Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

24.11.11
Bio-Oil før og efter

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
161 kommentarer
mia

skal helt klart ud og erhverve mig denne… men nu hvor vi er ved de her ting… har du så fundet vidundermidlet indenfor appensinhud ?

Pudderdåse Katja

Desværre… Er ret sikker på at det ikke findes

Jessi

Heey jeg er en ung gravid på 18år og tror nok jeg ville få dem her snart er der noget jeg kan bruge som ville stoppe det hvis de vil kom frem ?

Pudderdåse Helene

Hej Jessi!
Strækmærker er primært hormonelt (og genetisk) betinget, du kan smøre dig med nok så meget olie og creme og stadig få masser af strækmærker. Du kan også sagtens gå gennem en hel graviditet uden et eneste mærke.
Jeg har selv en del strækmærker på maven, fra jeg var gravid med min ældste søn, dem fik jeg, tre dage inden jeg skulle føde. Nogle får dem sågar efter fødslen.
Dette skriver jeg ikke for at gøre dig ked af det, men det er bedre at være forberedt på at få dem og så bare glæde sig over at de måske bliver væk 😀
Når det er sagt, er det en RIGTIG god idé at smøre maveskindet godt ind i creme eller olie alligevel. Det kan klø helt vildt, når huden bliver strukket og huden kan også føles ekstra sart.
Mvh. Helene

Olivia

Godt for dig, at du føler, at du har fået hjælp af produktet, og man får det altid bedre, når man gør lidt for sig selv :0)
Derudover vil jeg sige, at det ikke er noget belæg for, at det skulle virke, og strækmærker opfører sig altid, som du har beskrevet, hvad enten man smører dem eller ej – de blegner og bliver mindre tydelige over tid.
Det er derfor lidt vel meget at kalde det et mirakel på flaske, du kunne sandsynligt have smurt dig med smør med samme “effekt”.
Disse kommentarer blot for at nuancere billedet for eventuelle købere.
Jeg har i øvrigt selv brugt produktet, og det har en fin blødgørende effekt som alle andre olier, men at tillægge den yderligere evner, som var forekommet alligevel, er nok at stile for højt.

Pia

Kære Katja
Det er et lidt ældre indlæg, men jeg har alligevel et spørgsmål, som du måske kan svare på…
Min datter på 17 år er forholdsvis nyopereret – det er nu 5 uger siden. Hun har fået et 30 cm langt ar på ryggen, som (selvfølgelig) er lidt rødt og måske også stadig lidt hævet.
Vi talte netop om Bio-Oil og de meget flotte resultater, som du har opnået – jeg tager virkelig hatten af for at du viser resultatet offentligt her på bloggen… SÅ sejt!
Min datter vil selvfølgelig gerne have, at hendes ar bliver så pænt/usynligt som muligt. Det vil det jo blive over tid… Men, Katja, ved du, om hun/vi kan begynde – forsigtigt – at smøre arret med Bio-Oil? Eller er det alt for tidligt – skal vi hellere vente?
Jeg havde i øvrigt en sjov/underfundig oplevelse, da jeg læste i den netop udkomne reklameavis fra Matas… Netop ved Bio-Oil er der en udtalelse, som jeg læste. Jeg tænkte straks… det der, det har jeg læst før! Nedenunder står der så Katja/Pudderdåserne. Jeg havde det bare sådan, yay, hende “kender” jeg…! Hmmm – eller lidt da – på sådan en rar blog-måde :o)
Kærlig hilsen
Pia

Pudderdåse Katja

Hej Pia
Undskyld, det havde jeg overset.
Udfra et kosmetisk synspunkt kan I sagtens smøre nu. MEN det er et operationsar, hvad siger lægerne? Det er deres område og ikke mit, det tør jeg slet ikke udtale mig om.
Under alle omstændigheder hold godt øje med enhver reaktion, det er et parfumeret produkt.
Og selvfølgelig kender I os! Vi føler jo også vi kender jer. Det er rart 🙂
Håber det var svar nok, jeg er når alt kommer til at kun skønhedsjournalist og nye operationssår tør jeg ikke rådgive om.
Kh. Katja

Pia

Hej Katja
Tusind tak for svar.
Pyt med at du havde overset det – det løste sig jo :o) Jeg kan jo se, at I får rigtig, rigtig mange kommentarer til hvert eneste indlæg.
Jeg tror vi venter og spørger lægerne til råds, når hun skal til kontrol – der er et par måneder til. Til den tid er det jo stadig et “nyt” ar. Og så vil vi begynde med at lave en lille overfølsomhedstest, inden vi svinger olien.
Kærlig hilsen
Pia

Pudderdåse Katja

Det synes jeg er en rigtig god ide 🙂 Den slags skal man ikke spøge med. Held og lykke!

Maia

Først og fremmest:
Hvor er det modigt at du tør at lægge sådan et billed ud på bloggen! Det vil jeg aldrig tør! Så tommel op for det! 🙂
Og ja, jeg har rigtig mange lange, og store tydelige stræk mærker. Det værste er næsten, at jeg er 16, og mine stræk mærker er næsten værre end en der har været gravid! 🙁
Men tusind tak for anmeldelsen!
Jeg vil bestemt købe en, når jeg får råd! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Maia. Jeg håber det virker for dig 🙂

Birgitte

Hej.
Dejligt at høre, at Bio-Oil virker for jer …… men jeg fik en allergisk
reaktion ved brug af produktet med rødme, svie og knopper til
følge. Vær derfor også opmærksom på dette inden i køber produk-
tet.

Pudderdåse Helene

Hej Birgitte!
Æv! Det var godt nok en rigtig træls reaktion 🙁
Mvh. Helene

Belinda Madsen

Hej alle.
Jeg har lige købt den her bio-oil i håb om, at den kan mindske synligheden af nogle ar efter acne. Er lidt i tvivl om opbevaringen. På æsken står der at den skal opbevares køligt. Er det i køleskab eller?? Håber nogen kan hjælpe:-)
Hilsen Belinda.

Pudderdåse Katja

Hej Belinda
Jeg har bare haft min ved stuetemperatur. Der er ikke noget i den, der gør, at du skal putte den på køl.
Kh. Katja

Belinda Madsen

Hej Katja.
Tak for svar:-) Ved du tilfældigvis også om man må bruge dagcreme udover olien (jeg bruger den i ansigtet) eller om det vil reducere virkningen?

Pudderdåse Helene

Hej Belinda
Hvis du bruger olien nederst (altså under cremen), burde det ikke have noget at sige.
Mvh. Helene

Camilla

Hejsa 🙂 jeg har selv prøvet mange forskellige ting men ingenting virker desværre. Har hørt hvis man spiser lever skulle det gå væk men lever er ikke lige mig :/ hvor længe gik der før du så resultat og hvor lang er der gået mellem det første og det sidste billede ?

Pudderdåse Katja

Hej Camilla
Som skrevet er der3 mdr imellem. Den første lille ændring så jeg efter en uge eller to. Kh. Katja

Nanna

Hej Pudderdåserne. Håber at det er ok at jeg skriver her på en af jeres ældre indlæg. Sagen er den at jeg selv har Bio-oil derhjemme men dog ikke har fået det prøvet endnu. Men nu er jeg faldet over en artikel som fraråder brugen af Bio-oil da det, ifølge artiklen, er dårlig for huden da den ikke kan ånde og at huden desuden også vil ældre hurtigere. Så jeg kunne godt tænke mig at høre jeres syn på sagen, om i mener artiklen kan have ret og man skal holde sig fra det eller at man bare skal bruge det hvis man synes det virker godt for en?
http://stevemark122000.hubpages.com/hub/The-Truth-about-Bio-Oil (artiklen)
Mvh Nanna

Pudderdåse Helene

Hej Nanna
Artiklen er den klassiske diskussion om mineralsk olie er skadeligt eller ej, du kan læse vores synspunkt i denne artikel:
https://pudderdaaserne.dk/2011/03/22/fup-eller-fakta-mineralsk-olie-skadeligt-kemikalie-eller-god-hudpleje/
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *