Pigmentpletter i solen: Husk solcreme

12.03.14

Pigmentpletter før og efter sol

Jeg er i gang med at teste Eucerins nye serie mod pigmentpletter (mere om den senere) og i den forbindelse tager jeg jævnligt billeder af mine pletter i panden.

Men efter blot en enkelt dag i solen, hvor jeg har glemt solbeskyttelse, var alle mine fine resultater ødelagt og mine pigmentpletter er tilbage ved start.

En klog person har engang beskrevet solen som fremkaldervæske i forhold til pigmentpletter, og den beskrivelse synes jeg er rigtig rammende. Hvis du en gang har haft pigmentpletter, så skal der bare en smule sol til at “fremkalde” dem igen.

Og her kan I selv se, hvad en enkelt dag i den første marts-sol kan gøre. Så husk solcreme! Jeg selv starter lige forfra på min test…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Evelinasfina Skönhetsblogg

Ja man får se upp i solen 🙂

Louise Eriksen

Hvis man bruger Foundation med spf, er det så beskyttelse nok? Jeg bruger cliniques even better spf 15. Eller skal jeg bruger en solcreme under/dagcreme med spf? Og kan i anbefale en dagcreme med spf som er uden parfume/duft. Har meget sart hud?

Katja Moikjær

Hvis du har pigmentpletter skal du have en solcreme med SPF50. Prøv at se vores tidligere anmeldelser af La Roche-Posay og Vichy.

Helle

Er effekten af Cosmelan taget af?
Jeg bruger faktor 50+ hver dag, året rundt, og alligevel bliver plamagerne mørkere i løbet af sommeren, hvert år.
Om vinteren får jeg laser, med (meget) begrænset effekt.
Tænk hvis der engang kom et middel der rent faktisk virkede… *Suk*

Helene Randløv

Hej Helle
Når man ikke beskytter sig, så svinder effekten af selv den mest effektive behandling. Altså Cosmelan virker virkelig godt, men det kræver høj SPF og tildækning, hvis effekten skal være nogenlunde vedvarende.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Mnaaaajh… Altså kun når jeg går i solen uden solcreme 😉 Cosmelan virker – men ikke hvis man holder op med at bruge det og gå i solen uden solfaktor 😉

Helle

Holder op med at bruge det?
Jeg må have misforstået noget, er det noget man skal fortsætte med altid?
Altså Cosmelan, jeg er godt med på at man skal blive ved med solcremen 😀

Katja Moikjær

Nej ikke altid. Men jeg stoppede lidt for tidligt, fordi jeg skulle teste noget andet :-/ Mit evige problem.

Mads

Glæder mig til at høre om Eucerin! 🙂

Melina

Åh ja, jeg kender det der alt for godt – har opgivet alle de cremer og råd – for trods faktor 50 i ansigtet – (jeg har melasma i plamager over hele ansigtet) så bliver de mørkere hver gang jeg er ude 🙁

AM

Lige et ekstra spørgsmål: kan se på ingredienslisten at alcohol denat. er nr. 10 på ingredienslisten. Hvad er jeres holdning til dette? Er det problematisk for huden?

Helene Randløv

Hej AM
På en 10. plads har alkohol ikke den helt store betydning, er den på 1-5 pladsen skal man kigge grundigt på de øvrige ingredienser.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *