Paula’s Choice 5% Niacinamid Body Serum – anmeldelse

Paulas Choice Niacinamid Body Serum
23.02.23
Paulas Choice Niacinamid Body Serum

Paulas Choice Niacinamid Body SerumNår man tænker på, hvor mange lag af top-effektive produkter jeg dagligt smører i mit ansigt, så må huden på min krop være både gul og grøn af misundelse.

Skønhedsbranchen har overraskende lidt fokus på vores kropshud, og det er svært at finde kropsprodukter med rigtig gode ingredienser. Det handler mest om duft og rige konsistenser. Paula’s Choice 5% Niacinamid Body Serum er en dejlig undtagelse.

Lige så effektiv som mange ansigtserum

De 118 ml. kropsserum har et indhold, som ikke efterlader mange ansigtsserum noget tilbage at ønske: 5 procent panthenol, 5 procent niacinamid, ekstrakt af figenkaktus, sheasmør, mangosmør og olie fra vandmelonkerner.

Panthenol virker beroligende og reparerende, niacinamid giver en pænere og mere ensartet hud, figenkaktus beroliger og mindsker ru hud.

Alt i alt et produkt, der giver pænere og glattere hud. Og har du pigmentpletter på kroppen, så er niacinamid oplagt.

Det er netop en serum og ikke en bodylotion, men jeg bruger ikke anden creme med den. Den binder fugt i huden og jeg bliver alligevel aldrig stor fan af tyk bodylotion under tøjet, så den lette konsistens passer mig fremragende. Resultatet er pænere og mere jævn hud.

Uparfumeret serum i lufttæt emballage

Paula’s Choice 5% Niacinamid Body Serum er uparfumeret og kommer i en airless pumpe, der beskytter ingredienserne bedst muligt.

Hvis det ikke lige var for en enkelt ingrediens, ville jeg med stor fornøjelse have brugt den i ansigtet. Desværre bruger Paula’s Choice bruger en ingrediens, der hedder myristyl myristate, der har en høj sandsynlighed for at tilstoppe porer. Så hvis du har tendens til bumser, skal du nok springe over. Uanset om de sidder på krop eller i ansigt. Min egen krop har ikke set skyggen af bumser i årtier, så der har jeg ingen bekymring. Det samme kan jeg desværre ikke sige om mit ansigt, så der springer jeg altså lige over for en sikkerheds skyld.

Sammenlignet med Paula’s Choice ansigtsprodukter får du mange milliliter for dine penge her. Så det er fristende at forsøge sig i ansigtet.

Men sammenlignet med mange andre kropsprodukter er det dyre milliliter. Og bodylotion med 5 procent niacinamid kan du også finde billigere andre steder – for eksempel hos Ecooking.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)

Paula’s Choice 5% Niacinamid Body Serum koster 293 kroner for 118 ml. Du kan blandt andet købe på Paula’s Choice danske webshop*.

Ecookings bodylotion indeholder hverken panthenol, vandmelon, mango eller figenkaktus. Til gengæld indeholder den 5% niacinamid, hyaluronsyre og sheasmør. Du kan blandt andet købe den i Matas i både en parfumeret og uparfumeret version. Den koster lige nu 179,96 for 300 ml.*

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Dette indlæg indeholder et gratis anmeldereksemplar.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Amanda

Den der bodylotion fra ecooking, tilstopper den porerne også? Jeg har tendens til uren hud på kroppen.

Helene Randløv

Hej Amanda
Den indeholder ikke myristyl myristate, hvis det er det du spørger om. Alle fedtstoffer kan potentielt tilstoppe porerne.
Kh. Helene

Amanda

Tak for svar 🙂

Anne

Hvordan vil den fungere med deres retinol body treatment tænker i? Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal gå efter, de lover jo begge en mere ensartet hud, så hvad er det helt præcist forskellen på de to ingredienser er? 😊

Helene Randløv

Hej Anne
Det er henholdsvis A- og B-Vitamin. Du kan læse meget mere om begge dele rundt om på bloggen. Det afhænger jo af effekten, man ønsker, hvilken man skal vælge.
Kh. Helene

amalie

Jeg bruger deres krops retinol i ansigtet og synes endda en virker bedre end deres meget lille en til ansigtet. har dog heller ikke rigtigt tenens til bumser.

Helene Randløv

Whatever works… Så er det jo fint at være kreativ med brugen af produkterne.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *