Revitalash – Få lange øjenvipper: Nyt mirakel-produkt?

26.05.10
Revitalash

Revitalash

Jeg er fra naturens side udstyret med de mest fesne øjenvipper nord for Alperne. Korte, flade og tynde. Det er et trist syn. Mange produkter har gennem tidernes løb lovet at give køberen lange, smukke og tykke øjenvipper, men endnu har ingen virket. Indtil nu.

En helt ny type produkter er kommet på markedet, primært i USA. Fælles for dem alle er, at de indeholder et stof, der hedder bimatoprost. Det blev oprindeligt brugt i medicin i form af øjendråber mod forhøjet tryk i øjet. Men man fandt hurtigt ud af, at en almindelig bivirkning, når folk brugte det, var, at øjenvipperne voksede som død og helvede. (Kilder:  Journal of Cosmetic Dermatology, Juni 2010, Clinical Ophthalmology, April 2010 og Drugs in Aging, nummer 26, 2009).

Baseret på receptpligtigt lægemiddel
Det kom der er et receptpligtigt lægemiddel ud af, Latisse, som man kan købe i USA på recept, som er godkendt til at give længere øjenvipper. I kølvandet på dette er der nu også kommet en række kosmetiske produkter på markedet, der indeholder dette stof, og dem har Pudderdåserne kigget nærmere på.

Der findes mange. Lilash, Revitalash, Peter Thomas Roth: Lashes To Die For, MD Lash Factor, Neulash m.fl. De indeholder alle bimatoprost (eller tilsvarende stof) og virker på samme måde.

Og lad det være sagt med det samme: De virker! Jeg har gennem fem måneder brugt Revitalash, som var den, jeg kunne købe billigst. I den periode er jeg gået fra at folk, der lægger makeup på mig, kommenterer på, hvor korte mine vipper er, til at de kommenterer på, hvor lange de er. Det er en ret overbevisende effekt. Allerede efter cirka 3 ugers brug var de synligt længere. Billedet til venstre er taget før brug af Revitalash, og billede til højre er taget efter tre måneders brug.

Før Revitalash til venstre, efter tre månedes brug af Revitalash til højre

Bagsiden af medaljen
Men selvfølgeligt er der en bagside. Det er hundedyrt! De koster omkring 1.000 kroner. (Jeg håbede da L’Oreal kom med deres Lash Renewal Serum, at det ville være en let tilgængelig version af bimatoprost, men nej. Der er intet i Lash Renewal Serum, der kan få dine vipper til at vokse).

Til at mildne den høje pris bare lidt vil jeg dog sige, at en tube holder længe. Jeg har brugt det hver dag i fem måneder nu og har stadigt ikke tømt min Revitalash.

Som med alle andre ting, der har en virkning, kan der også være bivirkninger.  En prikkende følelse, mulig misfarvning af huden, hvor det har ramt og ændring i farven på iris er blandt de mulige bivirkninger. Men risikoen for bivirkninger er ret lav ved dette stof. Jeg oplevede personligt ingen problemer ved at bruge det.

Dyrt – men det virker!
Min anbefaling er derfor heller ikke absolut. Dette er kun til folk, der virkeligt er kede af deres korte vipper. For andre er det nok for dyrt. Men for os, som virkeligt er udfordret på øjenvippe-fronten, er det en fantastisk mulighed, der kan gøre stor forskel på ens udseende.

Pt. forhandles Revitalash herhjemme hos blandt andet Spashop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Mette

Jeg overvejer virkelig at prøve Revitalash, ikke fordi jeg som sådan har korte vipper, jeg kunne bare godt tænke mig at se hvordan den bedste udgave af mine egne vipper ville se ud.
Men inden jeg køber den, vil jeg bare høre, om I har prøvet Mavala’s øjenvippeserum, som bl.a. kan købes på lookfantastic og feelunique?
Den har jeg nemlig selv haft gode erfaringer med.

Katja Moikjær

Nej desværre ikke endnu. Jeg mener Helene er i gang med at prøve? Men den indeholder peptider i stedet og kan derfor ikke rigtig sammenlignes.

Mette

Tak for svar, nej Mavalas er nok slet ikke ligeså effektiv som Revitalash 🙂 Jeg er lidt i tvivl om hvordan man skal bruge Revitalash. Alle steder læser jeg, at man skal komme den på kanten lige før vipperne begynder, altså ligesom en flydende eyeliner. Men i videoen herunder, viser de at man skal komme den ud på vipperne. Jeg er derfor lidt forvirret, og det virker ellers til at være en rimelig “fornuftig” video ellers.
http://www.youtube.com/watch?v=xs9kRwta66E

Katja Moikjær

Du skal lægge den som om det var en flydende eyeliner helt tæt på de øverste vipper. Det andet er der ingen grund til.

Isabel

Kan købes på eBay til omkring 450 med Porto 😉 jeg har lige fået 2 hjem:)

Louise

Jeg har brugt revitalash i nogle måneder og jeg kan tydeligt se forskel, de er både blevet længere og mørkere. I starten havde jeg de flotteste bambi vipper, men nu er de desværre slet ikke til at styre, de bukker skævt og krydser meget ind over hinanden, så når jeg lægger mascara ser det mærkeligt ud. Har i et trick til hvordan man får styr på sine vipper eller bør jeg bare stoppe med at bruge det helt?

Helene Randløv

Hej Louise
Min anbefaling er at få fat i en vippekam, den bruger du så før og eventuelt også efter, du lægger mascaraen på vipperne. Varianten fra M2 Beauté får mine varmeste anbefalinger, du kan læse lidt om den her: https://pudderdaaserne.dk/2013/09/16/manedens-favoritter-august-2013/
Hvis du ikke bader hver dag, så sørg for at fugte vipperne, så du ikke har “morgenhår” på vipperne… Det er en udfordring, som hører med til at sove på maven, især hvis vipperne er lange.
Kh. Helene

Fie

Ved I noget om produktet Aphro Celina – REALASH?
Det kan købes på denne hjemmeside, men har ikke rigtig forstand på hvad der er i.
Så det ville være interessant at høre, om nogle af jer har prøvet det? 🙂
http://www.realash.dk

Helene Randløv

Hej Fie
Det er første gang jeg hører om og ser ReaLash. Sitet gør at jeg ALDRIG ville købe noget der, alle mine alarmer ringer… ordvalget og meget andet. Jeg ville købe en af de gode kendte mærker, som du ikke behøver at købe gennem et eller anden webshop. Selve produktet skulle indeholde blandt andet en af de samme ingredienser som Revitalash.
Kh. Helene

Clara

Hejsa! Gammel post men har du evt prøvet at bruge dem på øjenbrynene – og evt hvor du gerne ville have hår til at vokse frem? Leder efter noget der kan give mig tykkere bryn og altså få hår til at vokse frem 🙂

Katja Moikjær

Ja, det virker også.

Cecilie

Er det en vedvarende effekt eller er man nødt til at blive ved med at bruge det?

Katja Moikjær

Effekten forsvinder når man stopper med at bruge det

Camilla k

Hejsa! Ved du om, man må bruge den, når man ammer? 🙂

Katja Moikjær

Kære Camilla
Jeg har spurgt producenten af M2, der også laver et lignende serum, og de siger nej.
Hvis du ser på de receptpligtige midler, der også indeholder bimatorpros, må de ikke bruges under graviditet og amning.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *