MAC Prep + Prime Future Lenght Lash Serum

MAc Prep+Prime Future Length Lash Serum
16.06.11
MAc Prep+Prime Future Length Lash Serum
Foto: MAC

 

MAC Prep+Prime Future Length Lash Serum
Foto: MAC

 

Til august kommer MAC med et nyt øjenvippe serum, som bliver en del af den permanent kollektion. MAC lover længere og tykkere øjenvipper på 8 uger ved brug 2 gange dagligt.

Jeg er meget spændt på det, og mit håb er, at det bliver en billigere og mere tilgængelig version af Revitalash og den type produkter med bimatoprost, petider (eller lignende stoffer), som man hidtil kun har kunnet købe i udlandet til mindre formuer. Men jeg kender endnu ikke ingredienserne i Prep + Prime Future Lenght Lash Serum, så tiden må vise det. Men MAC plejer ikke at love den slags ting uden at kunne holde det, de plejer at være meget korrekte og forsigtige med denne type anprisninger af deres produkter, så jeg glæder mig, især fordi prisen er meget lavere en Revitalash mfl.

The latest addition to our successful Prep + Prime family is a new patented formula that promotes natural lash growth for longer, thicker, stronger-looking lashes visible in eight weeks when used twice daily. Designed to enhance over time, this breakthrough patent-pending treatment delivers a measurable, visible difference. Apply a thin line of serum to the base of the upper and lower lashes on clean, dry skin, morning and evening, and watch what happens. From this day forward, there is no looking back!

Prep + Prime Future Lenght Lash Serum koster 295 kroner og kommer 8. august 2011.

OPDATERET MED BILLEDER I ORDENTLIG KVALITET

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Sneak Peek – MAC Future Length Lash Serum « BEAUTEZINE

[…] Think this is something you’d like to try? Let me hear your thoughts! Source […]

Anna

Uh, spændende. Jeg sværger selv til Talika Lipocils, men det kunne da godt være MAC skulle have chancen…

Pudderdåse Katja

Jeg bruger selv Revitalash men ja, jeg bliver selvfølgelig nødt til at teste denne.

Tina

Det lyder spændende.. Men virker sådan noget rent faktisk?
For så skal jeg da helt klart have fat i det 🙂

Pudderdåse Katja

Dem vi har set i USA fra revitalash, Lilash osv. med bimatoprost, som jeg har skrevet om her: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/05/26/fa-lange-%C3%B8jenvipper-nyt-mirakel-produkt/ virker HELT vildt godt. Jeg bruger det selv, og det er virkelig et lille mirakel til os med korte vipper.
Om det her virker? Det skal vi selvfølgelig nok teste, når det kommer. Men før jeg har set ingredienslisten og prøvet, så er det umuligt at sige. Men der er mange andre produkter på markedet, der virker på denne måde, og det ville ligne MAC dårligt at lave denne slags anprisninger uden det passede, så jeg vil tippe på at det virker og er en kopi af de andre, enten med bimatoprost eller med peptider, som også kan virke.

Karolina

Faldt lige over denne artikel og tænkte, om I havde testet det og hvad konklusionen i givet fald mon var?!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *