Farvel pigmentpletter: Eucerin Even Brighter

07.04.14
Eucerin Even Brighter før og efter billeder

Eucerin Even Brighter før og efter billeder

En budgetvenlig creme til hjemmebrug, der virker på hyperpigmentering uden irritation og bivirkninger?

Indtil Eucerin lancerede deres Even Brighter serie troede jeg det ikke muligt. Jeg har aldrig prøvet en creme mod hyperpigmentering, der rent faktisk virkede og holdt, hvad den lovede.

Den bedste mulighed har derfor til i dag været Cosmelan, der er effektivt, men også dyrt og ubehageligt. Eucerin Even Brighter ændrer på det billede.

Det sidste år har jeg haft hyperpigmentering i panden. Hyperpigmentering, melasma, pigmentpletter, leverpletter, graviditetsmaske – kært barn har mange navne. De brune pletter i ansigtet er noget de fleste kvinder kender. Det kommer nemlig typisk på grund af hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller eller som en bivirkning af visse typer medicin. Når først man har haft det en gang, kommer det igen, så snart huden kommer i ubeskyttet kontakt med solens stråler.

Det er jeg som I kan se på førnævnte link et godt eksempel på. Jeg havde fået ret pæn hud efter et forløb med Cosmelan, og en enkelt dag i forårssol uden beskyttelse ødelagde det.

Men det giver mig jo så heldigvis en god mulighed for at vise effekten af Eucerin. For den virker, og jeg er imponeret.

Studier til at dokumentere det

Eucerin Even Brighter Concentrate

Ikke mindst fordi Eucerin har fundet på noget helt nyt OG de kan dokumentere det. Ingrediensen hedder B-resorcinol. Stoffet virker ved at hæmme enxymet tyrosinase, der er ansvarlig for den øgede produktion af farvestoffet melanin i huden.

Beiersdorf, der producerer Eucerin, har publiceret flere studier af B-resorcinol. Blandt andet dette, der viser, at B-Resorcinol var mere effektivt til at bremse tyrosinase end både hydroquinon, kojic acid og arbutin.  Dette betyder ikke nødvendigvis at det også er mere effektivt til at behandle pigmentpletter end hydroquinon på rigtige mennesker, men det er interessant.

I dette studie har en gruppe på 20 patienter brugt B-Resorcinol på en side og placebo på den anden. Resultaterne viste, at B-Resorcinol mindskede deres pigmentering på den behandlede side.

Gradvise resultater uden gener
For mit eget vedkommende er der ingen tvivl om, at Even Brighter virker. Som altid, når det handler om pigmentpletter, så er effekten langsom og gradvis. Dine pigmentpletter forsvinder ikke fra den ene dag til den anden, men efter cirka en måned vil du kunne se, at de er falmet. Jeg har endnu ikke prøvet et andet produkt til almindelig hjemmebrug, hvor jeg var i stand til at se forskellen på et før-og-efter billede.

Samtidig har jeg ikke oplevet en eneste bivirkning. Produkterne er lækre og behagelige, i modsætning til de syreprodukter, der er alternativet.

Hvis du har pigmentpletter og ønsker at gøre noget ved dem, så sender jeg en meget varm anbefaling afsted til Eucerin Even Brighter som et første forsøg. De er billige, uden bivirkninger og nemme at få fat på, hvilket gør dem til et oplagt førstevalg, før man tyer til klinikbehandlinger.

Her kan du købe det
Even Brighter serien består af Even Brighter Clinical Concentrate, Even Brighter Day Cream, Even Brighter Night Cream og Even Brighter Clinical Spot Corrector.

Jeg har brugt Even Brighter Clinical Concentrate to gange om dagen i cirka en måned. Jeg har også brugt dag- og natcremen nogle dage, men ikke hver dag. (Jeg har mange andre produkter at teste jo).

Produkterne koster mellem 165 og 280 kroner på apoteket og webapoteker.


På nettet kan du finde dem cirka en tredjedel billigere hos tyske Apo-rot

.

PS. Husk solcreme! Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er. Solen fungerer som fremkaldervæske på pigmentpletter.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
61 kommentarer
Jannie H.

Kære Katja. Ved du noget om hvad der gør at produkterne ikke sælges i Danmark mere? Jeg har tidligere købt dem på apoteket men bestiller på nettet nu istedet. Men har søgt efter et svar på hvad der gør de har trukket sig fra det danske marked. Kan det være grundet nogle indholdsstoffer ikke er lovlige herhjemme, eller? Er selv rigtig glad for eucerin Dark spot pennen mod pigment- Måske du kender svaret på hvorfor det ikke fået mere 🙂
Tak for en altid skøn læsning herinde.

Helene Randløv Hansson

Hej Jannie
Fordi de fleste alligevel købte dem i udlandet/online. Så priserne kunne ikke følge med i DK.
Kh. Helene

Jannie

Ved det er et gammelt indlæg, men fåes disse mon stadig et sted? Har søgt på nettet uden helt (med undtagelse af eks. EBay)
Har nogle af jer fundet dem et sted 😊

Helene Randløv

Kære Jannie
Nope, de eksisterer vist slet ikke mere. Nivea har en serie, der skulle være ganske effektiv! Ellers ved du måske at dine dåser er på vej med noget: https://pudderdaaserne.dk/2023/01/16/testpersoner-soeges-har-du-pigmentpletter/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *