Dior Haute Couture Collection Makeup Spring-Summer 2015

28.01.15
Dior Haute Couture Collection Makeup Spring-Summer 2015
Dior Haute Couture Collection Makeup Spring-Summer 2015
Foto: Kevin Tachman for Christian Dior Parfums
Billedet stammer fra Dior Haute Couture 2015, hvor looket blev skabt og stylet af Peter Philips til Dior Show.

I går gik de første modeller ned af de danske catwalks rundt omkring i byen. Dior Haute Couture Collection Makeup Spring-Summer 2015 er blot et af de shows fra modeugerne rundt omkring i verden, som vanligt har været i gang i noget tid. Der er sædvanligvis ikke meget spræl over de danske designere, når det kommer til makeuppen, men jeg har ladet mig fortælle, at der er en del at se frem til denne sæson.
Fashion Week er benhårdt arbejde for en masse mennesker, og jeg krydser fingre for, at de får en fornøjelig uge trods alt. Selv tager jeg den helt med ro, men jeg skal selvfølgelig ud og snuse backstage til et par af de shows, som jeg synes er mest spændende.

Dior Haute Couture Collection Makeup Spring-Summer 2015
Det er altid med en vis forventning til makeuppen, når jeg venter på billederne af makeuppen fra Dior Haute Couture den pågældende sæson. Der har været så mange fine looks gennem tiden, at jeg slet ikke vil kede jer med mine favoritter, der er nemlig virkelig mange.
Denne gang er looket skabt af Peter Philips, som både er kreativ og image direktør for Dior Makeup. Looket passer med sit enkle og glødende udtryk virkelig fint til den psykedeliskinspirerede kollektion skabt af Raf Simons. Looket skulle modsat kollektionen udtrykke en ro, en lille pause fra det overflødighedshorn af farver, materialer og inspiration.

Sådan opnår du looket
Først er øjets konturer markeret med skygger fra Eye Reviver Backstage Pros palette (April 2015), det skal være en klar markering, som alligevel er godt tonet ud især mod tindingen for at åbne øjet.
Vipperne er blevet bukket med vippebukkeren Backstage Lash Curler, hvorefter øjenbrynene er blevet markeret med Crayon Sourcils Poudre.
Makeuppen på huden skal syne let og transparent, og det er gjort med Nude Air Serum de Teint foundation, Nude Air Powder, Nude Air Loose Powder, og så er Dior Skinflash blevet brugt hist og pist.
Derefter fremhæves kindbenene med Diorblush No. 421, og bagefter er farven No. 536 Peach Splendor blevet lagt på kindæblet.
På læberne er det Dior Lip Maximiser, som giver læberne god glans og lidt mere volumen.
På neglene er det først Base Coat Abricot, derefter den svagt rosa nuance Dior Vernis No. 108 Muguet, og til sidst Dior Gel Coat for et let transparent og skinnende look.

Meget sommerligt
Det er helt sikkert ikke det mest opsigtsvækkende look set til Dior Haute Couture Collection! Den glødende hud fanger mig nu lidt alligevel. Og hånden på hjertet det er ikke sjældent, at min sommermakeup er opbygget af næsten samme elementer. For lækker hud går nok aldrig af mode, og billedet taler for sig selv, den velplacerede highlighter gør noget virkelig godt for helheden.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *