Månedens favoritter: August 2013

16.09.13
Månedens favoritter: August 2013

Månedens favoritter: August 2013

I starten af august holdt jeg en meget spontan ferie med min familie. Det kunne sikkert være planlagt bedre, det betød nemlig, at jeg gik glip af Copenhagen Fashion Festival, og det, synes jeg ellers, er ret sjovt og inspirerende. Men børn og mand er trods alt vigtigere end alverdens lækre looks og mode.
Nu føles det som en evighed siden og alligevel er der kun gået lidt over en måned. August måned har været fuld af overraskelser på alle tænkelige planer. Det betyder meget store, men rigtig gode og ualmindelig tiltrængte ændringer i mit liv.
Månedens favoritter er ikke ændret, det er stadig en blanding af gammel kærlighed og nye forelskelser, nogle af dem som bare skal være der og dem, jeg næsten havde glemt, eksisterer.

1. Depend Ceramic Peeling Pen
Mine neglebånd er sære… Ligegyldigt hvor meget jeg smører, masserer og skubber op, så vil de bare kravle ned af neglen. Når de så sidder der, går der nærmest kun et øjeblik, før jeg har en neglerod. Først og fremmest ser det klamt ud, dernæst kan det meget hurtigt udvikle sig til at gøre usandsynlig ondt. Jeg er ikke spor fan af de neglebånd.
Når neglebåndene er kravlet ned og har bidt sig fast i neglen, kan jeg også komme til at rive mig selv i bare arrigskab, fordi de ikke vil op, hvor de hører til. Det er heldigvis fortid, for jeg har fået en ny bedste ven, det er Depend Ceramic Peeling Pen. Det er en rund keramisk fil med en tynd filtpen, som er forbundet til noget olie i midten. Det betyder, at du helt forsigtigt kan slibe det fastgroede neglebånd væk, samtidig med at du smører både negl og neglebånd. Det er dælme smart!
Den skal naturligvis bruges med måde, så man ikke sliber unødigt og dermed ødelægger neglen.

Depend Ceramic Peeling Pen koster 69 kroner og kan købes i Matas, Salling, Estetique og selvstændige parfumerier. Du kan også finde den online hos Matas. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 20 23 89 15 og 30 71 21 20.

2. Lancôme Rouge In Love i farven 381 B
Det er ikke kun de lilla neglelakker, jeg er tosset med, læbestifter i lilla nuancer har jeg også en svaghed for. Da Lancôme lancerede Rouge In Love læbestifterne for længe siden, var 381 B, den første jeg faldt for. Indtil nu har jeg ikke taget mig sammen til at få den købt, men så bad Katja mig om at skrive indkøbsliste til TaxFree i juli måned, og pludselig var ønsket om netop denne nuance helt klart i hukommelsen.
Det var en rigtig god indskydelse, for i august har jeg været tosset med alt grøn øjenmakeup, og det passer virkelig smukt til den specielle lilla farve. Så den er blevet testet grundigt måneden igennem og jeg kan fortælle at læberne forbliver bløde og behagelige, samtidig med at farven er holdbar i kraft af, at nuancen jeg har valgt, er temmelig pigmenteret.

Lancôme Rouge in Love koster 225 kroner og du finder den i udvalgte Matas, stormagasiner, Sephora og parfumerier. Garden Pharmacy har den billigere end i Danmark, men der kommer fragt på, så du skal købe mere for, at det for alvor kan betale sig.

3. Purely Professional Travel Size
Når familien skal blive enige om hvilken shampoo og balsam, som skal med på ferien, kan vi godt blive temmelig uenige. Vi har også meget forskelligt hår og meget forskellige præferencer, så de shampooer, vi vælger, skal være gode og gode til lidt forskelligt. I år faldt valget på nogle af de lækreste uparfumerede shampooer, jeg kender nemlig dem fra Purely Professional.
Shampoo er altid noget af det, som fylder mest i vores toilettasker og derfor er jeg mildest talt taknemmelig for den nye fine travel size med 60 ml i. De mest langhårede foretrækker Shampoo 1 og Conditioner 2, den korthårede og jeg foretrækker Shampoo 2 og Conditioner 1. Så det ville alligevel blive fire flasker hårpleje, og det gider jeg altså ikke slæbe frem og tilbage på ferie.

Purely Professional travel sizes koster 50 kroner stykket og kan købes hos udvalgte frisører eller på Purely Professionals egen webshop.

4. GOODIEBOX
Selvom jeg ikke har skrevet om GOODIEBOX længe, så er jeg stadig stor fan. Først og fremmest er indholdet virkelig godt, men de nye fine bokse passer perfekt som opbevaring både til det ene og det andet. Der har været rigtig mange gode ting i, som er blevet brugt flittigt. Som jeg har skrevet mange gange før, er jeg vild med hele konceptet, det giver mig lejlighed til at prøve ting, som jeg måske ikke ville opdage eller give en chance på anden måde.
I seneste GOODIEBOX var temaet luksus, og der er et fint eksempel på en af de ting, som ellers ikke var kommet indenfor døren. I den smukke pink æske lå nemlig en stor prøve på YSL’s nye volumen mascara Babydoll. Jeg har på ingen måde noget mod YSL tværtimod … faktisk var netop YSL’s mascaraer mine foretrukne i mange år, men det var inden allergi og sarte øjne…

GOODIEBOX købes som abonnement og koster 139 kroner om måneden. Du kan endda nøjes med en enkelt boks, hvis det alligevel ikke er noget for dig. Du melder dig til på GOODIEBOX.dk

5. NARS Copacabana Illuminator
Siden jeg købte min første highlighter… (ja, det var den jeg brugte som pudder), har jeg elsket highlightere. Det behøver ikke at være sådan en, som får én til at skinne om kap med solen, den kan sagtens nøjes med at lysne lidt her og der.
Der er MEGET perlemor i denne lette gelécreme fra NARS, så man skal bruge uendelig lidt af den, men når man gør det… Det er simpelthen den lækreste glød, den giver. Siden jeg købte den i slutningen af maj, har jeg brugt den hver eneste dag, og man kan overhovedet ikke se, at den er blevet brugt, selvom både ben, arme og dekolletage har fået en tur ved mere end én lejlighed.

Nars Illuminator koster 240 kroner, og den kan købes i Sephora. På HQhair.com koster den 22 £

6. Benefit Under My Spell Noelle Eau De Toilette
Det var på ingen måde kærlighed ved første blik eller snif, om du vil. Faktisk synes jeg, at duften havde lige lovlig mange fællesnævnere med et rengøringsmiddel. Heldigvis blev jeg overtalt til at prøve den alligevel og det er jeg glad for, for lighederne med rengøringsmiddel holder hurtigt op, når den sidder på huden. Her er den varm, krydret, blomstret og frugtig. Kardemomme, forskellige røde bær, sort peber, rose, jasmin, violer og vanille, er de første noter, jeg kan skelne… men duften får mere dybde og varme af styrax, patchouli og rav.
Da det er en Eau De Toilette overraskede den lange holdbarhed mig en del. Sædvanligvis oplever jeg, at duft af lav koncentration forsvinder med lynets hast på mig. Men Under My Spell Noelle bliver, om end dens mere sæbede duft tager over med tiden.

Benefit Under My Spell Noelle koster 290 kroner for 30 ml. Og den kan købes i Sephora.

7. Beauté Pacifique Pack & Travel
Da vi blev præsenteret for konceptet med små rejsebreve i november sidste år, var jeg mildest talt begejstret, og lige siden har jeg haft et par breve Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratant i tasken. Først og fremmest er det en fabelagtig fugtmaske, men de små sachetter gør det nemt altid at have den ved hånden. Hvor praktiske de er, når man skal rejse, siger næsten sig selv. I hvert fald har de vist deres berettigelse i min bagage en del gange efterhånden.
Du kan vælge mellem et bredt udvalg af Beauté Pacifiques produkter blandt andet den ikoniske Crème Métamorphique og den lækre Lait Soyeux Hydratant Du Corps. Begge to uundværlige på rejser, hvis du spørger mig.

Beauté Pacifique Pack & Travel koster 129 kroner og kan købes i Magasin og Matas webshop, nærmeste forhandler oplyses på telefon 98 57 31 00. Pakken indeholder fem sachetter af hver af fire forskellige produkter, som foruden de to cremer nævnt herover tæller en god allround ansigtscreme Crème Soyeuse Hydratante og renseskummet Mousse Nettoyant.
I Beauté Pacifiques egen webshop finder du hele sortimentet af sachetter. De købes i pakker af 20 eller 25 styks til 280 kroner.

8. Nails Inc. London Leather Effect i farven Dalston
Teksturneglelakkerne er et hit! Både Leather Effekt og Concrete bliver brugt flittigt, især nu hvor Katja har købt nitter til mig på eBay, er jeg kæmpe fan. Dalston er lyseblå, som er en af mine yndlings farver til neglene i øjeblikket, og netop den fine lædereffekt får den til at skille sig lidt ud fra de andre fine lyseblå farver, som pryder neglene.
Til sidste sekund håbede jeg på, at alle de fine farver, der løbende kommer af Leather Effekt, også ville komme til Danmark. Desværre er Nails Inc. London ret træls lige på det punkt…
Heldigvis kan man jo købe dem online, så jeg fik fat i dem, jeg ønskede mig alligevel.

Nails Inc. London kan købes i Sephora, men Leather Effect i farven Dalston er købt hos lookfantastic.com

9. Embryolisse Baume Riche
En fed creme i tasken er en simpel nødvendighed. Mærket og typen varierer, men der ligger altid en fed creme i min taske, man ved jo aldrig, hvornår man står og har brug for den. Med den rigtige type i tasken, kan du nemlig undvære alle de andre cremer, som måske ligger og roder rundt der nede i dybet. Embryolisse Baume Riche gør det ud for håndcreme, læbepomade, ansigtscreme, neglebåndscreme og creme til ubehag, tørre pletter, albuer, strithår og alt mulig andet.
Den dufter lidt særligt, men heldigvis ikke kraftigt eller ubehageligt. Konsistensen er også ret speciel, den er på én gang let og nem at smøre ud, samtidig med at den er virkelig rig.

Embryolisse Baume Riche koster 299 kroner, og du finder den i Magasin, Sephora, udvalgte Matas og parfumerier. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 50 19 99 70. På nettet finder du den på Smartgirl.dk.

10. M2 Beauté M2Tools Eyelash Comb
Da jeg var teenager, havde jeg en fantastisk kam, som jeg brugte til øjenvipperne. Det var et uvurderligt stykke værktøj, når min mascara klumpede. Desværre var den lavet af plastik og det betød, at dens dage endte brat, da den ramte gulvet fra øjenvippehøjde en travl morgen.
Siden da har jeg savnet den mange gange men åbenbart ikke helt nok til at gøre noget ved det. Da jeg så en dag havde et helt andet ærinde, faldt jeg over denne fra M2 Beauté. Tænderne er lavet af metal og derfor ikke sådan lige at knække… når nu man af og til taber den på gulvet. Nu kan jeg igen ikke forestille mig at leve uden og jeg forstår slet ikke, hvordan der kunne gå tyve år, hvor den manglede i mit liv.
Hvis du synes du kender navnet, er det jo M2, der laver det fantastiske vippeserum, som får dine vipper til at vokse.

M2Tools Eyelash Comb koster 175 kroner og du finder den i Magasin og udvalgte parfumerier og på Magasin.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
M

Hej kære dåser!
Da jeg var i føtex i dag opdagede jeg at gosh havde lanceret en ny cc cream, og siden i har talt meget godt om deres bb cream, ville jeg høre om det var noget i kunne/har testet?
Jeg har meget lys hud, og derfor ville denne passe perfekt, og så lyder det jo bare lækkert når den lover et “illuminated” look.

M

Hej kære dåser!
Da jeg var i føtex i dag spottede jeg goshs nye cc cream, og siden har har rost deres bb cream, tænkte jeg om i havde prøvet/vil teste denne cc cream?
Jeg synes den er meget tiltalende da den findes i meget lyse nuancer og den lover et “illuminatef” look.
-M

Katja Moikjær

Vi har faktisk begge brugt den en del, bare ikke fået skrevet om den. Den er rigtig god, jeg er pjattet med den. Havde den på hele min sommerferie 🙂

Hanne

Kære Pudderdåser
Først og fremmest tak for en fantastisk blog! I gør et virkelig godt stykke arbejde, og det er en fornøjelse at følge jeres skriblerier om hudpleje og skønhed med den kritiske sans intakt. Tak :-).
Dernæst et spørgsmål, som jeg har undret mig over et godt stykke tid nu: hvordan kan det være, der er så få tests af Beaute Pacifiques produkter? Enten svigter mine øjne mig, eller også er det kun ganske få artikler, I har lavet omhandlende deres produkter. Jeg synes især, det kunne være interessant, hvis I kastede jer over en test af hhv. Creme Metamorphique og Super3 Boosteren. Bare et ønske 🙂
Mange venlige hilsner fra Hanne

Helene Randløv

Hej Hanne
Mange tak for ros <3
I øjeblikket tester jeg netop de cremer, du nævner. Så anmeldelsen skal nok komme 😀 Vi har maaaange serier, vi "mangler" at teste. Derfor er det altid godt, når I kommer med forslag…
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *