Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

24.11.11
Bio-Oil før og efter

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
161 kommentarer
Beam

Kommenterer vist sjældent hos jer, men syntes du er for sej! Fedt at det virkede med den olie!

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Julie

Pisse sejt af dig, at turde snakke så åbent om det!! 🙂
Jeg har også selv haft nogle strækmærker i taljen, og min veninde har boet i USA i et år, og fik tip om en “cocoa butter”, og da jeg var i USA i sommers, købte jeg en, og det er utroligt som det også hjælper!! Bare lige et råd fra mig. Det kan købes på ebay og etsy, og sikkert også andre hjemmesider, og det er ikke særlig dyrt, det er også godt mod nye ar, så de forsvinder hurtigere 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Julie

Mia

Sejt! Forstår godt det er grænseoverskridende for dig, men det er på ingen måde ubehageligt eller usexet for os andre at se på, vi har jo også vores 🙂 Så props til dig, for at vise dig som du er, eller rettere, var. For der er jo kæmpe forskel.
Jeg har selv bio oil og bruger det på en masse ar jeg har på maven efter et par større operationer som følge af en tarmlidelse jeg har. Det hjælper også godt på dem!
Og det med genetikken er der jo ikke noget at gøre ved… jeg har haft appelsinhud på baller og lår siden jeg blev 13, også selvom jeg vejer 54 kg. Det er bare unfair, men what’s a girl to do. Har du tilfældigvis nogle gode tips her? 😉
Det er jo et problem ligeså mange kvinder døjer med, som strækmærker, tænker jeg.
Har selv forsøgt mig med sugekopper til hjemmebrug, som har effekt, men kræver lang tids brug og at man husker det morgen og aften, hvilket jeg ikke altid er lige god til. Er der mon overhovedet nogle af de der cremer/gels der virker??
Måske en ide til et kommende indlæg medmindre I allerede har lavet et test indlæg om dette, som jeg bare har overset? 🙂
Mange hilsener og props herfra! 🙂

Tina

Ja det ville være dejligt at få af vide hvad man kan gøre ved appelsinhud 🙂

Pudderdåse Katja

Det bliver et kort indlæg: ingenting! Desværre 🙁 Men jeg kan godt uddybe det lidt ved lejlighed.
På den anden side mente jeg jo også at man ikke kunne gøre noget ved strækmærker…

Sarah

selvom man vejer lidt kan man sagtens have appelsinhud 🙂 det kommer ofte af for usund kost. så god og varieret kost kan ofte hjælpe, men det er selvfølgelig ikke på alle tilfælde! 🙂

Kirstine

Hej
Her er et lille tip til appelsinhud. Fiske olie, jeg er begyndt at spise to fiske olie tabelletter hver dag og kan allerede se en forskel. Da der har været meget om indholdet i dem, vil jeg råde jer til at købe Omni Krill. Kan købes i Matas 🙂
M.v.h Kirstine

charlotte

Ja, sikke en forskel. Den vil jeg også prøve! Stod faktisk med den i føtex den anden dag og syntes ligesom dig at det lignede en gang billig gøgl, men hvis det virkelig kan gøre sådan en forskel, så er det da værd at prøve! Måske det er a- og e-vitamin der gør det? Men, må jeg spørge hvor nye/gamle dine mærker er? Tror nemlig også det gør en forskel…

Nanna

Jeg har længe haft strækmærker på mine bryster, fordi de voksede i et hurtigt tempo da jeg var teenager. Håber virkelig det hjælper:) Har købt den i dag! tak for tip!

Pudderdåse Katja

Håber også det hjælper for dig

Katrine

Jeg er meget taknemmelig for denne her andmeldelse! Jeg skal ihvertfald meget snart ud og have fat i noget bio-oil!
Da jeg var 13 begyndte jeg at få strækmærker på mine baller. Nu er jeg 15 år og har på baller, lår og en lille smule på mine lægge. Jeg synes at det er så urimeligt. Jeg er langt fra overvægtig, jeg er ret slank og veltrænet. Jeg kan aldrig gå i shorts, jeg kan ikke gå i svømmehallen eller på stranden. Hver eneste dag kigger jeg på min krop i spejlet og hver eneste gang bliver jeg pisseulykkelig. Jeg tør ikke engang få en kæreste, fordi jeg simpelthen ikke tør vise min krop overfor nogen og jeg synes det er så ufedt! Jeg har prøvet med normal bodylotion og en kropsolie og der er da også sket en lille forskel, men med body-oil håber jeg at jeg kan få dem allesammen til at blive helt hvide.
Men ihvertfald, tusind tak for andmeldelsen! Det er supersejt at du tør vise dine strækmærker frem! Gid jeg turde.

Pudderdåse Katja

Tak Katrine. Well, ens grænser rykker sig hele tiden, når man er vant til at lægge de særeste billeder på bloggen.
Held og lykke med det. Jeg håber det virker

Sofie

Hej Katrine, som nu må være 17, et lille pip;
LAD VÆRE MED at holde dig tilbage fra at få en kæreste pga dine strækmærker, – det øjeblik, du smider tøjet, vil en fyr slet ikke kikke efter strækmærker. Faktisk er fyre meget, meget mindre kritiske end selv din bedste veninde.
Også selvom de ikke er blændet af kærlighed.
Fyr den af! 🙂

Bio-oil! at According to Trine

[…] læste dette fantastiske indlæg hos pudderdåserne, om bio-oil, som hjælper mod strækmærker, og jeg skal selvfølgelig også prøve denne olie, da […]

Sarah

Bare et tip – den er på tilbud i Matas til 99 kr lige nu 🙂

Pudderdåse Katja

Uh fedt! Tak!

Hersom - Limited Edition

Wo-frickin-ow !!
Jeg har det ligesom du havde, en mulliard strækmaver over maven (og på ydersiden af hofterne) efter min graviditet. Det er nu 7 år siden Arvingen kom til verden og det har irriteret mig grænseløst lige siden at have de dersens mærker.
Nu har jeg bestilt olien hjem, det skal helt sikkert afprøves herhjemme. Jeg bryder mig nemlig ikke om at vise mave – nogen steder, heller ikke til min kæreste.

Pudderdåse Katja

Held og lykke! Det er også ham den lille trold i sofaen ved siden af mig, der er hovedansvarlig…

maja

Modigt at vise billederne. og fedt!
jeg har taget 12 kg på, på under et år, da jeg pludselig har fået en stofskiftesygdom.
Ikke nok med at jeg er ked af de ekstra kilo så har jeg fået nogle alvorlige strækmærker på hofter, bryster og lår. Mørkelilla og store sprækker ned i huden.
Jeg har nu i 2 måneder brugt en såkaldt “dermaroller”, og med kæmpe success!!!! – et tip. den virker nemlig!

Pudderdåse Katja

Den kender jeg ikke, den må jeg kigge på. Fedt at det virker!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *