Testpersoner søges: Har du pigmentpletter?

Pigmentpletter
16.01.23
Pigmentpletter

Pigmentpletter

OPDATERET: Alle testpersoner er fundet. TAK for hjælpen

Hyperpigmentering, pigmentpletter, melasma. Har du også det? Brunlige eller endda blålilla pigmentforandringer i ansigtet. Så vil vi gerne låne din hud til at teste et nyt produkt, som vi er ved at udvikle.

For at deltage skal du:

  • Have mørke pigmentpletter i ansigtet
  • Være villig til at tage efter-billeder efter hhv.  3 og 6 uger.
  • Være indstillet på at bruge test-produktet dagligt efter vores anvisninger i min. 6 uger.
  • Være indstillet på at passe på solen og bruge solbeskyttelse i samme periode
  • Give dit samtykke til at vi bruger dine før- og efterbilleder i markedsføring og omtale af produktet. Skriv i samme mail, om du vil omtales med dit eget fornavn.
  • Være min. 18 år gammel.

På billedet kan I se nogle af mine egne. Mit billede er af ældre dato, i dag er de heldigvis blevet MEGET pænere, men det er for at illustrere typen.

PS. Vi leder IKKE efter dig, hvis du har:

  • Almindelige fregner
  • Røde mærker eller rødlige ar

Hvis du derimod har gamle, glatte ar, som er brunlige eller blålige, og som derfor teknisk set også er hyperpigmentering, så må du gerne skrive også.

OPDATERET: Alle testpersoner er fundet. TAK for hjælpen

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Cecilie

Hej
Hvornår kommer resultatet af dette forsøg? Jeg har læst samtlige af jeres indlæg om pigmentering efter graviditet, og indtil videre er jeg usikker på, om der er en “nyere/bedre” viden, ift. hvordan jeg kommer det til livs bedst.
Jeg har altid haft fregner og klassiske “leverpletter” hist og her, som ikke har generet mig, fordi hele mit ansigtet er fyldt med fregner. Men ifm. min graviditet fik jeg en skygge på overlæben der udviklede sig, som jeg nu kan læse mig til er melasma. Den forsvandt efter jeg fødte og nu 8 måneder senere, er “overskægget” så venlig at komme igen. Så ligenu kan jeg læse mig frem til, at jeres bedste erfaring er:

AHA-Serum (morgen og aften)
Niacinamid 10% (morgen)
A-Serum 5% (aften)

Er det korrekt eller har i fået nyere/bedre viden?
(Jeg tænker at gemme en cosmelan behandling til efteråret, såfremt jeg ikke kan se en forskel med jeres anbefaling)

Mvh. Cecilie

Helene Randløv

Hej Cecilie
Det varer lige lidt… men vi satser på i år.
Du må endelig ikke, bare kaste dig over de tre produkter, det er virkelig vigtigt, at du trapper meget langsomt op. Ligesom du afgjort skal starte med A-Serum 2%. Cosmelan har ændret formel, så de fleste behandlere, jeg har haft kontakt med, ser ikke længere så gode resultater med det, desværre :-/
Den vigtigste behandling er SPF, og så godt som ingen sol!

Kh. Helene

L

Hej 🙂
Jeg ser meget frem til resultaterne af dette forsøg. Jeg har et stort gråligt mærke i panden og en mere brunlig lipliner, som jeg virkelig gerne vil af med.
For lidt over en uge siden gik jeg i gang med AHA serum morgen og aften, niacinamide morgen – og a-serum 2% aften (som anbefalet i et andet indlæg). Faktor 50 solcreme hver morgen og i løbet af dagen efter behov og altid solhat når jeg er ude.
Jeg har ikke trappet op som jeg kan læse ovenfor at jeg vist burde, men det er fået fint. Min hud er virkelig blevet pænere, jeg ser allerede en tydelig forbedring ift. mindskning af porer. Melasma er her dog stadig, men jeg håber at se en bedring efter mere tid.

Tak for jeres lækre produkter til en rimelig pris.

Helene Randløv

Hej L
Jamen, du skal ikke vente så længe før dit ønske går i opfyldelse <3
Hvis du kan se resultater så hurtigt, glæder jeg mig virkelig til at høre, hvad der sker på sigt.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive <3

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *