Dior Kingdom of Colours

02.02.15
Dior Kingdom of Colours
Dior Kingdom of Colours
Foto: Dior

Det er ikke usædvanligt for Dior at lancere produkter, som bare er så ufatteligt gennemførte og næsten perfekte, at man slet ikke har lyst til at bruge dem. Da jeg så Dior Kingdom of Colours Spring 2015 Colours Palette Face, Eyes and Lips 001, boblede hele mit indre over af lykke. Og jeg vidste straks, at mine fingre og især mine øjne får uendelig svært ved at løsrive sig fra denne fine sag, når jeg møder den i butikkerne.

Paletten
Det er, som navnet antyder en palette til hele ansigtet. Den indeholder næsten alt, hvad du skal bruge til din makeup, så du behøver kun at tilføje en foundation, lidt til øjenbrynene og en mascara. Så har du det perfekte kit både til ferier og faktisk også alle mulige andre lejligheder.
Kittet består af:

  • En kulsort gel liner.
  • jenskygger i en fin støvet perlemorsgrøn nuance, en holografisk sølv nuance og en mørk støvet lilla nuance.
  • To fine highlightere en mat pudder og en cremet med shimmer.
  • En blush i en virkelig smuk koralrød nuance, som går igen i kollektionens øvrige produkter.
  • Og sidst men ikke mindst tre fine nuancer til læberne en pink læbestift, en coral nuance og en transparent perlemor lipgloss.

Der er altså ti forskellige farver, fem forskellige produkter og fire forskellige applikatorer. Så er det da svært at ønske sig mere. Æsken er den sædvanlige smukke dybe blå nuance, og både denne og de øvrige pudderprodukter fra kollektionen bærer Christian Diors personlige våbenskjold. Det er ualmindelig fint!

Dior Kingdom of Colours
Foto: Dior

Dior Kingdom of Colours
Det er en smuk og fuldendt kollektion, som med garanti vil falde i smag hos mange. Igen i år omfatter kollektionen en effektlak, den glæder jeg mig meget til at se i virkeligheden, og så glæder jeg mig også helt vanvittigt til at få fingrene i den koralrøde nuance i hvert fald i neglelakken, men blushen og læbestiften er godt nok også virkelig spændende.
Er du ligesom jeg besat af farvet mascara, så er der den smukkeste lilla nuance, som naturligvis matcher de øvrige lilla farver i kollektionen.

Dior Kingdom of Colours
Foto: Dior

Christian Dior finder du i udvalgte Matas og parfumerier, i Sephora, i Salling og Magasin. Den vejledende udsalgspris på paletten er 580 kroner. De øvrige priser ligger mellem 190-455 kroner. Kollektionen er i butikkerne nu.

Er du fristet af noget af forårsmakeuppen i år?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Frk. Blomst

Ja! Hele kollektionen! Den ser utrolig smuk ud og palletten ser SÅ fin ud 🙂 Jeg elsker også farvet mascara så jeg må da prøve den lilla som du nævner (og så måske en blå, hvis der er en… Og så måske palletten, den glemmer jeg nok ikke foreløbig alligevel. Smuk er den!).
Jeg kunne jo godt bruge lidt nyt make-up. Men det kan jeg vidst altid 😉
Knus

Helene Randløv

Hej Frk. Blomst
Sådan har jeg det virkelig også. I kollektionen er der den lilla mascara, men jeg er overbevist om at Dior har en blå også. Desværre gider mine øjne ikke rigtig lilla mascara mere 🙁
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *