Fredagsfavorit: Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition

Lørdagslook: Festive Attire

Lørdagslook: Festive Attire

Sponsoreret Indlæg

Leder du efter lækre produkter, spændende mærker og et virkelig sejt koncept, så kan du finde det hos Doozy.dk… Du kan også finde masser af inspiration til din makeup både til hverdag og til fest, og samtidig er der guides til det hele. Det er en sand fornøjelse at surfe rundt på Doozy.dk, fordi det visuelle udtryk samtidig er rart og roligt. I hvert fald er jeg svært imponeret, og derfor er jeg både stolt og glad for at få lov at præsentere et meget efterspurgt look både her og hos Doozy.dk, hvor du hele juni får 10-20% på produkter, hvis du aktiverer koden PUDDERDOOZY, inden du gennemfører købet.

Festive Attire
Det er sæson for fester, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har sendt looks og forslag til produkter af sted til læsere allerede. Det er konfirmander, brude, studenter og naturligvis gæster, der har spurgt om hjælp. Derfor lagde jeg dette look, som er et forslag til dem, der selv har lyst til at lægge makeup på den store dag.
Looket er tænkt som inspiration, og derfor er det meget nedtonet i forhold til de øvrige looks på bloggen. Looket kan du naturligvis intensivere med mørkere farver, eller tilføje de nuancer der matcher din kjole eller et andet farvetema, eller du kan vælge nuancer, der står i kontrast til kjolen eller de øvrige farver for ekstra blikfang.

Lørdagslook: Festive Attire

Lørdagslook: Festive Attire

Foto: Doozy.dk

Det glæder mig virkelig, at flere og flere vælger at lægge deres egen makeup til de store fester. Uanset hvor meget eller lidt makeup man går med til dagligt, kan det være vanskelligt at genkende sig selv i spejlet, når makeupartisten har svinget penslerne. Hvis ikke man har forventningsafstemt på forhånd, kan man i hvert fald godt blive ret så overrasket. Det kan du undgå, når du selv lægger makeuppen på den store dag.
Modtag en printet version af vejledningen sammen med den Doozyløsning, du vælger. Du kan naturligvis også købe produkterne individuelt, men ved at købe en af de tre løsninger får du rabat på produkterne.

Sponsoreret Indlæg skrevet i samarbejde med Doozy.dkFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition