forhold til min hudfarve. Og det samme skete med den nye BB cream i 02 lys(den lyseste), plus at de ikke rigtig dækker mærkerne.
   Det samme er det med pudder, men nu er jeg så heller ikke en der køber meget af det, jeg vil bare gerne finde det rigtige, den pudder jeg har nu, har jeg brugt meget, den er også god, men igen, en smule gul.. Men det går :-D

   Jeg har prøvet mig frem med concealerne da jeg bruger den meget til mærkerne og mine mørke rande, og den eneste der som sådan passer til min farve er 02 fra maybeline, men den dækker heller ikke som jeg ønsker :-(

   Hmm, ja jeg kan godt se at det e svært for dig at bedømme når du ikke kan se min hud. Jeg har prøvet at studere min hud, jeg er lys, men ikke hvid. Jeg mener ikke selv jeg har nogle gule undertoner, og med hensyn til rosa er jeg ikke sikker på om jeg har det, eller det skyldes den milde rødme jeg har i de “plamager” ved mærkerne.

   Mvh. Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Ps. Men hvis du har en mail, kan jeg da prøve at sende dig et :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sorry, et billede mener jeg :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej,

  For et par uger siden tog jeg til MAC for at købe en foundation, der var mat. Jeg endte med at købe en Studio sculp foundation i farven NC15 med hjælp fra ekspedient. Jeg prøvede den så et par gange, og jeg synes bare, at jeg fik mere fedtet hud af den, og så fik jeg endda bumser af den… Jeg gav den en uge mere, for at se, om det virkelig var den, der gav mig bumser, og jeg fik bare flere og flere bumser af den… Virkelig ærgerligt! Nu har jeg så fundet ud af, at man kan bytte den brugt – hvor fantastisk! Mit spørgsmål er så; tror du, at jeg kan få den byttet til en anden foundation? Har nemlig hverken bon eller æsken til foundationen :-( Tænkte at jeg lige ville høre en “ekspert”, da jeg har 60 km til nærmeste MAC.

  Mvh,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Michelle
   Uanset hvor gerne jeg vil give dig et svar, så kan jeg umuligt svare dig. Jeg synes du skal ringe til den nærmeste MAC, forklare situationen og høre om en ombytning er mulig :-)
   Det er mig en gåde, hvordan du er endt med Studio Sculpt, hvis du har bedt om en matterende foundation. Studio Sculpt er super cremet og fugtgivende, så det er et sært valg til én med fedtet hud. Det gør mig ærlig talt lidt knotten, at du har fået nærmest det modsatte af, hvad du bad om.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Okay, men tak for svar!

   Det virkede også ret underligt, men jeg tænkte, at ekspedienten havde ret… Det kan måske være, fordi jeg bad om en foundation der holdt længe, hvilket studio sculp gør. Men en ting var godt ved mit køb – jeg fandt min vinter farve!

   Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeuge for alle: L'Oreal Powder Room